buldum siziii sobeeeeeeeee
yok bebemm uyanıktım bayılmak yokk
benim ovulasyon testleride bugün en geç yarına geliyorkv fırçalamış görümceyi biz kalktıktan sonra akşam gittim x testleri sipariş etmiş buranın adresini vermiş siz yoksunuz diye ne zamana gelir çıkmıyim ben evden diyo diş göstermek gerekiyor demek ki
Hiç sorma basma yarama dicem ama test yapmıştım dün hiç silik dahi çizgi yoktu demekki gelmemiş benim yumyum. o yüzden çokta takılmadım sabahta şirinlik yapıyo paşam senin yüzünden kaç gündür spora gitmiyorum dedi öle dalaştık offf ben bu yum. yaklaşınca çok halsiz oluyorum yaaa
o velet bi gelsin heleee onla birlik olup babasının canına okuyacam
koskoca ayda sadece bikaç gün değerli ne kötü yaaa bunun dışında yapsan olmuyo çok ilginç yaaa
o yüzden bikaç gün melek gibi olmalıyız şirinlik yapmam lazım
sosyal dediğin gibi bi çift çizgiyi görim hele naz nuz alası olacak sürüm sürüm süründürecem hasbammm
canlar günaydın yeni yerimiz hayırlı olsun.
canım bende bu ay çektirmeyi düşünüyorum da doktor adetin 3-4. günü gel demişti bu cumartesi gideceğim. hsg den önce snei de çağırdı mı_?
ne yapılıyo tam olarak?
ve sonucu anında öğrenebiliyo musun?
ekranda görünüyo diyorlar ama doğru mu?
Günaydın neşeli hatunlar
kızlar ovu. testlerini nasıl kullanılması gerektiğini biliyorsunuz değil mi?
canlar günaydın yeni yerimiz hayırlı olsun.
canım bende bu ay çektirmeyi düşünüyorum da doktor adetin 3-4. günü gel demişti bu cumartesi gideceğim. hsg den önce snei de çağırdı mı_?
ne yapılıyo tam olarak?
ve sonucu anında öğrenebiliyo musun?
ekranda görünüyo diyorlar ama doğru mu?
Günaydın neşeli hatunlar
ben ilk defa alıyorum canım o yüzden bi bilgim yok malesef
hergün aynı saatte yapmaya dikkat edin , ben akşam saat 5 te yapıyordum, ve 2 den sonra sıvı almıyordum, kandaki lh nin iyi çıkması için sizde yaparken 3 saat sıvı almayın, çizgiler hafif hafif koyulaşmaya başladıktan sonra çalışmalara başlayın zaten en fazla 3-4 gün görürsünüz koyu ve koyuya yakın çizgileri hergün yaptığınız testlerin aynı yerde aynı ışıkta fotolarını çekin unutmayasınız koyulukları, koyu çizgi silikleşmeye başladığında ilişkiyi bırakmayın yumurta hala sizde olabilir , ama artık baktınızki git gide silikleşmeye başlıyor çizgiler o zaman bırakabilirsiniz
çok uzun yazdım ama inşallah anlatabilmişimdir
günaydın canım hoş geldin, geçen doktora gittiğimde bi bayan vardı adetin 4. günüymüş doktor yarın gel hsg çekelim dedi, yani5 .günü oluyor, sonucu hemen öğrenirsin yada en fazla 10-15 dk beklersin, alttan sıvı verilip tüplere bakılıyor canım, rahim tüpler daha net gözüküyormuş
gerçi soruyu bana sormadın ama ben cevaplayayım dedim, çiçeğimde gelince yanlışlarım varsa düzeltir
teşekkürler canım açıklayıcı olmuş umarım becerebilirim
canım adetliyken çekilmiyo diye biliyorum ama niye çağırdı anlamadım
kızlar ovu. testlerini nasıl kullanılması gerektiğini biliyorsunuz değil mi?
işte böyleee
benimde yumurtalama günlerinden 3 gün gitti testte yapmadığım için kaçırmış olabiliriz
ne zor dimi bebek sahibi olabilmek için 40 takla açıyoruz
kimide istemediği halde oluveriyo :44:
ama başarıya giden yoldaaa çekilen çile kutsaldır
evet canım ben genelde eve gider gitmez yapıyorum, zaten sıvı tüketmiyorum yapacağım zaman bildiğim için.
birde h.sonu ise öğlen saatleri yapıyorum.
ben şimdi eve gider gitmez yaptım akşam oruçtanda hiç su içmedim zaten hiç çizgi yoktu
sanırım hesabıma göre 17 si diyorum ya pazar günü ya ogün olacak yada yarın veya ctesi
aynen öle valla çok zorrr bazılarınada bakıyorum her sene bitane doğuruyo ve kazaaa dyolar yaa bi biz beceremedik
Günaydın Kızlar :))
Günaydın Kızlar :))
Bizde atistik yok yere yaaa kaldi gene bizim is
günaydın canım hg
günaydın hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?