Ağlayakta gözden mi olak???

Ezooo kız doğru yaa seninki mikmiksiz duramaz iyi formül
sen rahim filmimi çektirceksin anestezilimi pekiii
ayy iyi oldu bu tecrübenden yararlanmam gerekebilirrr

Bu arada kuzum geçmiş olsunnnn

Aynen öle bi şekilde ödenmek istenince ödenir sgk emeklide olunur..

Kız sendeki tecrübe kimsede olmuyo maşallah ne bitmez tecrübe du hele şimdide bebek olmadı sıra rahim filmine geldi

Ben yine diyorum bekle test için geçsin bi iyice emin ol be kuzu.. Yinede sen bilin tabi o ayrı

Evet en mantıklısı ptesiye kdr beklemekkk
ne kaldıki hem

Yaa ben de bi saat mutfakla ugrastimm yagçöz bilmemnee ellerim mahvoldu yaaa biyeri temizliyorum bi bakiyorum baska biyeri b.. Goturuyo yetisemiyorum yaa ev de han gibi biyeri yapsam digeri kaliyo arkadass 3-4 cocugu olup evlerii hergun cillop gibi olan hatunlara hayretler ediyirumm yani takdirr edilecek biseyy

Bende bende kiz benim bebegim olursa b.k.mla oynarim haa

Aysem ne misafirmis kiz bi gittin bir daha gelmedin
Ezo aferin sana kadinin fendi erkegi yine yendi
Ay alinti yapmadim ya unuttum ne diyecegimi

evet sosyal sonundaa

evet duramadı zaten benmi çektircemm yooo daha çarşamba gidicem dr ne diycek bakalım anestezili nasıl oluyo hiç bilmiyorum

Son düzenleme:
Bende bende kiz benim bebegim olursa b.k.mla oynarim haa

O ne kızzzzz

amaaan bende uyuz oliyom hele kızartma yapınca tüm mutfağı ssilesim geliyoo

Ayşemmm göğüs hassasiyeti yok hiçççç:26: okuyorum o en belirgin belirtiiii:44:

annem aradı varmı bişey son durum ne
kızdım kapadımmm sonrada pişman oluyorummm ama sinir oldum napim attımmm fırçayı: :105::95:

cnm belirtileri düşünme bencee benim midem bulandı bi ay resmen hamile gibi belirtiler vardı

Seyimle oynarim demek kiz
Anneler candir kiz hemen ara ozur dile , bak biz anne olabilmek icin 40 takla atiyoruz
kızz inanamadım yaa ilk yapmayalım mikmik dedi sonra hemen kabul etti randevu aldıkk

hoşgeldin yok malesef tatlımm
Ben senin icin dedim kiz hsg cektireceksin yaa

kızz inanamadım yaa ilk yapmayalım mikmik dedi sonra hemen kabul etti randevu aldıkk

hoşgeldin yok malesef tatlımm

K9zlar ben 15 gun once wc de idrarimda baloncuk gordum cok kez, kilo veriorum zannediordum ama sanirim hamilelik belirtisi, cunku hcg idrara gecio ya, demek baloncuk yapio, hemen sonra hamile oldgmu ogrendim, ona yordum, mantikli geldi

Seyimle oynarim demek kiz
Anneler candir kiz hemen ara ozur dile , bak biz anne olabilmek icin 40 takla atiyoruz

Ben senin icin dedim kiz hsg cektireceksin yaa

yok cnm dr a gidicem çarşamba o diyecektir

K9zlar ben 15 gun once wc de idrarimda baloncuk gordum cok kez, kilo veriorum zannediordum ama sanirim hamilelik belirtisi, cunku hcg idrara gecio ya, demek baloncuk yapio, hemen sonra hamile oldgmu ogrendim, ona yordum, mantikli geldi

ilginç hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…