Ağlayakta gözden mi olak???

hee çok yakın 6 saat dur telefon edip uçağımı ayarlatayım 7 de ordayım

balık burçlarını çok severim

bugün evdeydin twin hanım yemeğini yapsaydın ya

sosyalımm yapıcam daha kociş geldı yemek yedı cıktı gec yerız dıye beklıyorum yapıcam yanı hıh

hee çok yakın 6 saat dur telefon edip uçağımı ayarlatayım 7 de ordayım

balık burçlarını çok severim

bugün evdeydin twin hanım yemeğini yapsaydın ya

bekliyorum canımm eger uçagınnı hazırlatamazsan ahber ver ben helikopterimi yollayımbalık burçlularıda sevdigin için tşk ederimmmbende seni seviyorummmm

kızlar su altta cıkan evlılk yıldonumu şeysi vardı nereye gıttı o

sosyalımm yapıcam daha kociş geldı yemek yedı cıktı gec yerız dıye beklıyorum yapıcam yanı hıh

tabi tabii anladık biz onu
bekliyorum canımm eger uçagınnı hazırlatamazsan ahber ver ben helikopterimi yollayımbalık burçlularıda sevdigin için tşk ederimmmbende seni seviyorummmm

oda olur yok demem valla olmadı bana sen helikopterinle gönder oraya kadar yorma beni
kızlar su altta cıkan evlılk yıldonumu şeysi vardı nereye gıttı o

kızzzzz ne dikkatlisin evet kaybolmuşş

bu akşam bi baskı var üzerimde yapim diyom ama gidip hemen yapıp hızlıca paylaşcam tabi çizgi varsa sonra hazırlanim kociş gelir almaya çatalca yolu uzun

biber - kabak dolmasıı yapma mevsimi değil...o fasulyede güzel oluyor ha ama son söylediğinle damardan vurdun beniii kısııır amanınn , dışarıda benim yerimede ye fundoşumm
ayşemde yengeçti ama benayı hatırlayamadım sedoşşş benayda yengeç miydi :26:

tamam

canım benayla hiç burç konularını konuşmamıştık ama face den baktım şimdi terazi benay

bu arada eyvallah başgan bana herşey serbestse altını üstüne getirym
sagol kuzum bnde senı sevıom acılı yeme artık kuzum kabız da olmustun yaa

belkide kabızlığım bundan oldu hiç düşünemedimm :26:sağoll canom

benimkide çok düzensiz ama kanama falan iyi oluyor yani doktora mı gitsen canım :26:

Benimde gunu gunune geliyor canim ama az geliyor ( gecen ay gittim yarinda gificem cagirmisti hormon tahlili icin kan vericem su lh fsh fln

kız heralde acıdan bende kestim acıyı herşey normale döndü ama bazen kaçamak yaparımmmm
ama sedom napim çok seviyoz eşimle yoğurtlu dolma hep yapıyom
o fasulye hele ayranla offf
kısır her öğün yerimmm

rica ederım kuzum öyle duymustum dıkkatlı olmak lazım artık mınıgı rahat ettır kız ıcerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…