Ağlayakta gözden mi olak???

Kız ne havası aşkolsun
Sadece abla faktörü benimki.. yurt dışında olduğu için faydalanma

Yazman yasak olabilir diye yazmadım ama sen yazdın ya yazarım tabi.
Markası leifheit diye bişi

netten baktım senin ki bayağı komplike bir şeymiş yaa almanların temizlik ürünleri çok iyi oluyor banada bi tane microfiber bez geldi ama ne bez yaa kız toz moz hem siliyo süpürüyor türkiyede hiç yok öyle bezlerden

benimki kırmızılı beyazlı çok saçaklı ama iyice sıktınmı güzel siliyor uzun zamandırda kullanıyorum hiçde yıpranmadı ucuzdu halbuki

temizlik mi yapmıyorsun kız yoksa

tesisat sorunlu olabilir evet canım :26:

haa benimkinin işte saçakları p... gibi

yok cnm yeliz sorduda vileda öneren diye benimki iyi diyorum bugün yaptım bende temizlik öldüm ama kaç gündür hastaydım yapamamıştım 4 e kadar çamaşır temizlik bitmedii

kuzucuklar benim nete bi haller oldu gidip duruyooo ben çıkıyım en iyisi hadi öpüyom hepinizi aeolun ESENNNN KALINNNNN DOSTLARRRRRR

selametle kuzum yine dayanamaz gelirsin ama benden söylemesi

yok cnm yeliz sorduda vileda öneren diye benimki iyi diyorum bugün yaptım bende temizlik öldüm ama kaç gündür hastaydım yapamamıştım 4 e kadar çamaşır temizlik bitmedii

şaka yaptım kız takıldım öyle

Ahh ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim içinde bi o kadar kötü oldu..

kız reklam vermek yasak mı
Bilmiyorum ki ya yasaksa diye

valla bu kadar iş üstüne yemek döktüremedim bugün makarna yaptım

En iyi yemek ben çok severim..
Kimin makarnacıydı kocası ya biri vardı ?

Ahh ahh seni o kadar iyi anlıyorum ki canım benim içinde bi o kadar kötü oldu..

Bilmiyorum ki ya yasaksa diye

En iyi yemek ben çok severim..
Kimin makarnacıydı kocası ya biri vardı ?

fundoşun muydu ayşenin miydi :44::44::44: sanırım ayşenin ama

fundoşun muydu ayşenin miydi :44::44::44: sanırım ayşenin ama

Sorma anam orda neler var burda yok ona sinir oluyorum.. Ablamda bana bi sürü bez gönderdi yok cam için yok tv için yok banyo için yok mutfak için ayrı ayrı amaaannn ne öle dedim hayatta ayrı ayrı kullanamam nasıl tutayım hangisi hangisinin üstüne mi yazayım yani kullanmıyorum duruyo öle

Valla işte bilemedim hangisiydi sanki ayşe gibi geliyo ama funda gibide geliyo

Neyse okuyunca söylerler herhal

Bize gene misafir geldi.. Artık arada kaçamak girerim kaçmadım

Buzluktan cikardigim eti dolaba kaldirdim hic ugrasamicam yemek yapmakla
Bi patates sogan kizartirim cay peynir zeytin kahvaltilik daha ne olsunn en sevdigimm

Bide kizlar bisey sorucam ruyada baklava yedigini gormek iyi bisey dimiii

görüşürüz kuzum hadi kolay gele

Buzluktan cikardigim eti dolaba kaldirdim hic ugrasamicam yemek yapmakla
Bi patates sogan kizartirim cay peynir zeytin kahvaltilik daha ne olsunn en sevdigimm

Bide kizlar bisey sorucam ruyada baklava yedigini gormek iyi bisey dimiii

soğan mı nasıl kızartıyorsun kuzu

Rüyada baklava görmek, rüyada baklava yediğini görmek, müjdeli bir haber alacağına kısa sürede büyük bir para veya miras elde edeceğine yorumlanır. Bazen de baklava, sevinç, toplu para ve iyi söze de işarettir.
Rüyada baklava satın almak, emlak sahibi olacağına yorumlanır.
Rüyada baklava ikram etmek, baklavayı veren hayır işler ve büyük bir işe gireceğine yorumlanır.
Rüyada tepsiyle baklava görmek, talih oyunlarında şansının açılacağına yorumlanır.

benim sadece cam bezim ayrı amaan kim uğraşıcak gerçekten yaa dolap kapaklarını zaten sürekli silmek zorundayım siyah benimki tozuda alıyorum dolap kapaklarınıda silveriyorum

benim sadece cam bezim ayrı amaan kim uğraşıcak gerçekten yaa dolap kapaklarını zaten sürekli silmek zorundayım siyah benimki tozuda alıyorum dolap kapaklarınıda silveriyorum

benimkide siyah ama balon kapak olanlardan çok toz tutmuyor senede 1 kere siliyorum

Halka doğrayıp patates pişmek uzereyken ekleyip beraber kizartiyorum patatese tadini verince guzel oluyo ama ayri da kizartabilirsin ben cok severimm ozellikle kahvaltida patates küp seklinde olunca guzel oluyorr

Ayy mujdeli haber mii hadii hayirlisii gecen ay da gormustum yine buna benzer ruyaa

benimkide siyah ama balon kapak olanlardan çok toz tutmuyor senede 1 kere siliyorum

benimki düz siyah su lekesi tozz okdr belli oluyoki bi gün silmedim mi berbat gözüküyo biri görse o halde hiçmi silmiyo der yanii her ev işi yaptığımda günlük siliyorum düşün

bende şu hamburgerle beraber veriliyo öyle yapıyorsun sandım , anladım canım, ben çok sevmiyorum kızartma ama pratik oluyor

benimki düz siyah su lekesi tozz okdr belli oluyoki bi gün silmedim mi berbat gözüküyo biri görse o halde hiçmi silmiyo der yanii her ev işi yaptığımda günlük siliyorum düşün

ayy yok her gün her gün silemem başka işim yok kapak silecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…