Ağlayakta gözden mi olak???

ambulans veya itfaiye sireni duyunca çok kötü oluyommmmmmm :18::18::18:

Son düzenleme:
yaaaa sedommmmm yapabilirsinnn maviş maviş çıkıyo ya hoşş oluyo

evet canım bende acıyı yemiyorum dünden beri biraz daha iyiyim , belkide yarmalı çorba iyi geldii...ama bazı şeylerde acısız yenmezkii yoğurtlu makarnaa sarımsaklı üstüne biber naneli sos
fundoşş yazdan dolmalık atabiliyormuşsun dondurucuya annem yaptı süper oldu onun sayesinde yedim...

yazdan içlerini boşaltıp at , birde kırmızı bibeeer öyyle güzel oluyor kii , közlüyorsun çıkardığında sarımsaklı yoğurt döküp ekmeği bandırıp yiyorsuunn

sen haber ver sonra yapiym fundoşumm

aminn twinimmm

kırmızı biberi yapıyom sedomda biberlik dolmayı yapmadım hiç artık evde olunca yaparız yaza hamile olursam büyük ihtimal annemin yanında olurum keşanda internet yokkkkkkk orda kışlık hazırlıyoz annemle çanakkale domatesleri filan nefisss hala melemeni yapıyom of off

tamam o halde haftaya bugün yapıyoz

yaa bu kışlık hazırlık konusunda benayın maşallahı var yaaa bi resimleri var yaptığı şeylerin
patlıcan kızartması bile varrrrrrr
mısır haşlayıp üşenmeden tek tek ayıklayıp onuda hazırlamış haa bide yaprak sarmasııııııı yapıp kavanozlamış

Anaaaaa gordummmmm:82:
Bende istiommmmm sedooo diger seye koysanaaaa
Fundosss seni bekleyecez o saatlerde. Bence guzel haberle geleceksin
Yengecler hukmediyor bu topige

slm kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim düne göre baş ağrım devam ediyor ama biraz hafifledi çok şükür acildeki doktor migren olabilir uzmana görün mutlaka dedi ama ben gitmek istemiyorum

Anaaaaa gordummmmm:82:
Bende istiommmmm sedooo diger seye koysanaaaa
Fundosss seni bekleyecez o saatlerde. Bence guzel haberle geleceksin
Yengecler hukmediyor bu topige

ayyyyyyyyy heyecanlandımmmmmm

kaçak bi bayan geldiiii

slm kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim düne göre baş ağrım devam ediyor ama biraz hafifledi çok şükür acildeki doktor migren olabilir uzmana görün mutlaka dedi ama ben gitmek istemiyorum

bence ihmal etme görün kuzum neden korkuyorsun ki

bizim yüzüklü evlilik takvimimiz yok hamişlik takvimi varrrrr :44:

yaa nasılsa evdesin gitsene gerçi film isterse çekilmemen daha iyi ama bi git görün ihmal etmeeee

puffff hayirlisi olsun ne diyeyim belkude ben abartiyorumdur gunde uc dort pede alismisim az geliyo dun oldum adet daha 3. Peddwyim az degilmi ya eskiden ped yetistiremezdim ((

ayy bilmiyorum ki kuzum ya çok mu stress yapıyoruz ondan mı acaba :26:

puffff hayirlisi olsun ne diyeyim belkude ben abartiyorumdur gunde uc dort pede alismisim az geliyo dun oldum adet daha 3. Peddwyim az degilmi ya eskiden ped yetistiremezdim ((

Insallah gecici bi durumdur ve duzelir cokk uzuluyorummm

bulantıdan dolayı başın ağrıyo olabilirmi acaba bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…