Ağlayakta gözden mi olak???

Canım arkadaşları da ekleyince listeyi paylaşırsın zaten de mi hazır ben ne alemdeyim ona da bakayım

kızlar listemiz ilk sayfada oradan takip edebilirsiniz batlarınızı söylerseniz oraya kaydederim sizleri, tekrar söylüyorum başlığımızda süreklilik esastır

mik mikyum yum şimdilik bunları ögrendik bakalım

hoşbuldum tatlım ne güzel bi karşılama çok tatlısınız :) ben mutsuzdum bugün sizin enerjinizi görünce keyfim yerine geldi. :))) benim bat bugündü adet olmadım ama idrar testi negatif çıktı bugün yapmicaktım ama tutamadım kendimi

Telaş yokkkk sen telaş yaparsann bebegin de telaş yaparr icini ferah tut Allahın izniyle hicbisey olmazz insallahh

ayyyyyyyyyyyyyyyy burası ne güzel böyle maşallah herkes hamile darısı bizeee inşallah bat 2 aralık hala olamadım bu ay farlutal kullanacam şimdi canım

inşallah ayşemm , ayy devam etti mi peki sancın canım , benim bütün gün sürdü dün... bugün bazen oluyor
canım Allahın izniyle bir şey olmaz , benim açlık şekerim yüksek çıkmıştı yine vereceksin demişti dr. önümüzde ki hafta yine vericem...Sağsalim iyi birşekilde atlatırız inşallah balım

:82: bak tam ajanlığım tuttu peşine düşecektim ki sen gelmişsin , özlediim seninle uğraşmayıı ,

Canım burda üzgün surata ağlamaya yer yok lütfen kendinizi yıpratmayın nolursun ya.. Rabbim hayırlı zamanı biliyor ona teslim değil miyiz.. Sadece zaman.. Merak etme herkes burda hamiş hamiş olacak sonra kiloları vermek için bir topik açacağız

Yelizimmmmmmm

Yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım

şu listede kenıdimide görmek istiyorummm başkanım :))))))))

yelizimmmmmmm

yok kız sadece yoğunum hem size hem işlerime yetişmeye çalışıyorum ondan yazdım

Ay sen çok yaşa e mi yaaa bugün tatlılık doruğundaydın heeeeeeeee akşama mik mik yap bari

çok tatlısınız ya bu kelimeleri kim buldu :)) ben hemen şu listeye bı abakayım :))

Valla sanki insanlığın doğduğu günden beri var kim buldu bilemedim :)

başkanımız çok yoğun yardımcsı yok mu? :))))

Henüz yardımcı talep etmedi canım

ayyyy inşalllaah derdimiz kilo olsuunn senin durumun ne canım sende hamile olmayı mı bekliyorsun

Kızzzzzzzzzzzzzz hani ben nerdeyim listedeeee...
Benden ümidini kestin mi yosammmmmmmmmm
İstiyorummmmmm ismimi görmek istiyorummm :84::84::84:

ayyyy inşalllaah derdimiz kilo olsuunn senin durumun ne canım sende hamile olmayı mı bekliyorsun

Canım ben 4 aylık evliyim 2 aralıkta kürtaj oldum kalp atışı oluşmadı.. İkinci adetimi bekliyorum onu da olayım başlicam korunmasız mik mik lere inşallah

topik canlandi birden,masallah kizlarr

sedom ara ara olmustu. ben cok sallamadim vala,kendiliginden gecti sonra. senin bebis anasini ozlemis:2:. benimki bugun elini kaldirdi ilk defa bu kadar net gordum. 25 ocak gibi ikili teste gidecem cnm. senin tarih ne zamandi?

bu arada bebisler 11 haftalik kizlar. alinti yapmayi unuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…