Ağlayakta gözden mi olak???

ilaç sanırım çabuk büyütüyor ondan ağrı yapıyor bende bilmiyorum ki neyse gelirlerse açıklama yaparlar, ikimizinde 5. ayı kız bu ay bebişler sürpriz yapsa ya bize

ben geldiiiiim huuu huuuu kızlarrr dışardaydık berbattt görüşmeler yaptıkkkkkkkkkkkkk
işten çıkma diyosunuz ama dayanılır gibi değillll

ilaç sanırım çabuk büyütüyor ondan ağrı yapıyor bende bilmiyorum ki neyse gelirlerse açıklama yaparlar, ikimizinde 5. ayı kız bu ay bebişler sürpriz yapsa ya bize

Ayy keşke canım yaa.. Senle herşeyimz aynı.. Bebişlerimizde bekletmeden gelseler.. Sen önce olsan bile çok sevinirim inan kardeşim gibi.. İnşAllah canım.. Sizlerede dua ediyorum

ben geldiiiiim huuu huuuu kızlarrr dışardaydık berbattt görüşmeler yaptıkkkkkkkkkkkkk

Ben demiyorum canım.. Durumunuz müsait niye çalışasın ki.. Benimde diyorum ya maaş durumumuz iyi olsun çalışmam ne işim olur

Yok kigiizz bu ilac yumurtaliklari uyariyor yaa biraz fazla uyardi galiba epey bi kasık agrim var sag tarafta hatta bacagimi da etkiliyo yani o derece.Benim tahmini yum gunum 19 u daha var yani ama ne bileyim iste agri varrr

Ben demiyorum canım.. Durumunuz müsait niye çalışasın ki.. Benimde diyorum ya maaş durumumuz iyi olsun çalışmam ne işim olur

sıkılırım diye demiştide kızlar dün, gerçekten sevdiğim bi iş olsa amenna
ama yok arkadaş haa bebiş düşünmesem başka iş bakacam hele burda inşaat doluuuu sende biliyosun
evet durumumuzda çok şükür artık iyi
kendimi paralamamın bi anlamı yokki dimi
ha birde ben şantiye içinde filanda geziyorum ya riskli öle dolaşamamda

ayyy benim bir arkadaşım var ankarada karı koca para akılları fikirleri
kocası memur kendide zorla kadrosuz girdi belediyeye
çırpınıyo 5 senedir kadro versinler diye neler yaptılar sırf memur olsun diye benimsediği şeyleri bile değiştirdi
bana açmış diyo nolduuu yokmu hala bişeyyy
sakın çıkma işten haaa son aya kadar çalış doğuncada annen baksın birikim yapın
üfff dedim aynı bakmıyoruz hayata uzun etme

Yok kigiizz bu ilac yumurtaliklari uyariyor yaa biraz fazla uyardi galiba epey bi kasık agrim var sag tarafta hatta bacagimi da etkiliyo yani o derece.Benim tahmini yum gunum 19 u daha var yani ama ne bileyim iste agri varrr

19 u inşallah uğurlu gelir bize yelizim hayatımızı değiştiren gün
kız benimde iğne karnımdan yapıldı ya ondan heralde bi şişlik gaz varki sorma demin patika yollardan gittik sallana sallana sıkış tıkış
karnım ağrıdı korktum kızzz
burda bi ark. hamile kaldı kolunun arkasından yapılmış :44: iğnede iki tane vurmuşlar

Ya fundosumm haklisinn amaa nekadar da olsa iki kisinin calismasi farkli oluyo Allah nasip ederse bebiş geldiysee bi saglik sorunun yoksa ben calismaktan yanayim yani kendi adima soyluyorum.Ayrica hayatimin son 5 yilinin en fazla evde gecen gunlerini yaşayan biri olarakk evde olmanin da biyerden sonra insani cileden cikardigini soylemek isterimm

Evet canmm insallah ugurlu gelirr
Yum doneminde oluşan bi gaz oluyoo baskıdan dolayii sen dikkat et kendine kigiizzz benim bakalim ne cikcak pazartesi bari birden fazla yumoş olsa bu kezz
Cunku ilaci bidaha kullanmicamm ondan sonra saldim çayira olayii

Ayy keşke canım yaa.. Senle herşeyimz aynı.. Bebişlerimizde bekletmeden gelseler.. Sen önce olsan bile çok sevinirim inan kardeşim gibi.. İnşAllah canım.. Sizlerede dua ediyorum
Kim olursa olsun burda biri hamile kaldigini soylerse cok sevinecegim bende dua ediyorum bizi daha fazla bekletmesinler diye

Kuzum ben isten cikma taraftariyim insallah bebisin gelirde sende rahat edersin sonrasinda yine is aramaya baslarsin tatlim

hee senin açından öle yelizimmm ozaman haklısın
bende son 3 yıldır durmaksızın cumartesi dahil çalıştım ya düşünsene bekarken cumartesi çalışmazdım çok rahattım dinlenirdim kendime bakardım vs.
evlendim evim işime çok uzak diye çıktım burdada böle olunca bide evli olunca hiçbişey yetişmez oldu
canım birde evimiz kendimizin az buçuk yatırımada başlamıştık eşimin işi iyi çok şükür
çok ihtiyacım var dinlenmeyede

kızzz o da çok heyecanlı haaaa en az sonuç kadar yum. oluştumu kaç tane boyutu ne filan ayyyyy
bende öle diyom yelizim bu sefer olmazsa ilk gerçide rahim filmi soğan kürü düşünüyom

Ehh hadi dinlen bakalimm valla ben bebişim olsa bile ofiste ona bi yer yapip yanimda goturmeyi dusunuyorum kimseye birakamam cunkuu

kızzz o da çok heyecanlı haaaa en az sonuç kadar yum. oluştumu kaç tane boyutu ne filan ayyyyy
bende öle diyom yelizim bu sefer olmazsa ilk gerçide rahim filmi soğan kürü düşünüyom

Ayy insallah gerek kalmaz canmm ama gerek kalirsa daa rahim filmi klomenden daha işe yarar bişeyy herseyde hayir var diyip yolumuza devam ederizzz
Kizzzz buarada ben dun hesapladim aslinda bu ay benim 4. Denemem olucakk cok yeniymiş yanii
Neden 4. Deneme,cunku ondan once istesem de kalamazmişim ameliyat oldumm sonra 1 ay korundumm sonra da 1 ay antalyadaydimm bi calisma olmadii bu fiili olarak 4. Deneme yanii

inşallah canlarım bu sene anne olalım hepimizzzzz

evet canım birde eski çalıştığım şrket hani evlenipte çıktığım varya bana çooook uzak olan o hadımköyde ( bana çok yakın ) arsa aldı fabrikayı oraya taşıyor daha öncede yazmıştım burda sabo hani işini övüyodu şu çıktığı işini
onlar fabrikayı yapana kadaaar bende diyorum biraz büyütürüm yerim hazır çok iyi bir firma şartları çok iyi
ondan birazda kafam rahat
bana dedikleri arsa bedeli ağır gelmiş onu amorti ettikten sonra inşaata başlayacaklar yani uzun iş
yerim hazır sayılır

Ehh hadi dinlen bakalimm valla ben bebişim olsa bile ofiste ona bi yer yapip yanimda goturmeyi dusunuyorum kimseye birakamam cunkuu

eee sen kendi işinin patronusun şartlar elveriyoooo tabiiii en güzeliiiii kız

fundos sana bisey soracam. burda klomenle hamile kalan biri varda. hamile kaldigin ay adetinin ilk gununden sayiyor dimi hamileliginii??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…