Ohh gectikiii
Bizde hazirlik yapioruz gerci. Cok yazamiorumm.
Sosyalimm baskanimmmhosgeldin sefalar getirdim.ozlettin Kendiniii:1 tamam iciyorum suyumuuu
Canımmm Hoşgeldiiinnnnasılsıınn
cokk iyiyim sedom hiç bu kadar iyi olmamıştım
sen nasılsın
amanıın tam kimleer gelmiiiişş yazıcaktımm ki
fundoşum sert bir giriş yapmışş tamam geri aldım sözümü :26:
evet canım bende hamilelik düşünmeye başladığım 2-3 ay öncesinden kullanmaya başlamıştım , hamile kaldığında belirli bir süre kullanıyorsun 2. ayına kadar sonra dr. bırak diyor...şimdi kullanmıyorum , ben hiç dr. danışmadan eczaneden almıştım , bence sende hemen başla regl olman kullanmana engel değil , vitamin ilacı zaten
bende iyiyim canom , Allah iyilik versin
Hep iyi oloğluşumuz nasıll gittin mi dr.a
yaaaa bu minik ne zaman gelcekte beeeen
bıktımmmmmmmmmmmm
yaaaa bu minik ne zaman gelcekte beeeen
bıktımmmmmmmmmmmm
tamam canım tşk ederim yardımcı oldugun için
oğluşumuz iyii doktorumuz değişti ya bütün testleri yeniden yaptı vitamin verecekmiş sonucuna göre
ikili testimizi de yaptırdık artık bir ay çağırmaz heralde, ayrıca bu ultrasonda cinsiyeti de görünmedi kötüymüş ultrasonu daha detaylı olanlarda gözükebilir dedi
sedom senin randevu ne zamana sizinde belli olur bidahaki kontrolde
fundoşum niye bu kadar sinirlisin ne olduu
oğluşumuz iyii doktorumuz değişti ya bütün testleri yeniden yaptı vitamin verecekmiş sonucuna göre
ikili testimizi de yaptırdık artık bir ay çağırmaz heralde, ayrıca bu ultrasonda cinsiyeti de görünmedi kötüymüş ultrasonu daha detaylı olanlarda gözükebilir dedi
sedom senin randevu ne zamana sizinde belli olur bidahaki kontrolde
fundoşum niye bu kadar sinirlisin ne olduu
dilerimm kısa süredee balımm :13:
yine kızdırmışlar seni , evdemisinn işyerindemii
benim de saatim geldi ufaktan ufaktan toparlanayım
rica ederim canım ne demek ,bir şey yapmadım ki :87:
bende gidiyom işteyimmmmm
çok acıktımmmmmmm gözlerim karardı açlıktan
kuzum inşallah bi an önce bebişlerine kavuşursunda kurtulursun bu işten, aslında imkanın yokmu çıksan şimdiden moral yerindeyken hem belki daha kolay gelir bebişincanımm çok sevindimmmmm maşallaah
lizom bıktım bu işten çok soğudum artık nefes almak istiyoruuuum hamile kalcamı bilsem 2 ay içi,nde
çıkacam işten amaaaa işteeee oooooffffff ben istedikçe zorlaşıyor herşey
ultrasonu iyiyse gittiğiniz yerin kesin öğrenirsiniz sedom senin oğluş ayşenin kız olcakk bence ama kime ne dediysem hep tersi çıktımaşallah canım28 ocakta ayşem gidiyor 29 ocakta da ben gidicem ayarlamaya çalışıyorum cinsiyetini saklamazlarsa öğrenebiliriiizz inşallah
canım ben çıkıyorum senii çook öpüyorum ikinizin de iyi olmasına çok sevindim :109:
iyi akşamlaaar kızlaar öptüm hepinizii
lizommmm çıkıyorum öpüyorum seni canım özletme gel sıksık
sosyalimmmmm gelmişsin ama okuyamadım pek yazdıklarını eve gidince bakmaya çalışcam ama çok yoruldum bugün yarında çalışcam dinlenmem lazımmmm
haaaaa bi dakkaaaa kendini sakın suçlu hissetmeeeee buna üzülürümmmmmm biliyorum ben çok stres yaptım ve merak ediyorum diye ve sizde meraktasınız diye istediniz. canımsınızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?