amiin
ben tatile gönderdim kırmızıları 9 ay paralarını da verdim
hamileyim canım 11 haftalıkdarısı tez zamanda başınızaa
Görmediğim mesajda yazmışsın canım kusura bakma bi daha daha dikkat ederim
Canım ya benim gitmediğim doktor kalmadı bi hümayra ya gitmedimSorun olunca tabi hepsine gitmek istedim.. Şifada asıl doktorum Fatma hanımdı.. İnsan ilişkileri çok zayıf geldi ban tamam çok bilgili çok iyi o ne dediyse o çıktı ama moral verme açısından çok zayıf.. Ona kürtaj oldum bi daha gebe kalırsam kime giderim bilmiyorum.. Buharada Muhammet bey var onu beğendim ben bakalım hayırlısı..
doğru diyosun canım benim bekle Rabbim hayırlısını verecektir zaten günü geldiğinde.haydiii okumaya devam
amin canimmm.
sende belirtiler var mi,kacinci gunun olduu
fundosun yoklugu nasil belli dimi kizlarr
herkesler nereye kayboldu
Yeni arkadaşlar var sanirim
Kizlar hosgldinz aramiza
Aysecim yelizcim sed sosyal nasilsnz fundoss dikkat et kendine
Yeni arkadaşlar var sanirim
Kizlar hosgldinz aramiza
Aysecim yelizcim sed sosyal nasilsnz fundoss dikkat et kendine
bugünlük işim bitti
yelizim ne zaman doktora gidiyorsun sen :26:
Ben burdayim başgannn
Herkes bi esti gurledii sonra kendi topiklerine geri döndüler galiba :))
Twinn iyiyim sen nasilsinn
Sosyalimm normalde c.tesi gunune denk geliyor ama dr burada olmayacakmiş dolayisiyla pazartesi gidicemm benim hesaplara gore p.tesi yum gunum amaa gecen sefer gecikmisti yine gecikebilirr diye dusunuyorumm igne olmayacak galibaa sinir oldum doktora da zatenn
Ben burdayim başgannn
Herkes bi esti gurledii sonra kendi topiklerine geri döndüler galiba :))
Sosyalimm normalde c.tesi gunune denk geliyor ama dr burada olmayacakmiş dolayisiyla pazartesi gidicemm benim hesaplara gore p.tesi yum gunum amaa gecen sefer gecikmisti yine gecikebilirr diye dusunuyorumm igne olmayacak galibaa sinir oldum doktora da zatenn
ben de burdayım arkadaşlar
hayırlsı bakalımm
sen ne zaman doktora gidiyorsun kuzu sordum ama görmedin herhalde
hayırlsı bakalımm
Sen ne zaman doktora gidiyorsun kuzu sordum ama görmedin herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?