Bazı erkekler beğenmez başkasının ütüsünü özellikle evlenmeden önce yalnız yaşayanlar çok hassas o konuda ama çok oyalıyo beni yaaa
kızz benimki benden önce yalnız yaşıyodu jilet gibi yaparda ben alıştırdımmm
kızzz işte benoe öleyim ütü yaparken bir ağladımmm
çok sinirliyim aynen batıyo herşeyy
Bende dedimmm gittin sporuna berberine bide benim tipe bak duş bile almadım sabahtan beri çırpınıyorumm
ee yapsaydıın çıkalım dedim yok dedin diyo
yaaa kımsecikler yok yelizcimm böylemi haber vercektiiimm daha tahminleri alcaktım
umarım canım ama hıc hıssetmıyorum en azından hıssederdım bebegım bana gelecek olsa umıdım yok cunku ılk ay hamıle kalan duymadım ben
Oyle dusunme cunku ben cok duydum ilk kullanimda hamile kalani[/QUO
umudum yok ama rabbım bu hayırlı gunde ıstedıklerımızı versın bıze
yaaa kımsecikler yok yelizcimm böylemi haber vercektiiimm daha tahminleri alcaktım
selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm
canım ben serephone kullandım suan 2 gunluk geckmem varNeeeeeee
ayyy söleee lizommmmm
kızmııııı
Acime neye gittin yaaaa
Mrym sen ne ilacı kullandın
yalezim gecikme yapıyomu kiz bu meledd
Neeeeeee
ayyy söleee lizommmmm
kızmııııı
Acime neye gittin yaaaa
Mrym sen ne ilacı kullandın
yalezim gecikme yapıyomu kiz bu meledd
canım ben serephone kullandım suan 2 gunluk geckmem var
eşim ben arabadayken trafikte bi arabayla anlaşmazlık yaşadı 3 kişi birden eşime saldırdıçıldırdım kendimden geçtim akşama kadar karakollarda sancım tuttu
çok şükür bebeğime bişey olmamış doktor bidee cinsiyetini gördü sanırım moralimi düzeltmek için söyledi bana da yoksa devlet hastanelerinde yasakmış.tahminleri aliim sölicem
Bende klomen
iğne yaptınmı heki
test yaptınmı yahu belki hamilesin mutsuzum deyip duruyon
lizooooooom
eşim ben arabadayken trafikte bi arabayla anlaşmazlık yaşadı 3 kişi birden eşime saldırdıçıldırdım kendimden geçtim akşama kadar karakollarda sancım tuttu
çok şükür bebeğime bişey olmamış doktor bidee cinsiyetini gördü sanırım moralimi düzeltmek için söyledi bana da yoksa devlet hastanelerinde yasakmış.tahminleri aliim sölicem
canım ama bana ıgne onermedı doktor yumurtalık ıyı durumda ıgne yok dedı bılmıom artık yarın akmı karamı gorecez
Benimkilerde iyiydi ama iğne şart dedi yoksa kist olirmuş
Hadi hayırlısıııı
İnsan bozuluyo tabi ama hayırlısı böleymiş ezom napaak
kızzz saatlerdir 3 göynek 1 pantul ütüledim anca
açtım dertli türküler hem ağladım hem ütü
Kığızzz ben evlendiimden beri daha bir kez bile ütü yapmadımmne kendi kiyafetimi ne kocişinkinii sagolsun bizim evin ütücüsü kocamm
Fundoşş ben de cok fenayim haa bu ilactan mi oldu acaba ayni adetin ilk gunundeki gibi hem gerginim çatlicamm hemde habire agliyorumm allahim biz nasil yaratiklariz yaaa adama bakiyorum yiyo iciyo geliyo uzanip macini izliyo hic bana durup dururken sataştigini gormedim.Ama bennnkoltuga niye o sekilde oturuyon diye bile kavga cikariyorum sirf ustumdeki bu gerginlik yuzunden valla Allah bize kolaylik versin kocalara da işleri zor vallaaa
selam kızlarr
bu aralar negatif bi enerji saçıyorum galiba tabletimde bozuldu
bugün çok kötü bi gün geçirdim acile gittik ama her şerde bi hayır varmış bebişimin cinsiyetini öğrendimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?