Ağlayakta gözden mi olak???

İsminde hayır yok zateeen yüzdesine göre izliyoz biz siteede izlenme oranı varya yüksekse açıyoz

ayşemmm sen kocişle izle bu filmi çok güzell

hangi siteden bakıyon özelden bana mesaj atsana buraya yazmak yasakmış sanırım geçen kızlar söyledi

Bende öle biliyorum 14 gün olayı evet
salı çatladıysa yine salıya denk geliyo ozmn 2 gün sessiz sedasız bekleyek:26:

Buraya prog. Yüklemiştim yaa bugün öttü regl 1. Yazıyo
28 inde doğurganlık

Sosyalimm az isim kalmisti yapayim dedimm bitmedii is bitiyo makine ötüyoo gel beni boşalt diye gidip kafa aticam simdi
Valla bana doktor öölee dedii saglikli bi kadinda 14 gundur dedii okudugum yerlerde de oyle yazioduu ne bilemm başgaannn
Fundosumm bence dee bekleyelimm bakalimm accikk dahaa

yelizimmm çok yorma kendini aman bırak kalanda kalsın

fundoşum ya siz çok film izliyonuz yok benim istediğim tarzda bildiğin film

Canım romantik komedi sölimm bak
zamanda aşk
about time yada çooook güzellm müzikleridee öle
hala youtubeden kociş müziğini açıyoo

kuzucuklar ben çıkıyorum uykum geldi yarında çok giremeyebilirim biraz işim var ama bitirirsem işleri gelirim hepinizi öpüyorum

Canım romantik komedi sölimm bak
zamanda aşk
about time yada çooook güzellm müzikleridee öle
hala youtubeden kociş müziğini açıyoo
tamam canım benim kociş film bulmuş bi tane benim adım khan diye onu izliycez şimdi yarında zamanda aşkı izleriz artık teşekkür ederim ben çıkıyorum canım öpüyorum hepinizi grşrz

tamam canım benim kociş film bulmuş bi tane benim adım khan diye onu izliycez şimdi yarında zamanda aşkı izleriz artık teşekkür ederim ben çıkıyorum canım öpüyorum hepinizi grşrz

Benim adim khan ben izledim gecen gun.Hoş bi film

Benimde gözler gidiyooo iyi geceler canlarrr

İyi geceler kizlar ben de banyoya giricem dahaa öfff kucuk olsaydim daa annem zorla yikasaydi benii malum pazar ya kabuss
Optumm hepiniziiii

Gününüz güzel başlamıştır inşallah hep de öyle geçer...
Benim bat ımaaaa iki hafta kaldı yaşasınnnnnnnnnnnnnnn regl olcamm sonra da bebiş yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…