Ağlayakta gözden mi olak???

Bugun test yapmadin degil mi cano:26:

hoşgeldin lili bizim h.içi hareketlide cumartesileri pek sakin oluyo buralar

sosyalim okuyorum okuyorummm benim doktora kızıyom ama kadın haklı yaaa bakıyorum 2-3 yum. oluşmuş milletin kalmış hamile
benim 10 küsürdü yaaa yani pozitif düşünmesi çok normal

benm hala umudum varrrr

Geldigimiz kadar artik belkide hamile oluruz kiizzzz

inşallah baharda hamile olmak istiyorummm

Gunaydinn fundamm,sosyalimmmmm

Evden cikmadan yazayim dedim. Yalniz yazilari pek
Begenmedim.Topigin en umutlu en neseli kisilerinden hemde. kizlar guzel seyler gelecek, zamani gelince herkes civil civil olacak. Sadece gul yuzlerinizi uzmeyin lutfen. Sizi cok seviyorum. Simdi evden cikiyoruz. Opuyorum hepinizi..

Bizim topikte oyle cnmm

Sadece senin mi bizimda var kiz senden cok biz merak ediyoruz
Gitmiyoooo yaaa olmuyorr baksana 2 yıl olduuu bendee saldm cayıra mevlam kayıraa bakalmmm
Hayirlisi canim simdi seni sorularimla bogmak istemiyorum ama anlatmak istersen dinleriz

nereye kızz bulantılar geçti hiç evde durmuyonnn gezmeyeyse iyi gezmeler canımmm çok güzel güneş var ama sert hava bizde ö.sonra sahilde yürüyüş yapcaz eşim aradı güneş gözlüklerimizi alıp gelipde güneşlenelim dedi

ahhh ahhh ayşem napimmm kolaymı kız o kadar umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak çok zor yaşayan bilir :26:
bende seni çok seviyorum iyiki varsın canımmmm

Aysemmmmm kendini dikkat et kuzu yoksa bebise alisverisemi kizzBizde seni cok seviyoruz tamam umutsuzluk yok

Sadece senin mi bizimda var kiz senden cok biz merak ediyoruz

Hayirlisi canim simdi seni sorularimla bogmak istemiyorum ama anlatmak istersen dinleriz

İlk once kist vardi hallettik de sonra sütlendimm onuda hallettikk onuda bekliyoruz göbek cektirdim bekledim oda olmadı spora basldm simdi saldk kendimiziii brktm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…