- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Gunaydinn canlarrrrr
Fundoss peri lizim aysemm gunaydin nasilsinz bakalimmm
Fundosssumm test yaptin mi dun du bat
Meraktan catladim dun misafir vardi bi 5 dk fln oturmusumdur bakamadim
Gunaydinn canlarrrrr
Günaydın canımm.. Ben iki haftayı bekliyorum işte regl olayım da çalışma yapayım diye :) Sen nasılsın?
He fundam ya sen naptın hiç söylemiyonnnnnnnnnnnnnn
gunaydin twincann,iyiyz sen nasilsinnn
topikcekk fundosu heyecanla beklioruzzzz
daha önce bikere olduysan bikere daha olursun yumurtlamanda da eşinde de bi problem yok inş bi an önce diyelim öpüyorum perimBalım güzel yüreklim inşallahhhh.. Marttaki batı mı beklerken hamiş olurum inşallah..
hoşgeldin twincik biz iyiyiz seni sormalı moraller nasılGunaydinn canlarrrrr
hoşbuldum mutluluk evet hamileyim sende yenisin sanırımhoşgeldin lizim nasılsın kuzu hamile misin canım
bizde daha iyiyiz,bulantilar gecti.kendimize geldik cok sukur
gunaydin fundam. bende adet belirtisi pek olmadi ama arkadasimla 1 ay arayla hamile kaldik. o ayni adet olacakmis gibi kivrandi. hatta testte silik cizgiyi gordugu halde inanmadi. o kadar siddetli agrisi vardiki kesin adet olacam diyordu:)
daha önce bikere olduysan bikere daha olursun yumurtlamanda da eşinde de bi problem yok inş bi an önce diyelim öpüyorum perim
hoşgeldin twincik biz iyiyiz seni sormalı moraller nasıl
hoşbuldum mutluluk evet hamileyim sende yenisin sanırım
ohh geçmiş olsun çok şükür gözünü açabildin demek
bizde daha iyiyiz,bulantilar gecti.kendimize geldik cok sukur
gunaydin fundam. bende adet belirtisi pek olmadi ama arkadasimla 1 ay arayla hamile kaldik. o ayni adet olacakmis gibi kivrandi. hatta testte silik cizgiyi gordugu halde inanmadi. o kadar siddetli agrisi vardiki kesin adet olacam diyordu:)
ewet fundacım ha geldi ha gelecek gibi adet sancısıyla aynı. içten içten kasıklarda yanma. Ama adet olmuş gibi aşırı değil olacakmış gibi dayanılması zor olmayan bi ağrı.
Gunaydinn canlarrrrr
Günaydın canımm.. Ben iki haftayı bekliyorum işte regl olayım da çalışma yapayım diye :) Sen nasılsın?
He fundam ya sen naptın hiç söylemiyonnnnnnnnnnnnnn
daha önce bikere olduysan bikere daha olursun yumurtlamanda da eşinde de bi problem yok inş bi an önce diyelim öpüyorum perim
hoşgeldin twincik biz iyiyiz seni sormalı moraller nasıl
hoşbuldum mutluluk evet hamileyim sende yenisin sanırım
ohh geçmiş olsun çok şükür gözünü açabildin demek
Hayirlisiyla cnm baslarsnz inss calismalara
Bnde iyiym cnm okula geldim firsatini buldum gireyim dedim kacarim birazdan iyice kacak oldum ben ya
hadi yaaa ama ben resmen adet olacam hissediyorummm başka belirti yokkiiii
twinimm dün yaptım çıkmadı bugün yapmadım
perim ben gelişmeleri yazıyom hep
Kizlar ben cikayim derse giricem arada gelirm yine fundossssss guzel haberlerrrr bekliyoruzzz kuzumm
NE güzel ben de okuluma devam edebilsem keşke oyy... İyi dersler kuzum..
Canım ya ne kadar güzel yazmışsın içime daha bi su serptinnn Allah razı olsun... Öpüyorum ben de seni.. Rabbm seni meleğini korusunn
Kız balımm ben haftasonu hiç giremiyorum ki bu sabah da geldim çok yazılmış ya üçer beşer atladım bana öyle surat yapma ağlarım yeminle
allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinnn darısıda bizlere inşş kuzumevet lizim bende yeniyim buralarda 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim
iyi dersler twinim inşallahhh
yok peri yapmamm ağlamaaa
amiin bi an önce darısı başınıza inşallah. Canım çok genç yaşın erken evlenmişsin ama ne güzel bebişinle beraber büyürsün sende inşallah
Ayşemmm bulantılar geçti haa ohh çok şükürrr artık rahatsı tansiyon nasıl pekiii
lizommm sen nasılsınnnn foto gördüm telden ama şimdi bilgisayardan bakacam karnın çıkmışmı hoşşş mont kapamış amaaa
Gunaydinn sosyalimm,pericann masallah hep boyle pozitif ol
Kizlar fundosu cok merak ediorum:26
Sosyos senin bat ne zaman
benim batı bu hafta içinde bekliyorum cano ama tarihi belli değil
herkesler hoşgelmişlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?