kız sosyal siz benoşla aynı zamanda evlenmişsiniz 1 ay var aranızda
2 dk bakmadık coşmuşsunuz yine, periii Allah iyiliğini versin kız
Ama ne tatlı görünüyoruz di mi yaaaaaaaaaa
tabi ki sennnnn
Halay başının yanında yerimi rezervasyon ediyorummmmmmmmmmmm
benayım bende bilmiyodum bak haaa bi takvim yapsana yani aşağıda görelim ayol bi seninki yok
ayyy bal damlıyor ağzınızdan kızzzzz hadi inşallah sırayla çekecez halaylarııııı
tabi ki canımm, bu arada sen kontrol ediyorsun değil mi hastaneyi sonuçların çıktı mı :26:
Soyalim ve perim büyük bi zevkle olurum halay başı ki çokta severim ama ben iş yerinde size yetişemiyorum ki hele bide telden yazıyorum ki resmen işgence.. Ama cuma takipte olucam :)
Pericim halayına katıldım say :büyük bi coşkuyla hemde
Fundam kaç zamandır sorcam da o nasıl yapılıyo bilmiyorum ki anam bi tarif edin hele
Aramızda 1 ay bile yok kız sosyal bende ağustos 25
Soyalim ve perim büyük bi zevkle olurum halay başı ki çokta severim ama ben iş yerinde size yetişemiyorum ki hele bide telden yazıyorum ki resmen işgence.. Ama cuma takipte olucam :)
Fundam kaç zamandır sorcam da o nasıl yapılıyo bilmiyorum ki anam bi tarif edin hele
2 eylül 2012 de evlendim kuzu, kız çift seneler benim yılımmm bu yıl bebiş kesin gelecek ne alaka diyeceksin şimdi ama paylaşmak istedim içimden geldi
kuzu bakıp bakıp çıkıyorsun tanışmayalım mı yani
Bugün tam 8 gün oldu canım 15-20 gün sonra arayın sorun demişlerdi daha erken sanırım... Çok merak ediyorum.. Protein c ve s de çıkmıştı biliyosun onlarda bir sıkıntı görünmüyor bakalım bu genetik ne olacak...
Hadi bakalım cumaya hazırızzzzzzzzzzzzzzzzz
kızzzz benim nikahta 4 eylüllll 2010 düğünde 12 eylül darbe günü referandum vardı hatta o gün
ayyy bnimkide çift kızzz
kız klomen benim klomen sayfasından yazıştım iriydi arkadaş olduk onla benim yazılarımı görüyo galiba ondan giriyo
telden belki zor olur canım sosyalin anlattığı gibiiii
kızzzz başka topikten klomenle hamiş kalan bi arkadaşta bence test yapma benim gibi bekle demişşşşş
kusura bakmayın Eki Görüntüle 932104 bayanlar konuşmalarınızı takip ediyorum bilgi toplama amaçlı sizi rahatsız ettim Eki Görüntüle 932103 galiba özür canım aranıza alırsanız neden olmasın
nikahım 24 ağustos kız
kullanıcı kontrol paneli-profili düzenle alt kısımlara doğru hitap şekliniz özel gün türü özel gün tarihi gir görseldede kendine bi resim seç değişiklikleri kaydet de olsun canım
canım o nasıl lafff elbetteeee
sende tanıt bakim kendini yeni arkadaşlarınaaa
klomen kardeşim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?