Ağlayakta gözden mi olak???

valla çok zor gı ev hanımlıgıı ben bide profösyenel ev hanımıyım şimidde bi taraftan size yazıyom bi tarafta evimi temizlemeye başlıyacam inşh kalkabilirsem

Oooooo güzel.. Hakkaten zor ama bazen diyorum istifa mı etsem evime doysam :)

Ohhh ne güzel cnmmm cos cos bide hamisler olsa tam cosardik

Valla ya pazartesi halayı çekicez inşallahhhhhhhhh

katıl kuzum yalnız kalmayım bende:126:

Ne guzel olurdu aysem yaa muhabbet ederdik arkadasim pek yok var ama baska sehirdeler.
Sizi merak ediyorum bnde

Evt twincann,belli olmaz belki bi gun bulusuruz bebislerle

Ahh fundam bende senin gibi yapiorum bazen. Sonra dayanamayip yine yiyorum ama evde kisir olunca insanin akli hep oraya gidiyor
Sen bencede aksam yap. Annem gelsin bende ona yaptirayim.yoksa hepimizin sisecek bi yeri aman can bogazdan gelirrr.
Bende bu sene ev hanimiyim cnm. Evin isi bitmiyor hic. Sabah oyle herseyi biraktim ciktim su anda ev savas alani gibi

Ben kacayim kizlar kendi rekorumu kirdim topikte uzun sure kalma rekoru
Öpüyorum hepinizi

Cnmm insss

aynen öyleee gözüm kalacağına şişeyim kilo alayım gitsinnn yemek yemeyi çok seviyorummm
yaptır canım hemen ye aman haaa :18: neyseki basit malzemesi uydurulan bişey biri yoksa biri vardır
akşam hemen yapacammm

O tabidigi ben olmiyim kiz ogluma oyle gebe kalmistim ben :) aaahh simdi araki 2. Yi bulasinnn 10 haftaluk kalbi durdu melegimin ogkum abi olma hayallerinde gecen tine akluna dusmus bana aynen sole dedi anne Allah bana kardes yaratirsa bu sefer olnezse dogurmana izin verirse onu cok sevicem ( kendomi bazen cok kotu hissediyorum haberlerde 3 cocuk annesi diyodu oglum diyo oooo 3 cocuk mu tabi anasi 2. yi doguramadi daha sasiriyo cocuk...bigunde bana diyo bak kadin bebek dogurmus sen bi cocugu doguramadin diye insallah Rabbim saglikli bir kardes nasip eder ben 2. Bebekte anladim oglumun nasil bir mucize pldugunu Rabbum kimseyi evlad hasretiyle sinamasin kimsenin kucagini bos koymasin oglum en buyuk tesellim ama oda kardes istiyor keske elimde olsa ama degil iste dilerim Rabbim dualarimizikabul eder

ayyyy ağzını şapurtata şapurtata yemek yiyenlerden nefret ediyorum herifin biri burda bizimkilerden birini bekliyo fıstık mıstık yiyo bi iğrenç offf ağlıycam sinirdennnnn
çok gerginimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…