Ağlayakta gözden mi olak???

geçmiş olsun canım anneciğine annem diyo zaten sakın kotukları falan kaldırma ben gelince ikimiz yaparız diyo olurda hamile

kalırım farkına varmam bişey olur diye korkuyo

insan evde iş yapmayınca iyice miskinleşiyor boş durunca bide sürekli yiyorum tv karşında kiloda alıcam en azından biraz hareket ediyim zaten her odada 2pencere var bi günde bitiremiyorum 2 2 siliyim bari yavaş yavaş çk sıkamıyorum zaten kendimi

ben çıkıyorum canlarım biyerden başlıyim bakalım gelirim yine arada öpüyorum hepinizi

Adam benim evede bi pencere koymus anasini satim sil sil bitmiyor bi de kocaman cam balkonum var yaa bide bugun okuz gibi olan balkonlarimi yakayacagim guya ev temizleyecem yemek yapacam daha bi el atinda beni kovun hadi buradan yoksa kalkacagim yok

Adam benim evede bi pencere koymus anasini satim sil sil bitmiyor bi de kocaman cam balkonum var yaa bide bugun okuz gibi olan balkonlarimi yakayacagim guya ev temizleyecem yemek yapacam daha bi el atinda beni kovun hadi buradan yoksa kalkacagim yok

benim sırf salonda 9 pencere varrrrrr şişşt ses etmeyinnn bence

Aynen bacm cahil cok

Spor salonuna gidiyorum ama cok agir hareketler degil ziplama fln oluyor ama bilemiyorum yaaa

bence düşünme çok git yap sporunu olursa olur hiçbişey engel olmaz ona
bende 1 senedir herşeyden sakınıyorum aman ya hamileysem diye herşeyi erteledim

Aynen bacm cahil cok

Spor salonuna gidiyorum ama cok agir hareketler degil ziplama fln oluyor ama bilemiyorum yaaa
Fikir olmasi acisindan yaziyorum gecen 2 ay once spora basladik arkadaslarla 1 arkadasim daha var oda bebek istiyor onunla adetlerimiz cok gecikti ben 40 gun falan sonra adet oldum, yinede sen cok hoplayip ziplama kuzu ne olur ne olmaz

bence düşünme çok git yap sporunu olursa olur hiçbişey engel olmaz ona
bende 1 senedir herşeyden sakınıyorum aman ya hamileysem diye herşeyi erteledim
Kesinlikle 1 yıl dis agrısı cektm ya varsa die simdi dislerimu yaptrdm zayflma yoluna girdim bakalm nasl olcak
Fikir olmasi acisindan yaziyorum gecen 2 ay once spora basladik arkadaslarla 1 arkadasim daha var oda bebek istiyor onunla adetlerimiz cok gecikti ben 40 gun falan sonra adet oldum, yinede sen cok hoplayip ziplama kuzu ne olur ne olmaz

Tabi hep aklimin kosesinde ama bakalm insanlar tarlada calisiyo hamileyken benim kuzenimin bebek dusurme cabalarini gordum dusmedi bilmyrum cokda korumamak lazm

aslında tünaydın desem daha doğru olur cumartesileri boş yine buralar fundoş,sosyalim bide saboroy gelmiş gitmiş ben yetişemedim tabi çünkü 12 de uyandım kahvaltı falan derken anca girebiliyorum. nasılsınız kızlar ne var ne yok?
fundoşum Allah kolaylık versin sana bende cumartesi günleri çalışmaktan nefret ederdim inşallah bebişin gelir de bu işten bi an önce kurtulursun.
sosyalcan kolay gelsin canım sanada ev işi yapmaktan sıkıldım bende valla ama yap yap bitmiyor yinede
saboroy çok yorma kendini bende ilk haftalar habire iş yaptım ama bi tarafı yaptım derken öbür taraf yine battı.anneciğin yardım eder sana zaten sen istesen de istemesen de

Selam kizlarr
Ben dee sabahtan berii icimi kemiren temizlik yapma dusuncesinden kurtulayim diye buraya geldim ama burda da ayni muhabbett öfff yapmak istemiyorum yaa temizlik falann biktim artikkk ne kadar yapsam bi sonraki haftasonunda ayni oluyoo bide cocuk olsa evi b.. Goturcek demekki

Selamm kızlarrr

Sosyalim çok şükür çok iyi canım çok saol..

Benimde evin temizliği yapsan bitmeyecek durumda 3 haftadır evde değilim çünkü yelizin dediği gibi benimde bebe olsa b.. Götürcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…