Selamm kızlarrr
Sosyalim çok şükür çok iyi canım çok saol..
Benimde evin temizliği yapsan bitmeyecek durumda 3 haftadır evde değilim çünküyelizin dediği gibi benimde bebe olsa b.. Götürcek
kızlarrrr merhabaa nasılsınızzzz
Bende bende temizle temizla ayniiAynen nefret ettim artikkkk
baci sen sabah ne ictin ya bu neyin kafasiÖncelikle yatak odamdaki duşluguma aceyi döktüm fırçaladım mikroplar kırılsın diye bıraktım sonra yatak odamı süpürdüm tozunu aldım yerini sildim kapısını sildim sonra duşlugumu temizleyip çocuk odama geçtim (şimdilik ıvır zıvır odası)orayı süpürdüm sildim tozunu aldım banyoyu klozeti laubayı aceledim bıraktım öyle aralıgın halısını süpürdüm kaldırdım yerini sildim banyoyuda yıkadım aralıgında kapısını örttüm orası BİTTİ
Oturma odamı süpürdüm kanepelerini açtım aralıklarınıda süpürdüm tozunu aldım yerini sildim tv üniteminde tozunu aldım örtüsünü dün yıkamıştım bugün onları örttüm çıktım aralıgımı sildim süpürdüm vestiyerimin tozunu aldım giymedigim ayakkabıları sildim kaldırdım eşiminde benimde beyaz spor ayakkabılarımızın bagcını çıkarıp aceyle yıkadım dış kapımıda sildim orasıda bitti
Sonra misafir odama geçtim süpür sil tozunu al yemek masamı sildim köşemin derilerinin tozunu aldım bu arada bütün prizlerimi sildim kapı kollarını sildim balkonumu yıkadım temizledim tuvaleti temizledim laubasını cifledim çıktım
MUTFAGIMda hiç bulaşık bırakmam akşamdan atarım çok yoksa bile makinama mutlaka dizerim ki sabah mutfagımı temiz görünce çok mutlu oluyrm
bulaşık makinamdaki temizleri dizdim mutfagımıda süpürdüm sildim balkonunu sildim dolapların yüzünü sildim iki posta çamaşır serdim duşumuda aldım bitti çok şükürrr
bu arada kilerimide süpürdüm sldim dolabın yüzünü sildim yemegimide yaptım haşatımmm çıktııı diyebilirimmm
kızlarrrrrrr:
Ben senin yerinde olsam su anda nerde olurdum bilemiyorum en azinsan sen buraya yazmissinbelkiii birazcıkkk hareketlenirsiniz diyeee yazdımmmbazen bana da öyle oluyoooo hiç bişey yapasım gelmiyooo
Benayim oylede batiyor boylede aman yapmazsan zaten tozlu ya daha az tozlanmis gibi oluyor
iyiyiz kuzu sen
Bende bende temizle temizla aynii
baci sen sabah ne ictin ya bu neyin kafasi
Ben senin yerinde olsam su anda nerde olurdum bilemiyorum en azinsan sen buraya yazmissin
Bende supurdum sildim yemek yaptim belim agriyor yaa coknzengin olsaydik keske yardimcilarimiz olurdu su dizilerde ki gibisabah hiç bişey yemeidm su içtim işim 2 2.5da bitti o zaman kendime bişeler hazırladımm valla şu andada yerimden kalkamıyommm
Bende supurdum sildim yemek yaptim belim agriyor yaa coknzengin olsaydik keske yardimcilarimiz olurdu su dizilerde ki gibi
he yaaa ne güzellll olurduuuu vallaaasen yat evinn missss olsunnn ohhhh daha neeeee hayat zenginlere gözellllll
he yaaa ne güzellll olurduuuu vallaaasen yat evinn missss olsunnn ohhhh daha neeeee hayat zenginlere gözellllll
zengin olsaydık onlar gibi akşam yemegine ne giysek diye düşünürdük sadeceee
ayy öyle bi hayat bize gelmez canım para parayı çeker bende o kadar para yok
ayy onuda düşünmezdik ne düşüneceğiz moda koçlarımız olurdu o bize söylerdi şunu giy şunu tak tamam biz sadece duş alıp wc ye giderdik
Kizlarrrr ben geldimmm
Bugun herkes in temizlik gunuymus herhalde bende yaptim suanda pert olmus durumdayim annemlere geldim hemn kndimi attim kanepeye
Su temizlik yapinca cok guzel bisey her yer mis ama canin cikiyor yaaa
Nasilsinz kizlarrrr
Kizlarrrr ben geldimmm
Bugun herkes in temizlik gunuymus herhalde bende yaptim suanda pert olmus durumdayim annemlere geldim hemn kndimi attim kanepeye
Su temizlik yapinca cok guzel bisey her yer mis ama canin cikiyor yaaa
Nasilsinz kizlarrrr
hoşgeldinnnn kuzummm ayyy valla benimde haşatımmm çıktı bugünnnn bende uzanıyom belim agrıyooo sen nasılsınnn
benbu haldeyim kolumu kaldıracak halim yok
Valla ben oturma odamla mutfagi bide oturma odasindan mutfaga gecerken yol ustu diye korudoru supurdum tozunu aldimm banyoyu yikadim daha simdi mutfaga girdim yemek yapacamyerlerii silmedimm cunku ben vileda kullanamiyorum icime sinmiyo kova bez emekleyerek sildigim icin okadarini gözüm yemedi canm isterse yarin silerim artikk bugun banyo kullanmayi yasakliyorumm küçük wc ile yetinsin heriff o camasir suyukokusu ve parlakligiyla kalsin accik
Ya kizlar bide cok ilginc ama bizim petekler is yayiyor yani perdeleri pencereleri gorsenizz şok olursunuz iki gunde kapkara oluyorr cildircamm
Kuzum topikce temizlikten bayilcaz
Ne yapiyosunzz kuzum dunden beri giremedm fundosss ne yapti test yapmadi dimi cnmm bnm ya
Valla ben oturma odamla mutfagi bide oturma odasindan mutfaga gecerken yol ustu diye korudoru supurdum tozunu aldimm banyoyu yikadim daha simdi mutfaga girdim yemek yapacamyerlerii silmedimm cunku ben vileda kullanamiyorum icime sinmiyo kova bez emekleyerek sildigim icin okadarini gözüm yemedi canm isterse yarin silerim artikk bugun banyo kullanmayi yasakliyorumm küçük wc ile yetinsin heriff o camasir suyukokusu ve parlakligiyla kalsin accik
Ya kizlar bide cok ilginc ama bizim petekler is yayiyor yani perdeleri pencereleri gorsenizz şok olursunuz iki gunde kapkara oluyorr cildircamm
Iyiym kuzum hosbulduk yarin misafir gelme durumu var diye bulastim temizlige cikamadimm icinden
Bi haftasonu var o da boyle geciyo işte. .
Allahtan yemek derdi yok annemlere geldik
yelizcim valla bende eskiden senin gibi yapardım içime sinmezdi ama viladaya alışmaya çalıştım bence sende alışmaya çalışşş canıma yazık dedim yaaa valla çokkk zorrrrr yere egilip silmekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?