Ağlayakta gözden mi olak???

üzüldüm kendi kendime çok duygulandım ağladım allahım bizede versin sağlıklı bizde yaşayalım o duyguyu inş

Amin canım inşAllah.. Böle düşünme genede.. Diyorum ama bendede oluyo öle.. Üzülüyorum ama biliyrum ki gelecek bebeğim.. Rabbim içimizi biliyo, isteğimizi biliyo canım iyi düşün.. Siz yine gençsiniz ya biz ? O trafından bak bide olaya

sen kaç yaşındasın ne kadardır istiyosun?

fundacan ben yakınlarımdan hamile haberi duyunca ağlıyorum artıkk yaa psikolojim bozuldu resmen çokk üzülüyorumm

Ben geldim yazdiklariniza bzktim simdi az utum var onu yapip geliyorum

İnsan bozuluyo tabi ama hayırlısı böleymiş ezom napaak

kızzz saatlerdir 3 göynek 1 pantul ütüledim anca
açtım dertli türküler hem ağladım hem ütü

Son düzenleme:
mutsuzummmmm toparlamak lazım benım balataları

Sen bayağı bunalımdasın canım niye mutsuzsun
yeni evlisin kocanla tadını çıkar evliliğinin canım yaa
olur elbet sorunmu var yoksa olmayacakmı diyor doktorlar

8 aylık ewlıyım ve doktora gıdıp gelıyorummm :2:

bende 1 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır da istiyoruz dr lar bişey yok diyor

bende cnm yaa üzülüyorummm

Sen bayağı bunalımdasın canım niye mutsuzsun
yeni evlisin kocanla tadını çıkar evliliğinin canım yaa
olur elbet sorunmu var yoksa olmayacakmı diyor doktorlar
canım be
kırsal bı kesımde yasıyorum allah var esım yada aılesı bırsey demıyor ama onune g:2:elen sorup duruyo onlar benı bunalttı

canım be
kırsal bı kesımde yasıyorum allah var esım yada aılesı bırsey demıyor ama onune g:2:elen sorup duruyo onlar benı bunalttı

bır sorunda yok cok sukur serephone kullandım bu ay ıkı gunde gunum gectı ama adet sNCIM gelıyor sureklı kasıklarımda yarı tekrar gıdecem doktora

Ben geldim yazdiklariniza bzktim simdi az utum var onu yapip geliyorum

Kığızzz ben evlendiimden beri daha bir kez bile ütü yapmadımm ne kendi kiyafetimi ne kocişinkinii sagolsun bizim evin ütücüsü kocamm
Fundoşş ben de cok fenayim haa bu ilactan mi oldu acaba ayni adetin ilk gunundeki gibi hem gerginim çatlicamm hemde habire agliyorumm allahim biz nasil yaratiklariz yaaa adama bakiyorum yiyo iciyo geliyo uzanip macini izliyo hic bana durup dururken sataştigini gormedim.Ama bennn koltuga niye o sekilde oturuyon diye bile kavga cikariyorum sirf ustumdeki bu gerginlik yuzunden valla Allah bize kolaylik versin kocalara da işleri zor vallaaa

Bazı erkekler beğenmez başkasının ütüsünü özellikle evlenmeden önce yalnız yaşayanlar çok hassas o konuda ama çok oyalıyo beni yaaa
kızz benimki benden önce yalnız yaşıyodu jilet gibi yaparda ben alıştırdımmm

kızzz işte benoe öleyim ütü yaparken bir ağladımmm
çok sinirliyim aynen batıyo herşeyy
Bende dedimmm gittin sporuna berberine bide benim tipe bak duş bile almadım sabahtan beri çırpınıyorumm
ee yapsaydıın çıkalım dedim yok dedin diyo

selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm

selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm

Neeeeeeeeee ogrendin miiii neymişşş
Tani gecmis olsunn ne oldu ki ayricaa

ama canım yemınle sol tarafımda felaket agrılar war ılactan gecıkme oluyor dıye dusunuyorum

Evet gecen ay serophene kullandigimda bende 4 gun gecikme olmustu ama belli olmaz sonucta ikisinin de belirtileri ayni gerci yarin doktora gidecekmissin insallah iyi haberlerle donersin

Evet gecen ay serophene kullandigimda bende 4 gun gecikme olmustu ama belli olmaz sonucta ikisinin de belirtileri ayni gerci yarin doktora gidecekmissin insallah iyi haberlerle donersin

umarım canım ama hıc hıssetmıyorum en azından hıssederdım bebegım bana gelecek olsa umıdım yok cunku ılk ay hamıle kalan duymadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…