Ağlayakta gözden mi olak???

amiin
ben tatile gönderdim kırmızıları 9 ay paralarını da verdim
hamileyim canım 11 haftalık darısı tez zamanda başınızaa

ayyyyyyy ne guzellll Allahim sana bebegini hayırlısıyla kucagina almayi nasip etsin canim benimmm :)))) aminnn insallahhh hayırlısıyla darısı bizeee

Humeyra hanim iyi bi doktor cok pozitif ve guleryuzlu bi kadin ona gidebilirsin cok seviliyor gercekten.Ben şifada yatarken de cok ilgilenmisti sagolsun.bu ay da gectikten sonra gebelik olmazsa yine gidicem ona

amin canimmm.
sende belirtiler var mi,kacinci gunun olduu
fundosun yoklugu nasil belli dimi kizlarr

Kigizzz daha 9. Gunumm.
İlacın bugun son gunu yumyum larr yol aliyor şuanda hissediyorummm insallah birden fazla oluşur da şansim artar bu ayy
Olmazsa da saglik olsunn
He yaa fundoş gelince sasircak simdi ne olmuş burda diye

Canim gecmisler olsun gelip gitmis cnm Allah yardimcisi olsun cnm size bagislasin Allah optm cnm

Yeni arkadaşlar var sanirim
Kizlar hosgldinz aramiza
Aysecim yelizcim sed sosyal nasilsnz fundoss dikkat et kendine

Yeni arkadaşlar var sanirim
Kizlar hosgldinz aramiza
Aysecim yelizcim sed sosyal nasilsnz fundoss dikkat et kendine

bugünlük işim bitti

yelizim ne zaman doktora gidiyorsun sen :26:

Twinn iyiyim sen nasilsinn

Sosyalimm normalde c.tesi gunune denk geliyor ama dr burada olmayacakmiş dolayisiyla pazartesi gidicemm benim hesaplara gore p.tesi yum gunum amaa gecen sefer gecikmisti yine gecikebilirr diye dusunuyorumm igne olmayacak galibaa sinir oldum doktora da zatenn

Iyiym cnmm sende kotu bi gece gecirmissinn ilacin yan etkisi mi acaba

hoş buldummmm twinnnn nasılsın

sen gün aşırı çalış o zaman artık t mi yaparsın başka şey mi yaparsın bilemem iğneyi sen kendin vurulsan kuzu acaba zararı olur mu :44:
ben de burdayım arkadaşlar

burdayken batını söylede yazayım arkadaşım hoş geldin tekrardan

hayırlsı bakalımm

sen ne zaman doktora gidiyorsun kuzu sordum ama görmedin herhalde

Gordugun gibi cevap vermistim başgaaannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…