Ağlayakta gözden mi olak???

ayy hadi şafak kaç kız ne zaman yapacaktın tam karar verdin mi şimdi sen

İnşallah canım benim.. Bat ın kaçtı senin? Rabbim inşallah hamiş olun sonra bana da duacı olun da ben de peşinize hamiş olayım ..

oyy coşmuşlar hemen
cuma yapmayı düşünüyodum canom
pazar bat
perimmm Allah razı olsunnn

ayyy Ayşemmm sahimiii :18:

insallah sosyalimmm.bence fundos topigimizin zincirllerini kiracakk arkasindanda diger kizlar pes pese yummurtalarini pisirecek

inşallah canım bakarsın peş peşe geliriz

canlarim ben anneme gidiorum.bugun misafirleri gelecek. tabletimide yanima aliyorum.gozum sizde olacakk opuyorumm hepiniziiii

tühh ya dedikodunu yapamayacağız demek ki bende öptüm minnoşunu ve seni , görüşürüz canım

inşallah geçen ay hiç hamişimiz olmamıştı bu ay 2 iz 3 üz olsun ki başlığımız eski uğuruna kavuşsun

insallah sosyalimmm.bence fundos topigimizin zincirllerini kiracakk arkasindanda diger kizlar pes pese yummurtalarini pisirecek

heheheh ben bunu aylar önce facede görmüştümmm

ayyy olsun olsun üçüzde olabilir bak

ayşemmmm kırk gün kırk gece halaylar susmasın olurmuuuu

E tamam iste canmm 40 oluyo diye gitmen lazim bence 40 gunn normal gelmio bana bi yumurta takibi yaptir bencee

Yaa bide benoş sana daha once sordum belkii nezamandir evlisin ve nezamandir cocuk istiodun kusura bakmaa

Kızlarr merhaba...

Yelizim kusura bakma canım ben dün uyuyakalmışım ya
Yeni görebildim ancak.. Biz 1 yıl 5 aydır evliyiz ve 5 aydır istiyoruz bebiş canım

Fundacım bence var ama rabbim bilir tabiki. Hadi inşAllah cumaya halay çekicez.. Baş kim oluyo

tabi ki sennnnn

Tamam Benay'ın elinden ben tutuyorum.. Seni en sona eline mendil veririz oraya atarız :))) Orda gönlünce eğlen sonra da sen hamiş ol senin adına biz eğlenelim

herkesin halayını çekeceğiz inşallah yakın zamanda seninkinide çekeceğiz o zaman en sona seni atacağız yavaş yavaş orada takıl diye

Halay başının yanında yerimi rezervasyon ediyorummmmmmmmmmmm

benayım bende bilmiyodum bak haaa bi takvim yapsana yani aşağıda görelim ayol bi seninki yok

ayyy bal damlıyor ağzınızdan kızzzzz hadi inşallah sırayla çekecez halaylarııııı

benayım bende bilmiyodum bak haaa bi takvim yapsana yani aşağıda görelim ayol bi seninki yok

ayyy bal damlıyor ağzınızdan kızzzzz hadi inşallah sırayla çekecez halaylarııııı

Ay durun önden bir prova yapayım içimden geldiii

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

ayyyy koptu kızzz heyecanlandırmayın beni yaaaaaa

evet kızzzz in cin top oynuyooooo

yalnız bugün hiçbişey yok bende gaz var sadece fena ama

Vallahi yaaaa Oynamak istiyorummm

Halay başı Benay yanındaki ben en sondaki de sosyal olacak provamız gayet iyi gidiyor

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…