bat 2-3aralık 10.gün başladım yapmaya hep silik çıktı o günden beri ama koyulaşarak bugün en koyusuydu ama daha tam diğer çizgi
kadar değil telefondaki hesaplayıcıma göre dün yum yum günümdü çünkü adet döngün 26günde bir ama ovulasyon testinde daha
tam koyuyu görmedim bugün 13.günüm bu arada
canım zaten adetim bittiğinden beri gün ilişkiye devam durmak yokbu haftada en azından öle devam etmeyi düşünüyorum tam koyu çıkmadan geri silikleşede biliyo mu yumurtlamıyomuyuz yoksa biz kız
öyle canım :))
kız beni heyecan bastı acaba akşam da test yapsam çıkar mı :18:sabahı bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum
canım zaten adetim bittiğinden beri gün ilişkiye devam durmak yokbu haftada en azından öle devam etmeyi düşünüyorum tam koyu çıkmadan geri silikleşede biliyo mu yumurtlamıyomuyuz yoksa biz kız
lizimcan soğan suyu düzenli içtinmi hiç sektirmedinmi
ben 4 sabah içemedim
bugün son günüm ama sadece akşamları içmiş olacağım 4 gün :44:
bi sorun olurmu acep
büyük ihtimalle canımSoğan suyunu içincemi hamile kaldın ctesi başlayım ozaman .
çok düzenli içtim 1 kere ocakta unutmuşum yarım bardak çıktı bi kerede gece yatarken yapmayı unuttum yani 2 fire sayılabilirlizimcan soğan suyu düzenli içtinmi hiç sektirmedinmi
ben 4 sabah içemedim
bugün son günüm ama sadece akşamları içmiş olacağım 4 gün :44:
bi sorun olurmu acep
gün aşırı çalışma olduysa eğer iyi canım inşallah tutar
Ağzından yel alsın kız
kız ben 2kere hamile kaldım yumurtlamasam kalamazdım herhal ama niye köyü çıkmadı hala anlamadım ben bugün kesin tam koyulaşır demiştim bakalım yarın nasıl çıkıcak durmak yok yola devam
ne kadardır deniyodunuz canımbüyük ihtimalle canım
çok düzenli içtim 1 kere ocakta unutmuşum yarım bardak çıktı bi kerede gece yatarken yapmayı unuttum yani 2 fire sayılabilir
bişey olcanı sanmıyorum canım günde 1 kere yapanlarda var biraz daha ileri olanlara 2 kere öneriyor saraçoğlu
ne kadardır deniyodunuz canım
Düşükmü yaptın bilmiyorum ben yumurtlamıyorum galiba en fazla 2 gün mik mik yapmıyoruz hep 1 gün ara :26: olmadı bi türlü.
ne kadardır deniyodunuz canım
sedoş çok zor oluyorrrrr sende başlarsan eğer inş. hamişsin gerek kalmaz bu arada
ya kızlar bu soğan kürü kist yaparmıymış bilen varmı bal tarçın ç.otunu duydum da bunu bilmiyom
ewet canım geçen sene 6ay arayla 2düşüğüm var dr falan gittin mi canım ne zamandır olmuyo
bizim 2. ayımızdı ama ben adet olamıyordum o yüzden düşünür düşünmez içtim ve adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?