Ayy insallah gerek kalmaz canmm ama gerek kalirsa daa rahim filmi klomenden daha işe yarar bişeyy herseyde hayir var diyip yolumuza devam ederizzz
Kizzzz buarada ben dun hesapladim aslinda bu ay benim 4. Denemem olucakk cok yeniymiş yanii
Neden 4. Deneme,cunku ondan once istesem de kalamazmişim ameliyat oldumm sonra 1 ay korundumm sonra da 1 ay antalyadaydimm bi calisma olmadii bu fiili olarak 4. Deneme yanii
fundos sana bisey soracam. burda klomenle hamile kalan biri varda. hamile kaldigin ay adetinin ilk gununden sayiyor dimi hamileliginii??
hadi yaaa klomenlemi kalmış iğne kullanmışmı kaçıncı ayında kalmışşşşevet canım ben öle biliyorummmm :44:
ilk ayinda kalmis cnm. ondada cok sislik olmus. ayrintilari anlatacam sana.misafirler gitsin:)
Rabbim gonlune gore versin fundosum insallah her sey istedigin gibi olurinşallah canlarım bu sene anne olalım hepimizzzzz
evet canım birde eski çalıştığım şrket hani evlenipte çıktığım varya bana çooook uzak olan o hadımköyde ( bana çok yakın ) arsa aldı fabrikayı oraya taşıyor daha öncede yazmıştım burda sabo hani işini övüyodu şu çıktığı işini
onlar fabrikayı yapana kadaaar bende diyorum biraz büyütürüm yerim hazır çok iyi bir firma şartları çok iyi
ondan birazda kafam rahat
bana dedikleri arsa bedeli ağır gelmiş onu amorti ettikten sonra inşaata başlayacaklar yani uzun iş
yerim hazır sayılır
Ayy bugunn cok yogundu.misafirler falan.
Fundosum kiza sordum herseyi:) 3 sene ugrasmis bebis olmamis.adetleri duzensizmis. Ilk rahim filmi cekilmis temiz cikmis. Sonra doktoru klomene baslatmis. Klomenden sonra sislik olmus baya.akintisida az olmus. Hemen test yapmamis ama.battan sonra 4-5 gun beklemis. Oyle fazla belirtiside olmamis. Sonra test yapmis cikmis. 2 ayda bi adet oluyomus. Bu kadar sorunu varken ilk ayda hamile kalmis bak. O yuzden iyi dusunelim fundosspolikistik over hastasiymis birde. Kist varkende hamile kalmis. Nasip olunca her turlu oluyor iste..
Yok kigiizz bu ilac yumurtaliklari uyariyor yaa biraz fazla uyardi galiba epey bi kasık agrim var sag tarafta hatta bacagimi da etkiliyo yani o derece.Benim tahmini yum gunum 19 u daha var yani ama ne bileyim iste agri varrr
sıkılırım diye demiştide kızlar dün, gerçekten sevdiğim bi iş olsa amenna
ama yok arkadaş haa bebiş düşünmesem başka iş bakacam hele burda inşaat doluuuu sende biliyosun
evet durumumuzda çok şükür artık iyi
kendimi paralamamın bi anlamı yokki dimi
ha birde ben şantiye içinde filanda geziyorum ya riskli öle dolaşamamda
ayyy benim bir arkadaşım var ankarada karı koca para akılları fikirleri
kocası memur kendide zorla kadrosuz girdi belediyeye
çırpınıyo 5 senedir kadro versinler diye neler yaptılar sırf memur olsun diye benimsediği şeyleri bile değiştirdi
bana açmış diyo nolduuu yokmu hala bişeyyy
sakın çıkma işten haaa son aya kadar çalış doğuncada annen baksın birikim yapın
üfff dedim aynı bakmıyoruz hayata uzun etme
Evet canmm insallah ugurlu gelirr
Yum doneminde oluşan bi gaz oluyoo baskıdan dolayii sen dikkat et kendine kigiizzz benim bakalim ne cikcak pazartesi bari birden fazla yumoş olsa bu kezz
Cunku ilaci bidaha kullanmicamm ondan sonra saldim çayira olayii
merhaba kızlar nasılsınız? ben gripten ölüyorumm resmen fena hastayımm:2::2::2: geçen günde aniden kaçtım kusurumu affedinhasta hasta dayanamadım girdim kızzz fatmaaaacan valla bi kez dememle teste gidiyoruzzz saolasınnnn salı günü eşim çarşamba ben haftaya bakalım nolcak inş herşey yolunda çıkar
Fundosum kiza sordum herseyi:) 3 sene ugrasmis bebis olmamis.adetleri duzensizmis. Ilk rahim filmi cekilmis temiz cikmis. Sonra doktoru klomene baslatmis. Klomenden sonra sislik olmus baya.akintisida az olmus. Hemen test yapmamis ama.battan sonra 4-5 gun beklemis. Oyle fazla belirtiside olmamis. Sonra test yapmis cikmis. 2 ayda bi adet oluyomus. Bu kadar sorunu varken ilk ayda hamile kalmis bak. O yuzden iyi dusunelim fundosspolikistik over hastasiymis birde. Kist varkende hamile kalmis. Nasip olunca her turlu oluyor iste..
merhaba kızlar nasılsınız? ben gripten ölüyorumm resmen fena hastayımm:2::2::2: geçen günde aniden kaçtım kusurumu affedinhasta hasta dayanamadım girdim kızzz fatmaaaacan valla bi kez dememle teste gidiyoruzzz saolasınnnn salı günü eşim çarşamba ben haftaya bakalım nolcak inş herşey yolunda çıkar
Yelizcim güzel olacak herşey inanıyorum. Ağrı için bişi diyemiyorum her ay bi yerimiz ağrıyo
İnşAllah bu 19 u sana uğur getirecek..
Pazarteside inşAllah sende çok yumoş olurda bi ikizde senden gelir.
Bu arada valla bende seni bayadır deniyo sanıyordum aynıymışız
Fundacım seni iyi anlıyorum ve senin kafandanım. En kötü evden iş yapar satarsın.. Bebk olunca uzunca bi süre tatile ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.. 6 ay bile değil doğum izni.. Ücretsiz izininde hiç bi yararı yok iş açısından en iyisi evde olup büyütmek.. Ben yine diyorum evim olsun arabam olsun eşiminde maaşı iyi olsa dakka çalışmam
Paragöz insanları sevmiyorum. Memuruz ama öle değiliz Allah'tan
Ezom hoş geldin
Geçmiş olsun canım
Sevindim valla hadi gözün aydın inşAllah güzel haberlerle geleceksin.. İlla bu kocaları tehdit etmek gerekiyormuş
kızz inanki bi kez dedim eğer teste gitmessen mik mik yok dedim olmasın dedi geri tamam dedi
kızz inanki bi kez dedim eğer teste gitmessen mik mik yok dedim olmasın dedi geri tamam dedi
Buarada ezocum sen nerde yaşiyordun?Yani bu test erkekler icin de cok hoş bi durum degill cok tedirgin olacaktirr dikkat ettvalla yerlerinde olmak istemezdimm o ortam cok utanc verici onlar icin :))
Aysemm evett gercektenn nasip olduysaa asla hamile kalmaz denilenler bile kaliyorr bu da fundosa guzel moral olucakk valla supersin
Ezocumm gecmis olsunn.Hadi bakalimm insallah sonuclariniz guzel cikar hayirlisiylaa
Benayimm insallah yaaa benden cok eşim umutlu yinee en cok o üzüyo valla.Ay insallah bukez birden fazla yumurta olur daa şansim artarr
Rabbim hepimizee ve her isteyene nasip etsinn bian once insallahhh
Amin canım.. Zaten diyoruz ya biz gene buraya glip sohbet edip kafamızı rahatlatıyoruz onlar yazıl içlerine atıyo anlatacak birileri yoksa ki çoğu erkek anlatmazda.. Rabbim hepimize çok geçmeden nasip etsin hayırlısı ile..
İyi olmuş işte.. Yok bende sorun falan demeyi biliyorlar.. Hep biz gidiyoruz da hastaneye onlarda gitsin ki ne gerekiyosa o bi an önce yapılsın..
Kız bende bi kez yaşadım onu ama gerekiyo canım ona çıkmam yapacak bişi yok.. Yeterki başka sorunlarımız olmasın
Ozaman test yapmim kızlar yaaa yanılma payı yüksekYelizcim güzel olacak herşey inanıyorum. Ağrı için bişi diyemiyorum her ay bi yerimiz ağrıyo
İnşAllah bu 19 u sana uğur getirecek..
Pazarteside inşAllah sende çok yumoş olurda bi ikizde senden gelir.
Bu arada valla bende seni bayadır deniyo sanıyordum aynıymışız
Fundacım seni iyi anlıyorum ve senin kafandanım. En kötü evden iş yapar satarsın.. Bebk olunca uzunca bi süre tatile ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.. 6 ay bile değil doğum izni.. Ücretsiz izininde hiç bi yararı yok iş açısından en iyisi evde olup büyütmek.. Ben yine diyorum evim olsun arabam olsun eşiminde maaşı iyi olsa dakka çalışmam
Paragöz insanları sevmiyorum. Memuruz ama öle değiliz Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?