Ağlayakta gözden mi olak???

lizimcan soğan suyu düzenli içtinmi hiç sektirmedinmi
ben 4 sabah içemedim
bugün son günüm ama sadece akşamları içmiş olacağım 4 gün :44:

bi sorun olurmu acep

gün aşırı çalışma olduysa eğer iyi canım inşallah tutar

canım zaten adetim bittiğinden beri gün ilişkiye devam durmak yok bu haftada en azından öle devam etmeyi düşünüyorum tam koyu çıkmadan geri silikleşede biliyo mu yumurtlamıyomuyuz yoksa biz kız

Ağzından yel alsın kız

kızlar az önce kv alt komşusu aradı samimiyiz biliyo olanları arı bal polen karışımı bişeyler oluyomuş ya bikaç arkadaşı biz öle hamile

kaldık memleketten getirtipte demiş o da saolsun hemen bi ümit bana yetiştirdi istiyosan getirtiriyim diye dedim bi kavanoz

getirsinler bide onu deneyelim denicek bişey kalmadı zaten zararı olmaz demi bi de ben mi yiyorum onu eşim mi :26:

öyle canım :))
kız beni heyecan bastı acaba akşam da test yapsam çıkar mı :18:sabahı bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum

canım zaten adetim bittiğinden beri gün ilişkiye devam durmak yok bu haftada en azından öle devam etmeyi düşünüyorum tam koyu çıkmadan geri silikleşede biliyo mu yumurtlamıyomuyuz yoksa biz kız

bekleyemiyosan yapppppppppppppp sabrın varsa dayan sabah yap daha sağlam olur gelsin çift çizgiiiii

sabo benim öle oldu koyuydu çalıştık gece ve sabah fulll ama ertesi gün bi yaptım gitmişşşş
gerçi ben dışardaydım çok sıvı içtim ondanmı bilmiyom
pazar günü öleydi
dün yaptım silik vardı :44:
haaa ama ctesi koyuydu ya pazar sancı ile uyandım dedim yumurtluyom heralde

ben 4 sabah içemedim

bi sorun olurmu acep

İbrahim saraçoğlundan dinlemiştim ben çalışan bayanlar sabah içemiyorsa akşam yemekten önce bide gece yatmadan için demişti cnm.

Soğan suyunu içincemi hamile kaldın ctesi başlayım ozaman .
büyük ihtimalle canım
ben 4 sabah içemedim

bi sorun olurmu acep
çok düzenli içtim 1 kere ocakta unutmuşum yarım bardak çıktı bi kerede gece yatarken yapmayı unuttum yani 2 fire sayılabilir
bişey olcanı sanmıyorum canım günde 1 kere yapanlarda var biraz daha ileri olanlara 2 kere öneriyor saraçoğlu

gün aşırı çalışma olduysa eğer iyi canım inşallah tutar

geçen 2ayda ben kendi hesaplamalarıma göre gün aşırı yapmıştık hep ama baksana yumurtlama günüm belli değil o yüzden bu ay

biter bitmez başladım hayırlısı Allahtan artık ben diğer 2hamileliğimde 1kere oldu hemde yumurtlama günüm falan değildi ama tuttu

nasip kısmet

Ağzından yel alsın kız

kız ben 2kere hamile kaldım yumurtlamasam kalamazdım herhal ama niye köyü çıkmadı hala anlamadım ben bugün kesin tam koyulaşır demiştim bakalım yarın nasıl çıkıcak durmak yok yola devam

evet sabah aceleyle çıktığım için yapamam belki ,
o yüzden akşam yapabilirim gelmişse akşam da çıkar :93:

kız ben 2kere hamile kaldım yumurtlamasam kalamazdım herhal ama niye köyü çıkmadı hala anlamadım ben bugün kesin tam koyulaşır demiştim bakalım yarın nasıl çıkıcak durmak yok yola devam

Düşükmü yaptın bilmiyorum ben yumurtlamıyorum galiba en fazla 2 gün mik mik yapmıyoruz hep 1 gün ara :26: olmadı bi türlü.

ne kadardır deniyodunuz canım

sedoş çok zor oluyorrrrr sende başlarsan eğer inş. hamişsin gerek kalmaz bu arada

ya kızlar bu soğan kürü kist yaparmıymış bilen varmı bal tarçın ç.otunu duydum da bunu bilmiyom

Düşükmü yaptın bilmiyorum ben yumurtlamıyorum galiba en fazla 2 gün mik mik yapmıyoruz hep 1 gün ara :26: olmadı bi türlü.

ewet canım geçen sene 6ay arayla 2düşüğüm var dr falan gittin mi canım ne zamandır olmuyo

sedoş çok zor oluyorrrrr sende başlarsan eğer inş. hamişsin gerek kalmaz bu arada

ya kızlar bu soğan kürü kist yaparmıymış bilen varmı bal tarçın ç.otunu duydum da bunu bilmiyom

canım soğan suyu zaten kistleri atmak için hiç kist yaparmı :) bal tarçın ç.otu belki yumurta büyüttüğü için çatlamazsa kist yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…