üzüldüm kendi kendime çok duygulandım ağladım allahım bizede versin sağlıklı bizde yaşayalım o duyguyu inş
Amin canım inşAllah.. Böle düşünme genede.. Diyorum ama bendede oluyo öle.. Üzülüyorum ama biliyrum ki gelecek bebeğim.. Rabbim içimizi biliyo, isteğimizi biliyo canım iyi düşün.. Siz yine gençsiniz ya biz ? O trafından bak bide olaya
Ben geldim yazdiklariniza bzktim simdi az utum var onu yapip geliyorum
birbirimize yardım edelım destek olalım burdan kızlar rahtlarız en azından
tamam cnm
hoşgeldin sende cnm öyleysesen ne kadardır istiyorsun gidiyomusun dr a?
fundacan ben yakınlarımdan hamile haberi duyunca ağlıyorum artıkk yaa psikolojim bozuldu resmen çokk üzülüyorumm
İnsan bozuluyo tabi ama hayırlısı böleymiş ezom napaak
kızzz saatlerdir 3 göynek 1 pantul ütüledim anca
açtım dertli türküler hem ağladım hem ütü
mutsuzummmmm toparlamak lazım benım balataları
8 aylık ewlıyım ve doktora gıdıp gelıyorummm :2:
canım beSen bayağı bunalımdasın canım niye mutsuzsun
yeni evlisin kocanla tadını çıkar evliliğinin canım yaa
olur elbet sorunmu var yoksa olmayacakmı diyor doktorlar
canım be
kırsal bı kesımde yasıyorum allah var esım yada aılesı bırsey demıyor ama onune g:2:elen sorup duruyo onlar benı bunalttı
bır sorunda yok cok sukur serephone kullandım bu ay ıkı gunde gunum gectı ama adet sNCIM gelıyor sureklı kasıklarımda yarı tekrar gıdecem doktora
Kığızzz ben evlendiimden beri daha bir kez bile ütü yapmadımmne kendi kiyafetimi ne kocişinkinii sagolsun bizim evin ütücüsü kocamm
Fundoşş ben de cok fenayim haa bu ilactan mi oldu acaba ayni adetin ilk gunundeki gibi hem gerginim çatlicamm hemde habire agliyorumm allahim biz nasil yaratiklariz yaaa adama bakiyorum yiyo iciyo geliyo uzanip macini izliyo hic bana durup dururken sataştigini gormedim.Ama bennnkoltuga niye o sekilde oturuyon diye bile kavga cikariyorum sirf ustumdeki bu gerginlik yuzunden valla Allah bize kolaylik versin kocalara da işleri zor vallaaa
ama canım yemınle sol tarafımda felaket agrılar war ılactan gecıkme oluyor dıye dusunuyorumE test yapsana bak günün gecmiss.İnsallah guzel haberlerini alirsin bu ay
selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm
ama canım yemınle sol tarafımda felaket agrılar war ılactan gecıkme oluyor dıye dusunuyorum
Evet gecen ay serophene kullandigimda bende 4 gun gecikme olmustu ama belli olmaz sonucta ikisinin de belirtileri ayni gerci yarin doktora gidecekmissin insallah iyi haberlerle donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?