Ağlayakta gözden mi olak???

Off Allah yardımcın olsun canım, migren kötü iyiki isten çıkmıssın is olsa daha ağır geçerdi

Ya bi acil işim ciktii daha yeni geldim eve kizlarr naberrrr
iyidir canım senden naber?
Off Allah yardımcın olsun canım, migren kötü iyiki isten çıkmıssın is olsa daha ağır geçerdi
sağol canım benim ya zaten doktor ilk olarak işimi sordu bende yeni bıraktım dedim iyi yapmışsın dedi o da napalım çekecez artık mecbuurr

olsun fundoşum be akıl verdim diye oldu hepsi üzülme ama inşallah çıkacak çift çizgi

Sosyalim hoşgeldin canım korkuttun bizi..

Lizim iyi olmana sevindim canım.. İş Zor gelecektir ama yapacak bişi yok 6-7 ay sonra bayaa izinli olacaksın

benayımmmm kuzummm babandan ne haber :26:

kız migren artık herkeste var eeee artık biraz katlanacaksın minnoşun için

Ya bi acil işim ciktii daha yeni geldim eve kizlarr naberrrr

yelizimmmmm

Ama hani bi hormon yüzüünden pozitif çıabilerdi yaa hala şans varmı acaba
yelizz sen ilk kullandında gecikmemi olmuştuuu

aynen öyle canım özelikle bayanlarda çıkıyormuş migren katlanacaz artık minnoş için

ben çıkıyorum kızlar uyuyacam sabah erken kalmıştım çok yoruldum doktor falan derken öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun

kızlar beni biliyorsunuz çok belirtiye takılmam aslında ama göğüslerim ve uçları acaip hassas ve ağrıyor:26: bugün yumurtladıktan sonraki 4. gün bu kadar erken böyle belirti olmaz değil mi daha :44:

kimse ankayı uzakta aramasın!!!
sabır gösteren ve emek veren herkes kendi anka kuşunu yaratır!!!

Fenerle tararsın kara geceyi
Ararsın ömrün boyunca
Sorarsan buldun mu doğru heceyi
Bilmem ki bilmem ki bilmem ki bilmem ki (yüksek sadakat fener bence dinleyin
)

Ama hani bi hormon yüzüünden pozitif çıabilerdi yaa hala şans varmı acaba
yelizz sen ilk kullandında gecikmemi olmuştuuu

Sosyalimmmm

Fundosum o hormon gitmistir igneyle hcg veriliyo ya ama etkisi gecmistir.Ayrica hala şans varr cunkuu olayi kamuoyu bazinda dusunursekk testte pozitifi adet gununden sonra gorenlerin orani cok cok daha yuksek ve hala şans varr allah allahhhh

kızlar beni biliyorsunuz çok belirtiye takılmam aslında ama göğüslerim ve uçları acaip hassas ve ağrıyor:26: bugün yumurtladıktan sonraki 4. gün bu kadar erken böyle belirti olmaz değil mi daha :44:

Saglam bi kaynaktan aldigim bilgi aklima calinmis soyleyeyim.demisti ki benim yumurtlama doneminde goguslerimde hassaslik olur bir iki gun gecerdi.Hamile kaldigim ay yumurtlama doneminde olusan hassaslik gecmedi hep devam etti demisti
Yani olabilir.Ama kisiden kisiye degisir,olmayabilir de

Aaaa ama bu belirti çok önemli ve sürekli olan bişey değillll hadi inşallaaaahhhh

evetttt bende bu cevabı bekliyodum yelizcimmm aayyy inşallaaah batı gelen patlatsın bombayıııı

canım daha önce adate yakın olurdu ama bu 4 gündür falan bayağı var hatta biraz önce eşim saçımı arkama atacam diye göğüs ucuma hafif dokundu mont kazak vardı tabii üstümde ama çok ağrıdı ayy neyse çok sağol kuzum biz yinede çok takılmayalım belirtilere

Aaaa ama bu belirti çok önemli ve sürekli olan bişey değillll hadi inşallaaaahhhh

evetttt bende bu cevabı bekliyodum yelizcimmm aayyy inşallaaah batı gelen patlatsın bombayıııı

inşallah ilk sen verirsin müjdeyiii kuzucum

Ayrica bisey diyimmi ben bu testte ikinci cizgiyi adetten 1 hafta once 5 gun once gorme olayina da inanmiyorum bence bu durum yanlis testin tesadufen gercekten hamile oldugu zamana denk gelmesi
Misal benn adetten kac gun once yaptigim testte pozitif gormustum ama yanlismis.bu hamile olmayişimla kanitlandi.O test yine yanlis ama ben hamile olabilirdim boylelikle de diyecektim ki adetten 5 gun once ogrendim testle anlatabiliyomuyum bendeki durum o bi hafta once cikti diyenlerde gecerli benceee

doğruda ama bu çok düşük bi ihtimal değil mi, bu arada ben yumurtlamadan 5 gün sonra hamileliğini öğrenenler biliyorum

1 yıldan fazladır sürekli test yapıp hiiiiç çift çizgi yakalayamadım yaa sanki hiç görmicekmiş gibi hissediyorummm

doğruda ama bu çok düşük bi ihtimal değil mi, bu arada ben yumurtlamadan 5 gün sonra hamileliğini öğrenenler biliyorum

Ya kan testinde cikabilir hatta kadin hissettim diyebilir tamam ama,bak kardesimin kanda hcg 409 ken adet gunu idrar testinde cok cok silik cikmisti ilk idrar oldugu halde.bi gun once yapmis olsa cikmayacakti

pişttt noluyo bakıyim belirtiler görülmeye başlanmış hadi hayırlısı bakalım benim daha bi hafta var bi belirti falanda tok bu ay çok

takılmıyorum zaten yum haftasını yakalayamadık çünkü

1 yıldan fazladır sürekli test yapıp hiiiiç çift çizgi yakalayamadım yaa sanki hiç görmicekmiş gibi hissediyorummm

fundoşum çift çizgiyi görmek önemli değil canım bebeğini kucağına almayı görmek önemli, misal ben testte çift çizgiyi gördüm koşa koşa doktora gidip iğne yaptırmam lazım 9 ay oyunca hergün, ayrıca bebeği kucağıma alacak mıyım alamayacak mıyım o bile belli değil, inşallah hepimiz çift çizgiyi görür sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…