Ağlayakta gözden mi olak???

bencede alma bi süre hatta yaza kadar falan , yeliz oralara yaz geliyor mu kızzz (şimdi beni boğacaksın biliyorum)

Sosyalimm buranin yazı cok guzel oluyorr rakımdan dolayi guneş daha yakici ama her yer yemyesil rengarenk oluyo vallla ben mayista evlendim buraya geldigimde cok mutlu olmustum rengarenkti heryer hele köyleri cennet gibi oluyo

Sosyalimm buranin yazı cok guzel oluyorr rakımdan dolayi guneş daha yakici ama her yer yemyesil rengarenk oluyo vallla ben mayista evlendim buraya geldigimde cok mutlu olmustum rengarenkti heryer hele köyleri cennet gibi oluyo

rakım yüksek oluca öyle olur, yaylaları falan yazları daha güzeldir hep aklımda aslında bi doğu turu yapmak ama kısmet bakalım artık

dün gece 3 e kadar yatamadım dön Allah dön yatakta şimdide neredeyse bayılacam çok uykum var

Kizlar buarada ilacta bugun 4. Gunum ve sag kasigimda acayip agri var tek bir noktada zonklama şeklinde yumoşlar yola cikiyo galiba

kızlar bende asla unutmam sizleriiii
faceden zaten kopmayızzz dimi benaycımmmm sosyalll hıhhh

Aa tabiki canım.. Yok öle şey kopmak faln

Yaa kızlar bi midem bulanıyo sormayın koca kupada iki bardak nesguik içtim (hamileler affetsin beni) fazla mı geldi ne.. Sabah beri kaç kez tuvalete gittim

Kizlar buarada ilacta bugun 4. Gunum ve sag kasigimda acayip agri var tek bir noktada zonklama şeklinde yumoşlar yola cikiyo galiba

inşallah yelizimmm büyüsünler sonra çatlasınlar sonra bebiş olsunlarrr , 2 tane de senin oluyormuş ayy ne güzel değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…