Ağlayakta gözden mi olak???

buldum siziii sobeeeeeeeee
yok bebemm uyanıktım bayılmak yokk

canlar günaydın yeni yerimiz hayırlı olsun.

canım bende bu ay çektirmeyi düşünüyorum da doktor adetin 3-4. günü gel demişti bu cumartesi gideceğim. hsg den önce snei de çağırdı mı_?

ne yapılıyo tam olarak?

ve sonucu anında öğrenebiliyo musun?

ekranda görünüyo diyorlar ama doğru mu?

kızlar ovu. testlerini nasıl kullanılması gerektiğini biliyorsunuz değil mi?

işte böyleee
benimde yumurtalama günlerinden 3 gün gitti testte yapmadığım için kaçırmış olabiliriz
ne zor dimi bebek sahibi olabilmek için 40 takla açıyoruz
kimide istemediği halde oluveriyo :44:
ama başarıya giden yoldaaa çekilen çile kutsaldır

günaydın canım hoş geldin, geçen doktora gittiğimde bi bayan vardı adetin 4. günüymüş doktor yarın gel hsg çekelim dedi, yani5 .günü oluyor, sonucu hemen öğrenirsin yada en fazla 10-15 dk beklersin, alttan sıvı verilip tüplere bakılıyor canım, rahim tüpler daha net gözüküyormuş

gerçi soruyu bana sormadın ama ben cevaplayayım dedim, çiçeğimde gelince yanlışlarım varsa düzeltir

bana dr adetinin ilk 10günü içinde çekiliyo demişti benim gittiğimde 8.gündü önceden falan çağırmadılar içine bi sıvı veriyorlar geçerse tüplerin falan açık oluyo benim 5dk içinde gelmişti sonucum hsg de o kadar anca sürüyo ekrandanda istiyosan görebiliyosun benim gittiğim yer öleydi

Günaydın neşeli hatunlar

ben ilk defa alıyorum canım o yüzden bi bilgim yok malesef

hergün aynı saatte yapmaya dikkat edin , ben akşam saat 5 te yapıyordum, ve 2 den sonra sıvı almıyordum, kandaki lh nin iyi çıkması için sizde yaparken 3 saat sıvı almayın, çizgiler hafif hafif koyulaşmaya başladıktan sonra çalışmalara başlayın zaten en fazla 3-4 gün görürsünüz koyu ve koyuya yakın çizgileri hergün yaptığınız testlerin aynı yerde aynı ışıkta fotolarını çekin unutmayasınız koyulukları, koyu çizgi silikleşmeye başladığında ilişkiyi bırakmayın yumurta hala sizde olabilir , ama artık baktınızki git gide silikleşmeye başlıyor çizgiler o zaman bırakabilirsiniz

çok uzun yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir

teşekkürler canım açıklayıcı olmuş umarım becerebilirim

canım adetliyken çekilmiyo diye biliyorum ama niye çağırdı anlamadım

kızlar ovu. testlerini nasıl kullanılması gerektiğini biliyorsunuz değil mi?

evet canım ben genelde eve gider gitmez yapıyorum, zaten sıvı tüketmiyorum yapacağım zaman bildiğim için.
birde h.sonu ise öğlen saatleri yapıyorum.
ben şimdi eve gider gitmez yaptım akşam oruçtanda hiç su içmedim zaten hiç çizgi yoktu
sanırım hesabıma göre 17 si diyorum ya pazar günü ya ogün olacak yada yarın veya ctesi

aynen öle valla çok zorrr bazılarınada bakıyorum her sene bitane doğuruyo ve kazaaa dyolar yaa bi biz beceremedik

hergün aynı saatte yapmak önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…