Ağlayakta gözden mi olak???

evet bende duydum filmden sonra hamile kalan çok
evet canım senin şansın yüksek bence yakındırrrrr

fundos sana bisey soracam. burda klomenle hamile kalan biri varda. hamile kaldigin ay adetinin ilk gununden sayiyor dimi hamileliginii??

hadi yaaa klomenlemi kalmış iğne kullanmışmı kaçıncı ayında kalmışşşş evet canım ben öle biliyorummmm :44:

anaaa mesai bitmişşşşşş kaçtım ben akşam bakacammm yaz sen ayşemmmm
kızlar öptümmm

Rabbim gonlune gore versin fundosum insallah her sey istedigin gibi olur

Ayy bugunn cok yogundu.misafirler falan.
Fundosum kiza sordum herseyi:) 3 sene ugrasmis bebis olmamis.adetleri duzensizmis. Ilk rahim filmi cekilmis temiz cikmis. Sonra doktoru klomene baslatmis. Klomenden sonra sislik olmus baya.akintisida az olmus. Hemen test yapmamis ama.battan sonra 4-5 gun beklemis. Oyle fazla belirtiside olmamis. Sonra test yapmis cikmis. 2 ayda bi adet oluyomus. Bu kadar sorunu varken ilk ayda hamile kalmis bak. O yuzden iyi dusunelim fundoss polikistik over hastasiymis birde. Kist varkende hamile kalmis. Nasip olunca her turlu oluyor iste..

merhaba kızlar nasılsınız? ben gripten ölüyorumm resmen fena hastayımm:2::2::2: geçen günde aniden kaçtım kusurumu affedin hasta hasta dayanamadım girdim kızzz fatmaaaacan valla bi kez dememle teste gidiyoruzzz saolasınnnn salı günü eşim çarşamba ben haftaya bakalım nolcak inş herşey yolunda çıkar

nerdeyse benimde adetim 2 ayda geliyor ayşenur ama pko demedi dr bana haftaya çarşamba gidicem dr a

Yok kigiizz bu ilac yumurtaliklari uyariyor yaa biraz fazla uyardi galiba epey bi kasık agrim var sag tarafta hatta bacagimi da etkiliyo yani o derece.Benim tahmini yum gunum 19 u daha var yani ama ne bileyim iste agri varrr

Yelizcim güzel olacak herşey inanıyorum. Ağrı için bişi diyemiyorum her ay bi yerimiz ağrıyo
İnşAllah bu 19 u sana uğur getirecek..
Pazarteside inşAllah sende çok yumoş olurda bi ikizde senden gelir.
Bu arada valla bende seni bayadır deniyo sanıyordum aynıymışız

Fundacım seni iyi anlıyorum ve senin kafandanım. En kötü evden iş yapar satarsın.. Bebk olunca uzunca bi süre tatile ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.. 6 ay bile değil doğum izni.. Ücretsiz izininde hiç bi yararı yok iş açısından en iyisi evde olup büyütmek.. Ben yine diyorum evim olsun arabam olsun eşiminde maaşı iyi olsa dakka çalışmam

Paragöz insanları sevmiyorum. Memuruz ama öle değiliz Allah'tan

Ezom hoş geldin
Geçmiş olsun canım
Sevindim valla hadi gözün aydın inşAllah güzel haberlerle geleceksin.. İlla bu kocaları tehdit etmek gerekiyormuş

Aysemm evett gercektenn nasip olduysaa asla hamile kalmaz denilenler bile kaliyorr bu da fundosa guzel moral olucakk valla supersin
Ezocumm gecmis olsunn.Hadi bakalimm insallah sonuclariniz guzel cikar hayirlisiylaa
Benayimm insallah yaaa benden cok eşim umutlu yinee en cok o üzüyo valla.Ay insallah bukez birden fazla yumurta olur daa şansim artarr
Rabbim hepimizee ve her isteyene nasip etsinn bian once insallahhh

Ezom hoş geldin
Geçmiş olsun canım
Sevindim valla hadi gözün aydın inşAllah güzel haberlerle geleceksin.. İlla bu kocaları tehdit etmek gerekiyormuş

kızz inanki bi kez dedim eğer teste gitmessen mik mik yok dedim olmasın dedi geri tamam dedi

kızz inanki bi kez dedim eğer teste gitmessen mik mik yok dedim olmasın dedi geri tamam dedi

Yalniz hersey bi yana bu erkekleri bu konudaki ceza gercekten yola getiriyo haa cok duyuyorum ben bunuu ben de deneyeyim biara bi konuda ikna etmeye calisirken onemli gunler haricindeki bi zamanda

Buarada ezocum sen nerde yaşiyordun?Yani bu test erkekler icin de cok hoş bi durum degill cok tedirgin olacaktirr dikkat ett valla yerlerinde olmak istemezdimm o ortam cok utanc verici onlar icin :))

Buarada ezocum sen nerde yaşiyordun?Yani bu test erkekler icin de cok hoş bi durum degill cok tedirgin olacaktirr dikkat ett valla yerlerinde olmak istemezdimm o ortam cok utanc verici onlar icin :))

aman yeliz sanki biz gibi napıyolar kimse görmüycek kurban olurum öle teste ben kaç kere çıktım çatala afedersinizde:26:

Amin canım.. Zaten diyoruz ya biz gene buraya glip sohbet edip kafamızı rahatlatıyoruz onlar yazıl içlerine atıyo anlatacak birileri yoksa ki çoğu erkek anlatmazda.. Rabbim hepimize çok geçmeden nasip etsin hayırlısı ile..

İyi olmuş işte.. Yok bende sorun falan demeyi biliyorlar.. Hep biz gidiyoruz da hastaneye onlarda gitsin ki ne gerekiyosa o bi an önce yapılsın..

Kız bende bi kez yaşadım onu ama gerekiyo canım ona çıkmam yapacak bişi yok.. Yeterki başka sorunlarımız olmasın

ölede utanıyo insan iştee ben kaç kez çıktım cnm yaa

Ozaman test yapmim kızlar yaaa yanılma payı yüksek
ayşemmm öle çok yiyorumkiii görseniz şok olursunuz benem adete yakın hep böle olur acaba diyorummm

hehhh benayım yaşaaa
bide şu mantıktayım sgk 6 senem var zaten yaş beklicem ben oni ağır ağır tamamlar emeklide olurum ohhh yeterrr

Aysem ne misafirmis kiz bi gittin bir daha gelmedin
Ezo aferin sana kadinin fendi erkegi yine yendi
Ay alinti yapmadim ya unuttum ne diyecegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…