slm kızlar ben anca gelebildim doktordan çıkınca teyzemlere gittim eve yeni geldim.
sosyal başkan gelmiş hoşgelmiş Allah kolaylık versin canım
bende nöroloji doktoruna gittim migren var sende dedi hamilelik boyunca ve bebişini emzirirken bu ağrıları çekeceksin başka çaren yok ilaç kullanamazsın sadece parol alabilirsin ama o da çok etkili olmaz dedi.ama olsun varsın ben bebişim için dayanırım artık
iyidir canım senden naber?Ya bi acil işim ciktii daha yeni geldim eve kizlarr naberrrr
sağol canım benim ya zaten doktor ilk olarak işimi sordu bende yeni bıraktım dedim iyi yapmışsın dedi o da napalım çekecez artık mecbuurrOff Allah yardımcın olsun canım, migren kötü iyiki isten çıkmıssın is olsa daha ağır geçerdi
lizommmm çıkıyorum öpüyorum seni canım özletme gel sıksık
sosyalimmmmm gelmişsin ama okuyamadım pek yazdıklarını eve gidince bakmaya çalışcam ama çok yoruldum bugün yarında çalışcam dinlenmem lazımmmm
haaaaa bi dakkaaaa kendini sakın suçlu hissetmeeeee buna üzülürümmmmmm biliyorum ben çok stres yaptım ve merak ediyorum diye ve sizde meraktasınız diye istediniz. canımsınızzzz
Sosyalim hoşgeldin canım korkuttun bizi..
Lizim iyi olmana sevindim canım.. İş Zor gelecektir ama yapacak bişi yok 6-7 ay sonra bayaa izinli olacaksın
slm kızlar ben anca gelebildim doktordan çıkınca teyzemlere gittim eve yeni geldim.
sosyal başkan gelmiş hoşgelmiş Allah kolaylık versin canım
bende nöroloji doktoruna gittim migren var sende dedi hamilelik boyunca ve bebişini emzirirken bu ağrıları çekeceksin başka çaren yok ilaç kullanamazsın sadece parol alabilirsin ama o da çok etkili olmaz dedi.ama olsun varsın ben bebişim için dayanırım artık
Ya bi acil işim ciktii daha yeni geldim eve kizlarr naberrrr
olsun fundoşum be akıl verdim diye oldu hepsi üzülme ama inşallah çıkacak çift çizgi
benayımmmm kuzummm babandan ne haber :26:
kız migren artık herkeste var eeee artık biraz katlanacaksın minnoşun için
yelizimmmmm
olsun fundoşum be akıl verdim diye oldu hepsi üzülme ama inşallah çıkacak çift çizgi
benayımmmm kuzummm babandan ne haber :26:
kız migren artık herkeste var eeee artık biraz katlanacaksın minnoşun için
yelizimmmmm
Ama hani bi hormon yüzüünden pozitif çıabilerdi yaa hala şans varmı acaba
yelizz sen ilk kullandında gecikmemi olmuştuuu
kızlar beni biliyorsunuz çok belirtiye takılmam aslında ama göğüslerim ve uçları acaip hassas ve ağrıyor:26: bugün yumurtladıktan sonraki 4. gün bu kadar erken böyle belirti olmaz değil mi daha :44:
kızlar beni biliyorsunuz çok belirtiye takılmam aslında ama göğüslerim ve uçları acaip hassas ve ağrıyor:26: bugün yumurtladıktan sonraki 4. gün bu kadar erken böyle belirti olmaz değil mi daha :44:
Sosyalimmmm
Fundosum o hormon gitmistir igneyle hcg veriliyo ya ama etkisi gecmistir.Ayrica hala şans varr cunkuu olayi kamuoyu bazinda dusunursekk testte pozitifi adet gununden sonra gorenlerin orani cok cok daha yuksek ve hala şans varr allah allahhhh
Saglam bi kaynaktan aldigim bilgi aklima calinmis soyleyeyim.demisti ki benim yumurtlama doneminde goguslerimde hassaslik olur bir iki gun gecerdi.Hamile kaldigim ay yumurtlama doneminde olusan hassaslik gecmedi hep devam etti demisti
Yani olabilir.Ama kisiden kisiye degisir,olmayabilir de
Aaaaama bu belirti çok önemli ve sürekli olan bişey değillll hadi inşallaaaahhhh
evetttt bende bu cevabı bekliyodum yelizcimmm aayyy inşallaaah batı gelen patlatsın bombayıııı
Ayrica bisey diyimmi ben bu testte ikinci cizgiyi adetten 1 hafta once 5 gun once gorme olayina da inanmiyorum bence bu durum yanlis testin tesadufen gercekten hamile oldugu zamana denk gelmesi
Misal benn adetten kac gun once yaptigim testte pozitif gormustum ama yanlismis.bu hamile olmayişimla kanitlandi.O test yine yanlis ama ben hamile olabilirdim boylelikle de diyecektim ki adetten 5 gun once ogrendim testle anlatabiliyomuyum bendeki durum o bi hafta once cikti diyenlerde gecerli benceee
doğruda ama bu çok düşük bi ihtimal değil mi, bu arada ben yumurtlamadan 5 gün sonra hamileliğini öğrenenler biliyorum
1 yıldan fazladır sürekli test yapıp hiiiiç çift çizgi yakalayamadım yaa sanki hiç görmicekmiş gibi hissediyorummm
1 yıldan fazladır sürekli test yapıp hiiiiç çift çizgi yakalayamadım yaa sanki hiç görmicekmiş gibi hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?