Ağlayakta gözden mi olak???

bende şu hamburgerle beraber veriliyo öyle yapıyorsun sandım , anladım canım, ben çok sevmiyorum kızartma ama pratik oluyor

ayy yok her gün her gün silemem başka işim yok kapak silecem

Cnm bnm annemlere geldik yemek derdim yoktu cok sukur en zoru da ne yapacagini dusunmek valla

Offf yine cikiyorum kocis geldi

buda bendenn ben o gelmeden çıkıyorum geç açtım mı niye geç açıyosun diyoo

Kız sosyal yaa
Bi ara yazmışsın ya belirti gibi o bende var canım adete yakınca en fazla 10 gün önceden olur.. Bu ay geçen haftadan başladı resmen taşıyamıyorum göğüslerimi
Sütyen çıktımıydı ömrüm gidiyo daha 20 küsür gün var regle..
Bide biz bu ay toplasan 3 kez belki 4 kez ki olmamıştır mik mik. Bu hafta gün aşırı başladıydık buraya geldim niye böle oldu anlamadım bende

kuzu benim göğüslerim ama daha çok göğüs uçlarım ağrıyor, bilmiyorum ki neyse benim az kaldı 5 gün sonra Akkoyun karakoyun belli olur

kuzu benim göğüslerim ama daha çok göğüs uçlarım ağrıyor, bilmiyorum ki neyse benim az kaldı 5 gün sonra Akkoyun karakoyun belli olur

sorumsuz size dayanamayıp yine geldimmm ne kaynatıyolar gene diyeee ama sen nerden bildin benim dayanamayacıgımı kuzummm net gitmese çıkmayacaktımdaaa 52 daire herkes neti açınca bende giremym akşamları dogru düzgünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…