Ağlayakta gözden mi olak???

canım sogan suyumu içtin pcosmu var bendede var bende yapıcam onun etkisi oldumu sence ve ne kadar süre yaptın Allah bebegini ve seni korusun

pislik herif
yarın tüm gün içinmi aldın izin cano

kızlar ben bu testi yaptım yine çizginin alt tarafı neredeyse diğer çizgi kadar koyu üstlere doğru daha açılıyo tam diğer çizgi gibi değil

benim adet döngüm kısa aslında geç mi yumurtluyorum acaba biraz :26:

Ovu testimi yapıyorsun ne zaman başladın

bat ne zaman canım ?
bugüne kadar silik te olsa hiç çıkmadı mı çift çizgi...

bat 2-3aralık 10.gün başladım yapmaya hep silik çıktı o günden beri ama koyulaşarak bugün en koyusuydu ama daha tam diğer çizgi

kadar değil telefondaki hesaplayıcıma göre dün yum yum günümdü çünkü adet döngün 26günde bir ama ovulasyon testinde daha

tam koyuyu görmedim bugün 13.günüm bu arada

aynen böyle yapıyormuşuz onlara hamiş kaldığımız da

yok balımm perşembe öğlene kadar

benimde öleydi bak iyi değerlendir bugünleri bir bakmışsın çizgi gitmiş
sancın oluyomu aniden sancı yaşadınmı ben ozaman anlıyorum bide uzayan akıntı oldumu
benim herzaman oluyodu budefa az oldu soğandan sandım

perşembenin iznimimi bugünden aldın

Benimki düzensiz bilemiyorum bende 10.günden başlayım napıyım:18:

öyle canım :))
kız beni heyecan bastı acaba akşam da test yapsam çıkar mı :18:sabahı bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum

canım zaten adetim bittiğinden beri gün ilişkiye devam durmak yok bu haftada en azından öle devam etmeyi düşünüyorum tam koyu çıkmadan geri silikleşede biliyo mu yumurtlamıyomuyuz yoksa biz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…