Ağlayakta gözden mi olak???

2 ay çalışmalrı sonucu hamile kalan ayşemm miii? Ne kadar güzel bi duygudur bende oyle olacagını zannetim ama nazlanıyor galıba

bende öyleyim , tabii ayşemm de aynı evet canım çok nazlılar ama gelirler merak etme yeter ki hayırlısıyla gelsinler
merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide

hoş geldin mutluluk nereden geliyorsun , ne kadardır bebiş istiyorsun, çok soru sorarız biz

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza

Ne hızlısınız anam siz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sen de hoşgeldin balım..

Kız sen Ağrı da mısın... Oralı mısın yoksa ne için ordasın yani? Baya yakınmışız

Olsun da soru olsun yaa canımmmmmm... Gözlerini korkutma

merhaba ben yeniyim aranıza alırmısınız benide

sebgn sen de mi hamılesın :) ay ne guzel ya berektlı burası

haydi sor sor ben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek düşünyrz allah nasip ederse canım peki ya sen

Ne hızlısınız anam siz uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Sen de hoşgeldin balım..

Kız sen Ağrı da mısın... Oralı mısın yoksa ne için ordasın yani? Baya yakınmışız

Sedomm nasilsinnnnn
Evet pericimm agridayim 8 aydir :) normalde antalyada yasiyordum aslen sarıkamışlıyım.Eşim burali canm onun işleri dolayisiyla buraya yerlestik ama epey de kalıcaz gibi gozukuyor :) Sen erzurumlu musunn

2014 unutmayalım valla afyonlu vurur bizi :)))

Her topiğin yeri başka ccanım biz burda herşeyi konuşuyoruz hem de gırgırla...
Mesela ben birazdan bişi sorucam hatta şimdi sorayımm

Kızlarrrr ben ikinci adetimi beklemeden mik mik yapasım var olur mu sizceeeeeeeeeee

evet o günleri de göreceğizzzz

nasıl ıkıncı adettı beklemeden mik mik ne :) cınsel ilişkı mı? Ay çok komikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…