Ağlayakta gözden mi olak???

Nasılsınız? Ya ben adetimden sonra 14-15 günlerdeyim... İki gündür kasıklarımda ağrı oluyor sanırım yumurtladığım için di mi? Öyle düşününce bu ay hemen çalışma yapmak geldi içimden ama kedimi tuttum Bi adet daha beklmek zorundayım

Günağydıııııııııııııınnnnnn millett
periii evet ymurtlama zamanın demek neden bekliyon kız unuttum ben :44:

öyle canım yumurtluyorsundur, beklemekte fayda var operasyon geçirdin çünkü rahim biraz kendini toparlasın

ooo funda hanım teşrif edebildinizzzz

kız bu ara çok uykun var yxlizde uyku hali oluyor diye yazmış sakın minnoşların gelmiş olmasın

Günağydıııııııııııııınnnnnn millett
periii evet ymurtlama zamanın demek neden bekliyon kız unuttum ben :44:

Canım kürtaj olmuştum ya ben bebeğimi kaybetmiştim.. İki adet dönemi bekle demişti doktor ilki geçiti şükür ikinciyi bekliyorumm Sen nasılsın bakalım minnoşlar inşallah kutu kutu pense oynuyorlardır göbüşünde

öyle canım yumurtluyorsundur, beklemekte fayda var operasyon geçirdin çünkü rahim biraz kendini toparlasın

Evet ya sabırsızım günleri önüme katıp koş koş koş koş diye kovalayasım var

ooo funda hanım teşrif edebildinizzzz

kız bu ara çok uykun var yxlizde uyku hali oluyor diye yazmış sakın minnoşların gelmiş olmasın

kızzz valla sızıyorum oturdum yerdeee ama eşim teşhisi koyduuu gaz varmışşş bebiş yokmuş

ayyyy canımmm özürrrr
neyse bir ay kaldı çok şükür inş. bidahaki ay

valla bilmiyommm varmı yokmu eskisi gibi delirmiyom merakjtan az kaldı

gaz uyku mu yaparmış daha önce böyle uyumuyordun değil mi kuzu ben yanlış hatırlamıyorum inşallah :44:

yok kız uyku için demiyo göbeğimin şişliği dokundu çok sert tamammı ilk kez böle oldu diyo doktora git hemen çok korkunçç
ne güldüm amaaa
bu bebek değil gaz diyo

uyku çokkk tatlı yaaaa erkenden sızmazdım canım aynen 9 da şimdi zıbarıyorum

ayy hadi şafak kaç kız ne zaman yapacaktın tam karar verdin mi şimdi sen

ayyyy canımmm özürrrr
neyse bir ay kaldı çok şükür inş. bidahaki ay

valla bilmiyommm varmı yokmu eskisi gibi delirmiyom merakjtan az kaldı

İnşallah canım benim.. Bat ın kaçtı senin? Rabbim inşallah hamiş olun sonra bana da duacı olun da ben de peşinize hamiş olayım ..

gunaydin kuzucuklarimm

fundoss benimde hamile kalacagim ay yumdan sonra karnim cok sismistiii kizzhatta esim dalga gecmistiii yuhh o ne oyle diyee sertlikte vardii kiz o bebislerin gelme ihtimali cok yuksekk haa
cuma gunu hersey belli olacakkk

sosyoss gunaydinn canimm

günaydın canım hoş geldin ayy çok heyecanlı değil mi ayşemm fundadan çok ben heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…