Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlarrr
artık bende aranızdayım

Günaydınnn hoşgeldin göbüşlü bebişiimiz :))

günaydınnn periliçemmmm iyidir çok şükür senden naberrrr bebişkoooooo

Benden de ne olsun regl ime gün sayıyorumm.. iki hafta sonra kırmızıları kırmızı halıyla karşılicam sonra da bir daha dönmemek üzere onları şutlicam çünkü bebişim gelecek inşallah :)

Gunaydinn canlarrr,kimsecikler gelmemis daha,bugunde ben actim dukkanii

Gunaydinn sosyalimm,pericann masallah hep boyle pozitif ol

Kizlar fundosu cok merak ediorum:26
Sosyos senin bat ne zaman

günaydın kızlarrr
artık bende aranızdayım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hamişlerin olduğu iyi olduuuu kızlar adet gününüzde nasıl hissediyodunuz adet olacak gibimi ben resmen öleyim ha geldi ha gelecek gibi
başkada bi belirti yok

hoşbuldum pericim iki hafta azcık kalmış bak zaman çabucak geçti gittii inş bu ay seninde güzel haberlerini alırız

inşallah canımmm benim allahım umutlarını isteklerini (mizi) hayırlısıyla versin

Gunaydinn canlarrrrr
Fundoss peri lizim aysemm gunaydin nasilsinz bakalimmm
Fundosssumm test yaptin mi dun du bat
Meraktan catladim dun misafir vardi bi 5 dk fln oturmusumdur bakamadim

hoşbulduk ayşemm iyiyiz çok şükür geç uyanmaya alıştık şimdi bi afallamış durumdayız
sen nasılsınn bebişin nasıl

bizde daha iyiyiz,bulantilar gecti.kendimize geldik cok sukur

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hamişlerin olduğu iyi olduuuu kızlar adet gününüzde nasıl hissediyodunuz adet olacak gibimi ben resmen öleyim ha geldi ha gelecek gibi
başkada bi belirti yok

gunaydin fundam. bende adet belirtisi pek olmadi ama arkadasimla 1 ay arayla hamile kaldik. o ayni adet olacakmis gibi kivrandi. hatta testte silik cizgiyi gordugu halde inanmadi. o kadar siddetli agrisi vardiki kesin adet olacam diyordu:)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
başkada bi belirti yok

ewet fundacım ha geldi ha gelecek gibi adet sancısıyla aynı. içten içten kasıklarda yanma. Ama adet olmuş gibi aşırı değil olacakmış gibi dayanılması zor olmayan bi ağrı.

Mutluluk da burdaymis ay atlamis gibi olmiyaym telden gorunmuyo kimin oldugu gunaydinn kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…