1 yıldan fazladır sürekli test yapıp hiiiiç çift çizgi yakalayamadım yaa sanki hiç görmicekmiş gibi hissediyorummm
Ya kan testinde cikabilir hatta kadin hissettim diyebilir tamam ama,bak kardesimin kanda hcg 409 ken adet gunu idrar testinde cok cok silik cikmisti ilk idrar oldugu halde.bi gun once yapmis olsa cikmayacakti
pişttt noluyo bakıyim belirtiler görülmeye başlanmış hadi hayırlısı bakalım benim daha bi hafta var bi belirti falanda tok bu ay çok
takılmıyorum zaten yum haftasını yakalayamadık çünkü
böyle düşünme canım bağlama karaları hemen sadece zamanı var ben bile 2kere hamile kalmışken bak hala hamile kalamadım
idrar testinde görmüş canım bu arkadaş
yaa psikolojikte olabilir benim ki bekliyoruz canom öyle
Yaa ama nadir işte sosyalimm onu soylemeye calisiyorum esas olan adet gecince yapmakk bence biz topikce bu fikri savunalimm ve bunu belleyelimm yazik birileri aratıp da idrar testini bizim topikten okursa akli basinda mantikli ablalar görsünn
ben kaçar kızlar bugün çok yoruldum az uyuyayımmmm görüşürüz hepinizi öpüyorummm
buda çiçekleriniz
iyi geceler kızlarr k.v geldi durmadan anlatıyo ona cevap vermekten buraya yazamıyorum yarın sabah pardon öğlene doğru görüşürüz
böyle düşünme canım bağlama karaları hemen sadece zamanı var ben bile 2kere hamile kalmışken bak hala hamile kalamadım
fundoşum çift çizgiyi görmek önemli değil canım bebeğini kucağına almayı görmek önemli, misal ben testte çift çizgiyi gördüm koşa koşa doktora gidip iğne yaptırmam lazım 9 ay oyunca hergün, ayrıca bebeği kucağıma alacak mıyım alamayacak mıyım o bile belli değil, inşallah hepimiz çift çizgiyi görür sağlıkla sıhhatle ve hayırlısıyla bebeğimizi kucağımıza alalım
günaydınnnnn
haklısınız sabommm sonrası önemli
inşallah socikiplim inşallah vallaha tükendim buraya gelme eziyeti dahada batar oldu gözüme
işten çıksammı diye düşünüyorum şimdi hamile olmasamda
Fundosumm o is yerinde cok mutsuzsun ama en azindan oyalanacak birseylerin var isten cikip evde oturdugun zaman daha cok dusunup kuracaksin bu bebek isini yinede sen bilirsin hayat senin hayatin nazil rahat edeceksen oyle yap kuzum
Bak ben cumaretsi pazar evdeyim ama inanki banada yetmiyor sana yetmemesini zaten cok iyi anliyorum ama bunun kararini sen esinle birlikte vereceksin kuzum nasil rahat edeceksen oyle yap gonul ister ki bebislerin bu ay gelmis olsun
Aslinda oradan cikip calisma sartlari daha iyi olan en azindan part time yada cumartesileri tatil olan bi yere mi baslasandün yorgun mutsuz görünce direk dedi zaten işten çık cumartesilea takıyosun dinlen dedi
evet gelmiş olsada hemennnn kaçsam ama sanki ben istedikçe oda gelmiyoo :26:
neyse hayırlısı böleymiş demek
Aslinda oradan cikip calisma sartlari daha iyi olan en azindan part time yada cumartesileri tatil olan bi yere mi baslasan
Pozitif dusunmek her zaman iyidir cano oyle dusunelim oyle olsun
Aslinda doktorunda bizi cok umutlandirdi yok cogul gebelik olur yok bilmem ne olur dedi hepimiz umutlandik aslinda daha adetin gelmedi yani umudum var yinede benimevet canommm en büyük sebebide o bencede çok karamsarım artık kendimi toparlamam lazım ama bu aydan çok umutluyduk beaaaaaa
Aslinda doktorunda bizi cok umutlandirdi yok cogul gebelik olur yok bilmem ne olur dedi hepimiz umutlandik aslinda daha adetin gelmedi yani umudum var yinede benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?