ayy hadi şafak kaç kız ne zaman yapacaktın tam karar verdin mi şimdi sen
İnşallah canım benim.. Bat ın kaçtı senin? Rabbim inşallah hamiş olun sonra bana da duacı olun da ben de peşinize hamiş olayım ..
gunaydin kuzucuklarimm
fundoss benimde hamile kalacagim ay yumdan sonra karnim cok sismistiii kizzhatta esim dalga gecmistiii yuhh o ne oyle diyee sertlikte vardii kiz o bebislerin gelme ihtimali cok yuksekk haa
cuma gunu hersey belli olacakkk
sosyoss gunaydinn canimm
insallah sosyalimmm.bence fundos topigimizin zincirllerini kiracakkarkasindanda diger kizlar pes pese yummurtalarini pisirecek
canlarim ben anneme gidiorum.bugun misafirleri gelecek. tabletimide yanima aliyorum.gozum sizde olacakkopuyorumm hepiniziiii
inşallah geçen ay hiç hamişimiz olmamıştı bu ay 2 iz 3 üz olsun ki başlığımız eski uğuruna kavuşsun
insallah sosyalimmm.bence fundos topigimizin zincirllerini kiracakkarkasindanda diger kizlar pes pese yummurtalarini pisirecek
E tamam iste canmm 40 oluyo diye gitmen lazim bence 40 gunn normal gelmio bana bi yumurta takibi yaptir bencee
Yaa bide benoş sana daha once sordum belkii nezamandir evlisin ve nezamandir cocuk istiodun kusura bakmaa
Kızlarr merhaba...
Yelizim kusura bakma canım ben dün uyuyakalmışım ya
Yeni görebildim ancak.. Biz 1 yıl 5 aydır evliyiz ve 5 aydır istiyoruz bebiş canım
Fundacım bence var ama rabbim bilir tabiki. Hadi inşAllah cumaya halay çekicez.. Baş kim oluyo
Halay başının yanında yerimi rezervasyon ediyorummmmmmmmmmmm
yerin hazır canım benayın elinden sen tutuyorsunbenide en sona atınn kendi kafama göre takılırım
Tamam Benay'ın elinden ben tutuyorum.. Seni en sona eline mendil veririz oraya atarız :))) Orda gönlünce eğlen sonra da sen hamiş ol senin adına biz eğlenelim
herkesin halayını çekeceğiz inşallah yakın zamanda seninkinide çekeceğiz o zaman en sona seni atacağız yavaş yavaş orada takıl diye
Kızlarr merhaba...
Yelizim kusura bakma canım ben dün uyuyakalmışım ya
Yeni görebildim ancak.. Biz 1 yıl 5 aydır evliyiz ve 5 aydır istiyoruz bebiş canım
Fundacım bence var ama rabbim bilir tabiki. Hadi inşAllah cumaya halay çekicez.. Baş kim oluyo
Halay başının yanında yerimi rezervasyon ediyorummmmmmmmmmmm
benayım bende bilmiyodum bak haaa bi takvim yapsana yani aşağıda görelim ayol bi seninki yok
ayyy bal damlıyor ağzınızdan kızzzzz hadi inşallah sırayla çekecez halaylarııııı
Ay durun önden bir prova yapayım içimden geldiii
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
fundoşum fırtına öncesi sessizlik yaşıyoruz şu anda
ayyyy koptu kızzzheyecanlandırmayın beni yaaaaaa
evet kızzzz in cin top oynuyooooo
yalnız bugün hiçbişey yok bende gaz var sadece fena ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?