2 ay çalışmalrı sonucu hamile kalan ayşemm miii? Ne kadar güzel bi duygudur bende oyle olacagını zannetim ama nazlanıyor galıba
merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide
2 ay çalışmalrı sonucu hamile kalan ayşemm miii? Ne kadar güzel bi duygudur bende oyle olacagını zannetim ama nazlanıyor galıba
Merhaba kızlar ben de geldim aranıza
E biz napalim ozamannben de agridayımm erzuruma sık sık geliyordum Humeyra hanim ameliyatima girmisti ama artik yol gözümde baya buyumeye basladi biraktim artik.Bu ay da olmazsa mecburen yine humeyra hanima koşucam.
Erzurum guzel şehir ben sevdim şahsen.Her gittigimde soylerim
Ne hızlısınız anam siz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sen de hoşgeldin balım..
Kız sen Ağrı da mısın... Oralı mısın yoksa ne için ordasın yani? Baya yakınmışız
bende öyleyim , tabii ayşemm de aynıevet canım çok nazlılar ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler
hoş geldin mutluluknereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz
merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide
bende öyleyim , tabii ayşemm de aynıEvet canım çok nazlılar Ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler
hoş geldin mutlulukNereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz
bende öyleyim , tabii ayşemm de aynıevet canım çok nazlılar ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler
hoş geldin mutluluknereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz
Merhaba kızlar ben de geldim aranıza
Ne hızlısınız anam siz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sen de hoşgeldin balım..
Kız sen Ağrı da mısın... Oralı mısın yoksa ne için ordasın yani? Baya yakınmışız
ee baktım gördüm hepiniz buradasınız bende eksik kalmayayım dedim canım:)
haydi sor sorben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek düşünyrz allah nasip ederse canım peki ya sen
Hiçbişiden eksik kalmayacağız Allah'ın izniyleee kucaklarımız da dolacak ohhhhhhhh
ee baktım gördüm hepiniz buradasınız bende eksik kalmayayım dedim canım:)
2014 unutmayalım valla afyonlu vurur bizi :)))
sende hoş geldin sefalar getirdin canımmkısaca tanıtırsan kendini güzel olur
Olsun da soru olsun yaa canımmmmmm... Gözlerini korkutma
kızlar merhabalar bende katılabilir miyim?
evet o günleri de göreceğizzzz
Her topiğin yeri başka ccanım biz burda herşeyi konuşuyoruz hem de gırgırla...
Mesela ben birazdan bişi sorucam hatta şimdi sorayımm
kızlarrrr ben ikinci adetimi beklemeden mik mik yapasım var olur mu sizceeeeeeeeeee
nasıl ıkıncı adettı beklemeden mik mik ne :) cınsel ilişkı mı? Ay çok komikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?