Ağlayakta gözden mi olak???

sendeki sorun neydi bende hiç bi sorun yokmuş ama olmadı kısmet tabi de sadece yumurtalar yavaşmış o da çok büyük engel degil dedi doktorum

bende sorun yoktu canım, bebek düşünmedik eylül ayında çalışmalara başladık kasımda geldi bıdık , vakti olmasaydı belki bende çok bekleyecektim , her şeyin hayırlısı olsun demek ki zamanı gelmedii annesi yoksa hemen gelir yerine konar

aminnnnn canımmm inşallah zamanı var demekki bakalımmmm hayırlısı olsunnn bebişimizin cinsiyeti belli oldumu

yok daha belli değil canım, belkiii 2 hafta sonra :)

canım sana bişey sorcam hamileyken folbiol diye ilaç kullanılıyomuş folik asit bebgin omiriligini ve saglıklı olması içinmiş ben saglık ocagına gitmiştim geçen kan tahlili vermek için adetm geçikmişti amasonuç negatif çıktı doktor bu ilacı önerdi şimdide başlaman iyi olur dedi bende sordum adetliyken felan kullanılıyomu diye hiç bi sorun olmaz hamilelerin kullanmasında veriyoruz dedi

evet canım bende hamilelik düşünmeye başladığım 2-3 ay öncesinden kullanmaya başlamıştım , hamile kaldığında belirli bir süre kullanıyorsun 2. ayına kadar sonra dr. bırak diyor...şimdi kullanmıyorum , ben hiç dr. danışmadan eczaneden almıştım , bence sende hemen başla regl olman kullanmana engel değil , vitamin ilacı zaten

Evet cuma ama kimse yokk:)
Bende eylulde doktora gitmistim. Doktor hemen folik asite basla demisti. Cok faydasi var bebislere.

Günayyydınnn

Niçin bugün kimse girmemiş ?
Ben açtım tükanı şaşırdım

hiç keyfim yok canım, sabahta test yaptım hiçbişey yokkk
adet belirtileride hissediyorum sanırım bu ayda olmadı
sosyal girmemiş yaaa :44:

Fundos kendini uzme hayirlisini iste bati bekle fundos uüzülmek yok
Sosyali de merak ettim
Kizlar derse giricem opuyorum

yelizimmm sosyalimiz nerdee doktoramı gitti acep

Valla dün iyi hissetmiyorum demiş en sonn hayirlisi bakalim gelsin sorarizz

sosyallllllllllllllllllllllll başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesinnnnn gel nolurrrr :85: :85: :85:

:102: acaba sosyaliiiiii

koptum ya çok fenasın.
Rabbim gönlüne göre versin.

Funda arasana sosyali normal bi durum değil..

Sedacım ayşecim pericim hoş geldiniz.

evet ayşemmm ayetel kürsi her darda olduğumda okuduğum dua çok iyi geliyor

sosyal arazideymişşşşşşşşşşşş

icemiorum halaa yaa, bi hap icince su iciyorum
doktor bebegin suyu iyi dedi,sok oldum ztn

hosbulduk benayimmm,seninde iyi olmana cok sevindimm

sosyal arazi olmus yanii

Günaydın canlarım bugün kalkar kalmaz geldim yarım gün yok yazılmamak için :) kahvaltı bile yapmadım daha

Sosyalcan yok mu noldu acaba

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok ben bi saate kadar evden çıkıp doktora gidecem gitmeden bi görüneyim dedim

Selamm kızlar
Bizde misafirlerden fırst bulamıyorum ki

hepinize öncelikle çok tşk ederim, merak eden etmeyen merak edip dile getiren merak edip dile getirmeyen merak edecek gibi olupta merak etmeyen kısacaaaa sağolun kızlar hepinizi çok seviyorum (ayrıca herkeste merak etmiş)

işlerimm çok yoğundu giremedim haberde veremedim kusura bakmayın lütfen

fundoşumm test için erken , özür dilerim bu arada ben seni gaza getirdim kendimi suçluyorum bu konuda

benayımmmmmm nasılsın kuzum
ayşemmm suyu ihmal etme
twinimmmmm ne yapıyorsun
sedoşumm balım benimmm yazdıklarına koptumm
yelizzzzz harikasın yine

fatmam doktoru ne yaptınnnnn:44:
sbryyy kız ne yapıyonnn

kız başka kimler vardı neyse onuda alttaki mesajda yazayım bari

mutluluk sormuştu sanırım canım folik asit kullanman lazım hepimiz kullanıyoruz gerçi ben 1 yıl kullandığım için ara verdim depolarım dolmuştur diye

ohooo başgan hoşgeldinn :87:

buraya saip çıktık bugünn fundoş işe gitti , sbryy yarım gün geldi imza attı gitti
yeliz fıydı , ayşe bayıldı haberin olsun

canımm iyisindir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…