evet canım gelince burda dinlensin bari kadın ama alışmışsa durmaz tabiii
ama ne bu kadar abarttınız yaa işten çıkan kendini evi temizlemeye adıyo
fatmada haftalarca temizledi
iş bitmezki daha bir hafta var gelmeye yakın bi sil süpür tamam kış temizliği yazınki gibide olmuyo
cam perde işi yorucu tabi tak as benimkiler genelde stor yazı bekliyorum yıkatmak için
benim annemin diz sorunları var çok ağrıyor pek iş yapamıyor kadıncağız
boşverrr o cahilleri sennnn Allah en kısa zamanda inşallah nasip ederde bozulsun onlarda
Evdemi yapiyorsun sporu yoksa spor salonunda hoca esliginde mi
Tembellige cabuk alisiyoruz canim ya
bencede baban hakli
Cahil cok maalesef
Selametle haydi kolay gelsin sanaben çıkıyorum canlarım biyerden başlıyim bakalım gelirim yine arada öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun canım anneciğine annem diyo zaten sakın kotukları falan kaldırma ben gelince ikimiz yaparız diyo olurda hamile
kalırım farkına varmam bişey olur diye korkuyo
insan evde iş yapmayınca iyice miskinleşiyor boş durunca bide sürekli yiyorum tv karşında kiloda alıcam en azından biraz hareket ediyim zaten her odada 2pencere var bi günde bitiremiyorum 2 2 siliyim bari yavaş yavaş çk sıkamıyorum zaten kendimi
Adam benim evede bi pencere koymus anasini satim sil sil bitmiyor bi de kocaman cam balkonum var yaa bide bugun okuz gibi olan balkonlarimi yakayacagim guya ev temizleyecem yemek yapacam daha bi el atinda beni kovun hadi buradan yoksa kalkacagim yok
Aynen bacm cahil cok
Spor salonuna gidiyorum ama cok agir hareketler degil ziplama fln oluyor ama bilemiyorum yaaa
9 mubenim sırf salonda 9 pencere varrrrrr şişşt ses etmeyinnn bence
Fikir olmasi acisindan yaziyorum gecen 2 ay once spora basladik arkadaslarla 1 arkadasim daha var oda bebek istiyor onunla adetlerimiz cok gecikti ben 40 gun falan sonra adet oldum, yinede sen cok hoplayip ziplama kuzu ne olur ne olmazAynen bacm cahil cok
Spor salonuna gidiyorum ama cok agir hareketler degil ziplama fln oluyor ama bilemiyorum yaaa
9 mutamam sustummmmmm
Kesinlikle 1 yıl dis agrısı cektm ya varsa die simdi dislerimu yaptrdm zayflma yoluna girdim bakalm nasl olcakbence düşünme çok git yap sporunu olursa olur hiçbişey engel olmaz ona
bende 1 senedir herşeyden sakınıyorum aman ya hamileysem diye herşeyi erteledim
Fikir olmasi acisindan yaziyorum gecen 2 ay once spora basladik arkadaslarla 1 arkadasim daha var oda bebek istiyor onunla adetlerimiz cok gecikti ben 40 gun falan sonra adet oldum, yinede sen cok hoplayip ziplama kuzu ne olur ne olmaz
Bende kalkayim artik ev isi beni bekler ara ara gelir bakarim, gorusuruzzz fundosumm
Selamm kızlarrr
Sosyalim çok şükür çok iyi canım çok saol..
Benimde evin temizliği yapsan bitmeyecek durumda 3 haftadır evde değilim çünküyelizin dediği gibi benimde bebe olsa b.. Götürcek
Cumartesi isyanlardayiz hep birlikte desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?