İsminde hayır yok zateeen yüzdesine göre izliyoz biz siteede izlenme oranı varya yüksekse açıyoz
ayşemmm sen kocişle izle bu filmi çok güzell
aynen devam kuzu bu arada filmi izledimhiç beğenmedim
bizde güya film izliycez ne izliyceğimize karar veremedik bi türlü:44: komedi yada fantastik istiyoz ama bilemedik yaaaynen izleme canım
hangi siteden bakıyon özelden bana mesaj atsana buraya yazmak yasakmış sanırım geçen kızlar söyledi
bizde güya film izliycez ne izliyceğimize karar veremedik bi türlü:44: komedi yada fantastik istiyoz ama bilemedik yaa
kız temizlik mi yaptın bugün yoksa
aynen canım şu bebek olmayınca insan bir an önce adet olsunda yeni döneme başlayalım diyor
yelizim yumurtlama ne kadar geç olursa o kadar geç adet olursun ona katılıyorum ama yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur ifadesine katılmıyorum çünkü her kadında lüteal faz farklıdır her ayda değişiklik gösterir bu süre 10-16 gün arasında değişir
Bende öle biliyorum 14 gün olayı evet
salı çatladıysa yine salıya denk geliyo ozmn 2 gün sessiz sedasız bekleyek:26:
Buraya prog. Yüklemiştim yaa bugün öttü regl 1. Yazıyo
28 inde doğurganlık
Sosyalimm az isim kalmisti yapayim dedimm bitmedii is bitiyo makine ötüyoo gel beni boşalt diye gidip kafa aticam simdi
Valla bana doktor öölee dedii saglikli bi kadinda 14 gundur dedii okudugum yerlerde de oyle yazioduu ne bilemm başgaannn
Fundosumm bence dee bekleyelimm bakalimm accikk dahaa
Benim dediğim güzel ama tarzınız değil herhal fatmamm
fundoşum ya siz çok film izliyonuz yok benim istediğim tarzda bildiğin film
tamam canım benim kociş film bulmuş bi tane benim adım khan diye onu izliycez şimdi yarında zamanda aşkı izleriz artık teşekkür ederimCanım romantik komedi sölimm bak
zamanda aşk
about time yada çooook güzellm müzikleridee öle
hala youtubeden kociş müziğini açıyoo
kuzucuklar ben çıkıyorum uykum geldi yarında çok giremeyebilirim biraz işim var ama bitirirsem işleri gelirim hepinizi öpüyorum
tamam canım benim kociş film bulmuş bi tane benim adım khan diye onu izliycez şimdi yarında zamanda aşkı izleriz artık teşekkür ederimben çıkıyorum canım öpüyorum hepinizi grşrz
Benim adim khan ben izledim gecen gun.Hoş bi film
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?