Bugun test yapmadin degil mi cano:26:evet yaaaa yok yere koruncaktım bide beşiz diyo kadın bide yahuuu
ısrarla korun diyor evet canım gelmedi gelecek gibide değil belli olmaz tabi yarın gelcekmi bakalım benim şaşmaz çünkü
sabah kendi rızamızla çalışma oldukeşke yum. zamanıda böle olsa yaaaa
Bugun test yapmadin degil mi cano:26:
Tamam canim nasil istiyorsan oyle yap
yarında yapmim diyorum geciksin azcık
Ne kadar sessiz bugun burasi
Geldigimiz kadar artik belkide hamile oluruz kiizzzzcumartesileri hep öle zaten öğleden sonra coşuyo bazen havalar ısınsa düşünsene kimse gelmez heralde
Geldigimiz kadar artik belkide hamile oluruz kiizzzz
Insallah caniminşallah baharda hamile olmak istiyorummm
Sizin topic hangisi kuzu:26:Merhabalarrrr bizim topik cok sessiz burasi nasl die bakmaya geldmmm
Insallah canim
Sizin topic hangisi kuzu:26:
Aaa evet bende ilk zamanlarda oraya takilmistim hosgeldin bebis calismalari nasil gidiyor kac aydir deniyorsunuzİlk gunden beri takldgm topik biz anne olmak istiyenlerin paylasm alanı bebis bekliyoruz amac aynı sonucta
Aaa evet bende ilk zamanlarda oraya takilmistim hosgeldin bebis calismalari nasil gidiyor kac aydir deniyorsunuz
Geldigimiz kadar artik belkide hamile oluruz kiizzzz
inşallah baharda hamile olmak istiyorummm
hoşgeldin lili bizim h.içi hareketlide cumartesileri pek sakin oluyo buralar
sosyalim okuyorum okuyorummm benim doktora kızıyom ama kadın haklı yaaa bakıyorum 2-3 yum. oluşmuş milletin kalmış hamile
benim 10 küsürdü yaaa yani pozitif düşünmesi çok normal
benm hala umudum varrrr
Sadece senin mi bizimda var kiz senden cok biz merak ediyoruzhoşgeldin lili bizim h.içi hareketlide cumartesileri pek sakin oluyo buralar
sosyalim okuyorum okuyorummm benim doktora kızıyom ama kadın haklı yaaa bakıyorum 2-3 yum. oluşmuş milletin kalmış hamile
benim 10 küsürdü yaaa yani pozitif düşünmesi çok normal
benm hala umudum varrrr
Hayirlisi canim simdi seni sorularimla bogmak istemiyorum ama anlatmak istersen dinlerizGitmiyoooo yaaa olmuyorr baksana 2 yıl olduuu bendee saldm cayıra mevlam kayıraa bakalmmm
Gunaydinn fundamm,sosyalimmmmm
Evden cikmadan yazayim dedim. Yalniz yazilari pek
Begenmedim.Topigin en umutlu en neseli kisilerinden hemde. kizlar guzel seyler gelecek, zamani gelince herkes civil civil olacak. Sadece gul yuzlerinizi uzmeyin lutfen. Sizi cok seviyorum. Simdi evden cikiyoruz. Opuyorum hepinizi..
Aysemmmmm kendini dikkat et kuzu yoksa bebise alisverisemi kizzGunaydinn fundamm,sosyalimmmmm
Evden cikmadan yazayim dedim. Yalniz yazilari pek
Begenmedim.Topigin en umutlu en neseli kisilerinden hemde. kizlar guzel seyler gelecek, zamani gelince herkes civil civil olacak. Sadece gul yuzlerinizi uzmeyin lutfen. Sizi cok seviyorum. Simdi evden cikiyoruz. Opuyorum hepinizi..
Sadece senin mi bizimda var kiz senden cok biz merak ediyoruz
Hayirlisi canim simdi seni sorularimla bogmak istemiyorum ama anlatmak istersen dinleriz
Gecmis olsun canim insallah daha fazla beklemezsinİlk once kist vardi hallettik de sonra sütlendimm onuda hallettikk onuda bekliyoruz göbek cektirdim bekledim oda olmadı spora basldm simdi saldk kendimiziii brktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?