gunaydin kizlarrr
ayy funda dun bizde atistik hatta kus yattik. sabah ilk adimi ben attimsonra yaptik
Sağolun kızlar umarım iyisinizdir
günaydın canım, kız küsen küsene herkes mi atışıyor kocasıyla :26:
Günaydın kızlaaaarrr Bat yarın
Hiç sorma basma yarama dicem ama test yapmıştım dün hiç silik dahi çizgi yoktu demekki gelmemiş benim yumyum. o yüzden çokta takılmadım sabahta şirinlik yapıyo paşam senin yüzünden kaç gündür spora gitmiyorum dedi öle dalaştık offf ben bu yum. yaklaşınca çok halsiz oluyorum yaaa
o velet bi gelsin heleee onla birlik olup babasının canına okuyacam
gunaydin seker
gunaydin kizlarrr
ayy funda dun bizde atistik hatta kus yattik. sabah ilk adimi ben attimsonra yaptik
Sağolun kızlar umarım iyisinizdir
inşallah olmazsın yarın, diğer günde test yaparsın ve çift çizgiyi görürsün canım
acaba bugün yapsammı diyorum
sen okursun seen cadııAyşemm Fundamm barıştığınıza sevindim kızz günaydın bur arada
Günaydıın balıımmnasılsın
günaydınnnnnnn canlarrrrr
ciddimisinnnn bende dün seni göremeyince burda dedim tamam bu sıkı çalışıyo heralde çizgiyi görünce
yaaa hiç sorma plan yaptık öle iyiydikki sonra sofrayı beraber toplayalım dedim oda oooo sen onla meşgul olurken ben bi film indirim dedi bende ne filmi yaaa dedim sen böle yap bend eistek olmuyo dedi
neyse bizde sabah sarıldık öpüştük ama erken gidiyo o anca çıktı evden bizde bişey yok
sabah olunca daha iyi oluyomuş biliyomusun daha yüksekmiş şansın
kız ben dün test yaptım hiç bişey çıkmadı nasıl oluyo senin çıkıyo benden sonra bitti
iyiyiz sedoş sen nasılsın canııım
günaydınnnnnnn canlarrrrr
ciddimisinnnn bende dün seni göremeyince burda dedim tamam bu sıkı çalışıyo heralde çizgiyi görünce
yaaa hiç sorma plan yaptık öle iyiydikki sonra sofrayı beraber toplayalım dedim oda oooo sen onla meşgul olurken ben bi film indirim dedi bende ne filmi yaaa dedim sen böle yap bend eistek olmuyo dedi
neyse bizde sabah sarıldık öpüştük ama erken gidiyo o anca çıktı evden bizde bişey yok
sabah olunca daha iyi oluyomuş biliyomusun daha yüksekmiş şansın
kız ben dün test yaptım hiç bişey çıkmadı nasıl oluyo senin çıkıyo benden sonra bitti
iyiyiz sedoş sen nasılsın canııım
bende iyiyim fundoş hanımsabah şansının yüksek olduğunu bende duymuştum canom :)
herkes aynı günde yumurtlamaz fundam örnek ben adetim 1 gün geçtikten sonra doktora gittim, doktor yumurtan bugünlerde çatlayacak gün aşırı ilişkiyi bırakma dedi
yok be yavrumm nerde. aksam sirtimizi donup yattik. gece hic uyuyamadim zaten
bilmiorumki cnm. ben bugunde yapacam bakalim koyulasacak mi.:18:
ya birde sen kayganlastirici kullaniyor musun
iyiyim cnm,sen nasilsinnaksam bi arbede yasadik,gerci ustune cok gittim. sabahta zorla uyandirdim ozur diledim sonradaa
ya birsey soracam bu kayganlastiricilar spermi olduruyor mu acaba
ahhh ahhh ilk seneler olcaktıki sabah faaldik valla ne enerji vardı şimdi zamanla insanda o azim olmuyo kalkıp işe gitmeye üşeniyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?