Ağlayakta gözden mi olak???

Babam ve ablam rüyasında hamile görmüş beni

Bu arada makarnacı benim kocamdı ayşenin değil sosyalcimmm

fundoşum her zaman ki gibi kendimden örnek vermek istiyorum adetim 5 gün geçmişti idrar testi yaptım 5 dk sonra çok silik bi çizgi çıkmıştı, aynı gün kanda baktırdığımda 438 çıktı yani belki sende benim gibisindir betahcg idrara daha geç karışabilir :26:

Yaa cok yorgunummm cayimi aldim oturdum anca daha banyo yapmam lazim öffffff
Ben fundoşumdan halaa umutluyummm

Sanırım yarında geçince umutlanmalıyımm
gerçekten çok zor şu bekleyiş inceldiği yerden kopsunnn

Ayrica bi hesapladimm simdi fundos 6 sinda igne olduu 7 sinde yumurta catladi desekk yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyorr yani sali falan bence adet gunuu

Bana doktor demisti kii yumdan 14 gun sonra adet gorulur saglikli bi kadinda bu degismez 14 gundur demisti.Adet gecikmesi demek yumurtlamanin da gec oldugu anlamina gelirr demistii

Ben yaptım bıcıbıcı kocişede girerken seslendim çayı kur

tamaaam dedi ççok güzel demliyo yaa
Şimdi uzattım ayakları servis bekliyomm

browni almış bide burda bi pastane var şanane oranın

kız temizlik mi yaptın bugün yoksa

Sanırım yarında geçince umutlanmalıyımm
gerçekten çok zor şu bekleyiş inceldiği yerden kopsunnn

aynen canım şu bebek olmayınca insan bir an önce adet olsunda yeni döneme başlayalım diyor

Bana doktor demisti kii yumdan 14 gun sonra adet gorulur saglikli bi kadinda bu degismez 14 gundur demisti.Adet gecikmesi demek yumurtlamanin da gec oldugu anlamina gelirr demistii

yelizim yumurtlama ne kadar geç olursa o kadar geç adet olursun ona katılıyorum ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ifadesine katılmıyorum çünkü her kadında lüteal faz farklıdır her ayda değişiklik gösterir bu süre 10-16 gün arasında değişir

Ayrica bi hesapladimm simdi fundos 6 sinda igne olduu 7 sinde yumurta catladi desekk yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunuyorr yani sali falan bence adet gunuu

Bende öle biliyorum 14 gün olayı evet
salı çatladıysa yine salıya denk geliyo ozmn 2 gün sessiz sedasız bekleyek:26:

Buraya prog. Yüklemiştim yaa bugün öttü regl 1. Yazıyo
28 inde doğurganlık

slm kızlar biz marketten geldik yemek yaptık yedik sofrayı mutfağı toparladım yeni oturuyom sizde ne var ne yok

muhteşem yaratıklar diye saçma sapan bir filmdi canım senin dediğinede bakarım kuzu

İsminde hayır yok zateeen yüzdesine göre izliyoz biz siteede izlenme oranı varya yüksekse açıyoz

ayşemmm sen kocişle izle bu filmi çok güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…