benimde 16 ekim son adetim 31 inde doktor yumurtan gelişmiş demişti 35 günde bir adet oluyorum sanırım. aslında hiç olmuyorum da en son soğan suyuyla öyle olmuştu onu baz aldım. her gün iki katı oluyosa perşembe 2000 olması lazım benim :) teşekkür ederim canım :)
evet büyük ihtimalle
funda bende bizim kılkuyruğa söyledim...
ee u e kem küm etti gözleri bir aşağı bir yukarı ne gıcık bişey , Allahıım zorunlu olmasam hiç uğraşmam :99:
şunun şu hareketlerini sinir oluyorum
pislik herif
yarın tüm gün içinmi aldın izin cano
pislik herif
yarın tüm gün içinmi aldın izin cano
kızlar ben bu testi yaptım yine çizginin alt tarafı neredeyse diğer çizgi kadar koyu üstlere doğru daha açılıyo tam diğer çizgi gibi değil
benim adet döngüm kısa aslında geç mi yumurtluyorum acaba biraz :26:
canım sogan suyumu içtin pcosmu var bendede var bende yapıcam onun etkisi oldumu sence ve ne kadar süre yaptın Allah bebegini ve seni korusun
Merhaba funda ne durumdasın
kızlar ben bu testi yaptım yine çizginin alt tarafı neredeyse diğer çizgi kadar koyu üstlere doğru daha açılıyo tam diğer çizgi gibi değil
ewet canım pko var bende sadece 15 gün yaptım ve kesinlikle etkisi oldu. Sonraki ay hamile oldum zaten
beklemedeyim ezocan ayaklarım buzzz arada karnım ağrı başım felaket ağrıyo çalışmalar bitti
gün sayıyoz
sende ne var ne yok
aynenböyle yapıyormuşuz onlara hamiş kaldığımız da
yok balımm perşembe öğlene kadar
Bu ay bakacaz artık ovu testi sipariş ettik dr. Bişey demiyor
Adet bittikten ne kadar sonra başladın soğan suyuna?
bat 2-3aralık 10.gün başladım yapmaya hep silik çıktı o günden beri ama koyulaşarak bugün en koyusuydu ama daha tam diğer çizgi
kadar değil telefondaki hesaplayıcıma göre dün yum yum günümdü çünkü adet döngün 26günde bir ama ovulasyon testinde daha
tam koyuyu görmedim bugün 13.günüm bu arada
adet bitiminden 5 gün sonra canım
Umarım yumurtlama vardır :18:kullan canım faydası oluyor acabamı demiyosun onunla
benimde öleydi bak iyi değerlendir bugünleri bir bakmışsın çizgi gitmiş
sancın oluyomu aniden sancı yaşadınmı ben ozaman anlıyorum bide uzayan akıntı oldumu
benim herzaman oluyodu budefa az oldu soğandan sandım
perşembenin iznimimi bugünden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?