Ağlayakta gözden mi olak???

yemek yiyip gelcem çok açım bu ara deli gibi acıkıyom psikolojikl galiba heleki ekşi turşu offff offfff

kız sosyal sende olmasan ben nasıl düzenlemeler yapardım :))

ayda eksiklik yapmışım :)))

Biz tanisalim diye oyle yazdim ne kusuru ne rahatsizligi ask olsun hosgeldin basligimiza
Benosum sanki yanlislik olmus tarihinde bi daha kontrol etsene
Fundam o zaman pazartesi yap testi

Biz tanisalim diye oyle yazdim ne kusuru ne rahatsizligi ask olsun hosgeldin basligimiza

he kız ayı 12. ay olarak girmişim

şimdi oldu.. tekrardan çok mercii kuzum

kız funda açlık psikolojiktir de bende turşuya hayır diyemiyorum.. hele de çubuk turşusuna.. ayy nasıl canım istedi şimdi.. Ankaraya gidince bol bol yiycem :))

Son düzenleme:
Ben olmasam baskasi yardimci olurdu sanki cok is yaptim bak hele bak ben eve geldim yemek yiyorum yazilarimdan bellidir tablete gectim cunku

kız senin de bu olay iyiymiş ya. ne güzel öğlen git eve yemeğini ye gel..
hem sağlıklı hemde bütçeye yarar hele ileride bebiş için bulunmaz velinimet

kız senin de bu olay iyiymiş ya. ne güzel öğlen git eve yemeğini ye gel..
hem sağlıklı hemde bütçeye yarar hele ileride bebiş için bulunmaz velinimet
Yok benayim ya is yerinde yemek ciksa eve gelmem 10 dolmus bekle 10 dk da eve gel 10 da gidis zaten 30 dk yollarda geciyor, bebek icinde iyimi olur bilmiyorum sut izni icin iyi olur ama

Kizlar nasilsinz 20 dk boslugum var gireyim dedim
Fundos ay belirtilerrr var sanki hadi bakalim cuma olsunda bi ohh halaylar cekilsin

Yok benayim ya is yerinde yemek ciksa eve gelmem 10 dolmus bekle 10 dk da eve gel 10 da gidis zaten 30 dk yollarda geciyor, bebek icinde iyimi olur bilmiyorum sut izni icin iyi olur ama

Kız arabanız var mı bilmiyorum da.. yoksa küçük bi araba alın gayet iyi olur..
bence bebek için iyi olur canım.. çünkü beslenme çok önemli biliyorsun.. bizde açıkcası artık evden getirip yiyorz burdaki arkadaşlarla.. çünkü bizim burda çıkan yemekler berbat hemde salataların iyi yıkanmadığını düşünüyorum.. yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve bebeğim olduğunda da daha çok edeceğimi düşündüğümden şimdiden kendimi alıştırıyorum. burdakiler de alışınsın ki yadırgamasınlar

hergün yumurta ye, c vitamini olan şeyler ye, ceviz ye, kayısı ye ayy heyecan yaptım.. acaba ne günler yaşıycaz bunları

Fundos ay belirtilerrr var sanki hadi bakalim cuma olsunda bi ohh halaylar cekilsin

tamam kızlarrrrrrrrrrrrr ozaman pazar bat gelmezse önce bi idrar yapimmmm ctesi
kızlar kusura bakmayın heyecanı yarıda kestim ama yanılmak istemiyommm bu iğne yanıltıcıymış çünkü

benaycım evet yaaa nasıl güzel bir lezzettt

twinim yok kızzz aslında hiçbi belirti yok ben arıyom işteee

hoşgeldin canım.. iyi etmişsin.. benimde öğle arası.. bilgisayardan girdim :)

Fundacam bizlik bi sıkıntı yok canım.. sen kendini nasıl mutlu hissedeceksin o zaman yap.
zaten bana göre ne kadar geç yaptın o kadar iyi diye düşünüyorum.. çünkü erken yapınca da acaba erken mi oldu düşüncesiyle yine bi test sevdasına giriyorsun yaşadığım için tecrübem bu yönde :)

Guzel yapiyorsun canim aynen devam et tabi ki gorecegiz beslenme acisindan iyi oluyor dedigin gibi ama hergun gel git yap skiliyorsun araba varda eski insallah degistirecegiz oto vites alalim diyorun benimkine manueli cok kullanamam acemiyim cunku

Cnm arama zaten farkli seyler yasiyosan anlarsn ztn ama lutfen cok umut olmasin hayal kirikligi daha zor tatlim gerci ben seni biliyorum sen gayet hazirliklisin
Guzel haberler duyalim artikk

Hosbulduk cnm bnm cok giremiyorum su okul bi tatil olsunda
Her firsatta burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…