Ağlayakta gözden mi olak???

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz benim işlerim çıktı şansınıza işte daha sonra inşallah bol bol sohbet ederiz

o listeye bizide beniiidee ekleyin lütfennnnnn :))))))))

Sosyalllll duyrulur canım arkadaşları da ekle

Bat ı nızı felan da söylersiniz sosyal gelsin engiin bilgiyi ondan alın

Allah iyiliğini versin senin emi:) yap gitsin mik mik :)))

Kız yapıyoruz mik mik i ama korumalı tabi ikinci adete kadar ambargo var ya diyorum ki beklemesem ne olur acaba şeytan aklımı çeliyor yumyumlarım da hazır bu aralar

ay bende çok merak ediyodum ögrenmiş oldum çokkk komik ve çok candansınız memnun kaldım ben

Daha neler var

Sosyal hiçbir yere gitmek yok.. Burayı çok ihmal ediyorsun bak yazıcam bir kenara.. Yazmayana ben de yazmicam
Şaka bir yana işlerini gör gel canım

günlerdir bir işim çıktı oda size denk geldi haa

o listeye bizide beniiidee ekleyin lütfennnnnn :))))))))

kızlar yalnız listemizde süreklilik esastır söyleyeyimde siz batlarınızı söyleyin akşam evde tabloya eklerim

canımm perikanadı şu listeyi paylaşırmısın?? Bakalım neler var o listede

Canım güncel olanı sosyal de vardır ama geçmiş sayfalarda en son ne zaman paylaşmış bilmiyorum bakmak lazım.. Yani sosyal gelsin sizi ekleyince tekrar paylaşır listeyi zaten sadece birazcık sabır :)

kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza yer varsa tabi :)

Kızlar yana kayın biraz bir kişilik yer açınnnn hadi bakalım
Hoşgeldin kuzum

sedomm bence hicbirsey yok. gecen bendede bi sanci oldu,ayni anlattigin seylerde oldu. gecti sonradan.
sen rahatlat bakayim icini. bak bende tansiyon cikti. bu cok tehlikeli aslinda. hatta tansiyondan erken dogum yapan o kadar cokki.artik onlemimizi alacaz,gerisi Allah'tan..

yeni arkadaslar hepiniz hosgeldiniz. Allah hepinizin gonlune gore versin ins..

Olsun da soru olsun yaa canımmmmmm... Gözlerini korkutma
dimi pericimm haklısın sende sor o zaman
sebgn sen de mi hamılesın :) ay ne guzel ya berektlı burası
evet canımm bende hamileyim ayşemmle aynı gidiyoruz , bereketlidir topiğimiz ard arda verdik haberleri , bu ay da sizlerden bekliyoruz sırada fundoşumuz var
haydi sor sor ben 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 1 senedir bebek düşünyrz allah nasip ederse canım peki ya sen
mutlulukcan ne güzel 23 yaşındasın ben 30 yaşındayım canımm 4 buçuk sene evliyim çalışmalara başladık 2 ay sonra geldi minik , şimdi benimle
darısı hemen başınıza inşallah , bat ın ne zaman bitanemm

Sedomm nasilsinnnnn
Evet pericimm agridayim 8 aydir :) normalde antalyada yasiyordum aslen sarıkamışlıyım.Eşim burali canm onun işleri dolayisiyla buraya yerlestik ama epey de kalıcaz gibi gozukuyor :) Sen erzurumlu musunn

iyiyimm yelizim inşallah sende iyisindir , akşam 5 te randevum var gidiyorum , sancılarım var diyince dr. gel dedi , biraz telaşlıyım başka sorunum yok canom canımm yaa sen o yaşadığın yerleri anlatıyorsun yaa sana deli gibi özeniyorum keşke bende öyle yeşillik bir yerde olsamm ahhh ne güzel olurduu :109: yazın o kuş sesleri miss gibi toprak kokusu yağmurdaa... her aylar başka yaşanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…