Ağlayakta gözden mi olak???

Benosum ben 13 ocakta yumurtladim 10 gun sonra test yapacagim yani 23 u oluyor 5 gun sonra test yapacam

25 aralik kuzum ama bati bilmiyorum iste cok duzensiz yaa

Kız işte ondan sordum benimde 27 si ve ben bu hfta çalışamadım malum ankaradayım kocama yeni ulaştım ama haftaya gün aşırı çalışma yapacağız Allah nasip ederse. Çünkü biz galiba geç yumurtluyoruz diye düşünüyorum ama sen biliyon gününü ben bilmiyorum bu ay hiç kasığım ağrımadıda

Kigizzz fundos naapio acabaa yarin test yapicak mi acabaa simdi o igneyi hangi gun yapmistii ayy ben bi gecmise bakayimmm

kızlar bişey sorcam dün wc ye çıktım akıntım oldu yumurtlama olabilirmi 18.günümdü oulasyon testide yapmadım şeffatı elimle baktım kopmadı nası oluyodu o ben unuttum yaa:26:

Ne testi yapican yumdan 10 gun sonraaa idrar degil heraldeee

Kigizzz fundos naapio acabaa yarin test yapicak mi acabaa simdi o igneyi hangi gun yapmistii ayy ben bi gecmise bakayimmm
Yelizim idrar tabi kii
Benayim bilmiyorum ki ben bi ay 30. Gun yumurtlamistim insallah sende bu ay gec yumurtlarsin
Yelizim bakma pazartesi sanirim 6 si

kızlar bişey sorcam dün wc ye çıktım akıntım oldu yumurtlama olabilirmi 18.günümdü oulasyon testide yapmadım şeffatı elimle baktım kopmadı nası oluyodu o ben unuttum yaa:26:
Ezo dun yumurtlamissin kusum calisma oldu insallah bugunde olsun calisma

Yelizim idrar tabi kii
Benayim bilmiyorum ki ben bi ay 30. Gun yumurtlamistim insallah sende bu ay gec yumurtlarsin
Yelizim bakma pazartesi sanirim 6 si

Ezocum ben anlamıyorum bu işten kelin merhemi yok yani

Sosyalim inşAllah geç yumurtlarım ama dediğine göre benim akıntıda geçen hafta olmuştu

yani o akıntının gelmesi ve kopmaması yumurtlama işaretimi yoksa yumurtlamışmıyım neyse bugünde mik mik

Ya ben okadar takip ediyorum ama o uzayan akintiya hicc rastlamadim yumurtlamamin olcagina emin oldugum zamanda da kontrol ettim yoktu yanii bence kişi bunyesine gore degisiyor bu da

Ezocum ben anlamıyorum bu işten kelin merhemi yok yani

Sosyalim inşAllah geç yumurtlarım ama dediğine göre benim akgelecek a geçen hafta olmuştu

Akinti olduysa bu ayi gecirmissin demektir benosum uzulerek soyluyorum
zaten olduu cnmm eşim uyumuştu ama ben uyandırdımm anladım acaba olabilirmi diye hiç kalkmadanda yattım bakalım inş yumurtlamadır

yani o akıntının gelmesi ve kopmaması yumurtlama işaretimi yoksa yumurtlamışmıyım neyse bugünde mik mik
Ezo uzayan akintinin olmasi yumurtladiginin anlamina gelir ve yumurtan 12 36 saat arasi rahime ulasir yolda dollendi dollendi dollenmedi gelecek aya kaliyor umutlar

Ya ben okadar takip ediyorum ama o uzayan akintiya hicc rastlamadim yumurtlamamin olcagina emin oldugum zamanda da kontrol ettim yoktu yanii bence kişi bunyesine gore degisiyor bu da
Yelizim akintini kontrol edemiyorsan sunu yap camasirinda islaklik hissedersen iste o zaman yumurtlaman yakindir demek, bu akinti su gibidir yogun bir sekilde islaklik hissedersin camasirinda

recep ivedik 4 ün fragmanları yayınlanmış koptumm ya çok bel altı espirileri var sinemaya gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…