Onemli degil kuzum gozden kaciyo bazen hala bacaklarim agriyo vallaCanım senide atlamış gibi oldum özür..
Enerji tükenmez mi hiç. Hafta içi çalış haftasonu temizlik kolay değil.. Bende sevmiyorum..
bende şu hamburgerle beraber veriliyo öyle yapıyorsun sandım , anladım canım, ben çok sevmiyorum kızartma ama pratik oluyor
ayy yok her gün her gün silemem başka işim yok kapak silecem
yemek yapacak mısın twinimmisafire
Cnm bnm annemlere geldik yemek derdim yoktu cok sukur en zoru da ne yapacagini dusunmek valla
Offf yine cikiyorum kocis geldi
bende şu hamburgerle beraber veriliyo öyle yapıyorsun sandım , anladım canım, ben çok sevmiyorum kızartma ama pratik oluyor
ayy yok her gün her gün silemem başka işim yok kapak silecem
Cnm bnm annemlere geldik yemek derdim yoktu cok sukur en zoru da ne yapacagini dusunmek valla
Offf yine cikiyorum kocis geldi
buda bendennben o gelmeden çıkıyorum geç açtım mı niye geç açıyosun diyoo
arka taraftaydım duymadım mı diyorsun
aynen öle diyorum cnm yatak odası arkada yatak odasındaydım diyorum
ne zaman gelsem yatak odasındasın demiyor mu kız
diyoo ex aşkınımı saklıyodun niye geç açıyon diyip gülüyoo
ex kızları arkadaşlarımı saklıyorum de
Kız sosyal yaa
Bi ara yazmışsın ya belirti gibi o bende var canım adete yakınca en fazla 10 gün önceden olur.. Bu ay geçen haftadan başladı resmen taşıyamıyorum göğüslerimi
Sütyen çıktımıydı ömrüm gidiyo daha 20 küsür gün var regle..
Bide biz bu ay toplasan 3 kez belki 4 kez ki olmamıştır mik mik. Bu hafta gün aşırı başladıydık buraya geldimniye böle oldu anlamadım bende
kuzu benim göğüslerim ama daha çok göğüs uçlarım ağrıyor, bilmiyorum ki neyse benim az kaldı 5 gün sonra Akkoyun karakoyun belli olur
Vayyyy net ortak mi sizdesorumsuz size dayanamayıp yine geldimmm ne kaynatıyolar gene diyeee ama sen nerden bildin benim dayanamayacıgımı kuzummm net gitmese çıkmayacaktımdaaa 52 daire herkes neti açınca bende giremym akşamları dogru düzgünn
Vayyyy net ortak mi sizde
Bizimde vardi ama bu ay kapattirdik sinirsiz net aldik hem hizi yetersizdi hemde kotasi hemen doluyorducanımmm binanın yarısı ortak ama benimki avea jettt binadakiler girince benimkiiiinin jettt hızı azalıyooooavea jettt bilirsinn
Bizimde vardi ama bu ay kapattirdik sinirsiz net aldik hem hizi yetersizdi hemde kotasi hemen doluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?