kızlarrrr merhabaa nasılsınızzzz
Benayim oylede batiyor boylede aman yapmazsan zaten tozlu ya daha az tozlanmis gibi oluyor
iyiyiz kuzu sen
Bende bende temizle temizla aynii
baci sen sabah ne ictin ya bu neyin kafasi
Ben senin yerinde olsam su anda nerde olurdum bilemiyorum en azinsan sen buraya yazmissin
ayy öyle bi hayat bize gelmez canım para parayı çeker bende o kadar para yok
ayy onuda düşünmezdik ne düşüneceğiz moda koçlarımız olurdu o bize söylerdi şunu giy şunu tak tamam biz sadece duş alıp wc ye giderdik
yok bugün yapmadı canım batını bekleyecek temizlikten değil iş yapmaktan bayılacağız
ohhhhhhhhhh ne güzelll anammmm yakın heralde annengilll
belinizde mi ağrımıyor
Temizlik manyakları :)))
Bu ne kızlar sizi ben çok hijyen gördümeline bezi alan girişmiş işe..
Mutlukluk canım sana kocaman bi maşaallah dedim bu ne enerji ev anladığım kadarıyla büyük benim onda pestilim çıkardı ve hepsini yapamazdın gibi geliyo
Sosyalim p para bizde yok olmayacak gibide duruyo ama son söylediğine koptum o zaman çocuklarıda yardımcılar yapardı
Bncedr bati beklemeli inss gorucek cift çizgiyi kuzum ya
Butun enerjim tukendi kizzgozum kaydi
Evet cnm dolmusla trafik yoksa 20 dk flnn
Bncedr bati beklemeli inss gorucek cift çizgiyi kuzum ya
Butun enerjim tukendi kizzgozum kaydi
agrıyorduuu kuzummm ama artık viledayla yapıyom alışmaya çalıştım alıştım çok şükürrr
yakınmışşş cnm benim annemgilinki 2 otbs degiiştirmem gerekiyooo o da baya zor oluyo gidip gelmek şanslısın maşallah sen
gözüm kaysa iyi benim totom kaydı
en iyisi bak alışmışsınşu bezi dönerek kurutanlar var ya onlar daha iyi bezi iyi kuruttuğu için ıslak ıslak kalmıyor parkeler ıslak zeminler
Benayim h.gldn kuzum nasilsin
Sosyall kiz yarin misafir gelirse bana dinlenmek yok
Yelizimm bel fitigi olursun mazallah vileda rahatlik ya hele bu son cikanlar suyunu fln sikiyosun
işte bende buna koptumm he kız kocalarımızı ayartırlardıanam anammm vazgeçtim kendi temizliğimi yemeğimi kendim yapayım en iyisi
yarın bütün gün yatacam ama kuzu
Yelizimm bel fitigi olursun mazallah vileda rahatlik ya hele bu son cikanlar suyunu fln sikiyosun
Bencede günlük alırsan temizlikçiyi olur
Ne güzel dinlencen kız keyfini çıkar..
Twinim misafir zor iş kız.. Ama çok seviyorum ben misafiri.. Ağırlamayı..
Ben istanbulda yatmaya alışmışım gelen giden de yok saolsun
İki gündür annemlerde canım çıktı benimde gelen gidenden Allah razı olsun elbette de bünye alışık değil
Temizlik manyakları :)))
Bu ne kızlar sizi ben çok hijyen gördümeline bezi alan girişmiş işe..
Mutlukluk canım sana kocaman bi maşaallah dedim bu ne enerji ev anladığım kadarıyla büyük benim onda pestilim çıkardı ve hepsini yapamazdın gibi geliyo
Sosyalim p para bizde yok olmayacak gibide duruyo ama son söylediğine koptum o zaman çocuklarıda yardımcılar yapardı
kız sen deli misin öyle yer mi silinir viledaya alış bence hemen , benim petekler öyle yapmıyor kuzu ya senin ki neden yapıyor ki :26:
yelizcim valla bende eskiden senin gibi yapardım içime sinmezdi ama viladaya alışmaya çalıştım bence sende alışmaya çalışşş canıma yazık dedim yaaa valla çokkk zorrrrr yere egilip silmekkk
belinizde mi ağrımıyor
yakınmışşş cnm benim annemgilinki 2 otbs degiiştirmem gerekiyooo o da baya zor oluyo gidip gelmek şanslısın maşallah sen
sagolll benaycıgımm evet büyük canımm temizleyip sonrada bitiyoya bende BİTİYOM VALLA ama misssss gibi oluyooo
sosyalcigim biz niye düşünemedik gı anam valla kocalarımızı elimizden alırlar fela
Sosyalim ne bileyimm ben de ilk kez burda goruyorum herkesin evi oyle simsiyah oluyor heryer kışınn hele duvarlarrr
E alişamadim iştee napimm
Kizz agrimaz mii delimisinn anam agliyoo ama yaa viledayla ayakta silerkenn mesela köşelere toz toplaniyo e onlari egilip bidaha silmem gerekiyo ne bileyimm alışamadim yada adamakilli bi vileda bulamadim silecekleri hicc tozu almiyoo sinir oluyorum tavsiye ederseniz şoyle bisey kullan diye valla hemen alip denerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?