Ağlayakta gözden mi olak???

sen okursun seen cadıı Ayşemm Fundamm barıştığınıza sevindim kızz günaydın bur arada

Günaydıın balıımm nasılsın

gunaydin kizlarrr

ayy funda dun bizde atistik hatta kus yattik. sabah ilk adimi ben attim sonra yaptik

Sağolun kızlar umarım iyisinizdir

günaydınnnnnnn canlarrrrr
ciddimisinnnn bende dün seni göremeyince burda dedim tamam bu sıkı çalışıyo heralde çizgiyi görünce
yaaa hiç sorma plan yaptık öle iyiydikki sonra sofrayı beraber toplayalım dedim oda oooo sen onla meşgul olurken ben bi film indirim dedi bende ne filmi yaaa dedim sen böle yap bend eistek olmuyo dedi
neyse bizde sabah sarıldık öpüştük ama erken gidiyo o anca çıktı evden bizde bişey yok
sabah olunca daha iyi oluyomuş biliyomusun daha yüksekmiş şansın
kız ben dün test yaptım hiç bişey çıkmadı nasıl oluyo senin çıkıyo benden sonra bitti

iyiyiz sedoş sen nasılsın canııım

sen okursun seen cadıı Ayşemm Fundamm barıştığınıza sevindim kızz günaydın bur arada

Günaydıın balıımm nasılsın

iyiyim cnm,sen nasilsinn aksam bi arbede yasadik,gerci ustune cok gittim. sabahta zorla uyandirdim ozur diledim sonradaa
ya birsey soracam bu kayganlastiricilar spermi olduruyor mu acaba

bende iyiyim fundoş hanım sabah şansının yüksek olduğunu bende duymuştum canom :)

off yaa hepitopu 3 gün önemli onuda mızmız geçiriyoruzzzz sonrada bekle bat gelsin gelir tabi

napim hele bu akşam bi test yapimde tutarsa canım cicim tutmazsada yallaaah gitsin nereye gidiyosa
ama yarın-öbür gün ve pazar kaçış yokkk

herkes aynı günde yumurtlamaz fundam örnek ben adetim 1 gün geçtikten sonra doktora gittim, doktor yumurtan bugünlerde çatlayacak gün aşırı ilişkiyi bırakma dedi

yok be yavrumm nerde. aksam sirtimizi donup yattik. gece hic uyuyamadim zaten
bilmiorumki cnm. ben bugunde yapacam bakalim koyulasacak mi.:18:
ya birde sen kayganlastirici kullaniyor musun

bende iyiyim fundoş hanım sabah şansının yüksek olduğunu bende duymuştum canom :)

ahhh ahhh ilk seneler olcaktıki sabah faaldik valla ne enerji vardı şimdi zamanla insanda o azim olmuyo kalkıp işe gitmeye üşeniyoz

yok be yavrumm nerde. aksam sirtimizi donup yattik. gece hic uyuyamadim zaten
bilmiorumki cnm. ben bugunde yapacam bakalim koyulasacak mi.:18:
ya birde sen kayganlastirici kullaniyor musun

yok kız ben bişey kullanmıyorum spermleri öldürür diye bazen duştan sonra vücudumu kremlerken krem azcık sürüyodum o iyi oluyodu ama oda olmaz diye onuda bıraktım

iyiyim cnm,sen nasilsinn aksam bi arbede yasadik,gerci ustune cok gittim. sabahta zorla uyandirdim ozur diledim sonradaa
ya birsey soracam bu kayganlastiricilar spermi olduruyor mu acaba

iyi sonu güzel bitmiş balım :)) biz küstüğümüzde sabaha kadar uyuyamıyoruz , ben bekliyorum o gelsin o da bekliyor ben gideyim, sonra itiraf edip gülüyoruz inan ki hiç bilgim yok o konuyla ilgili ayşem :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…