hiç belli olmaz sed... Çok ümitlenmemek en güzeli sonrası hayal kırıklığı yaşamamak için ama silik çizgide var yani gel de umutlanma :)
ama cnm birsey yoksa o beyaz cizgide cikmazki:44:
bencede bitti ama ne bilim icim rahat olmuyor. bide daha 15. gunumuz yaa:44:
bencede bitti ama ne bilim icim rahat olmuyor. bide daha 15. gunumuz yaa:44:
Bende iyiyim sekerim telefon yogunlugndan gelemedim geri bi yazdim ucmus gitmisiniz massalah :)
Ay sedosss bnnde ilkk boyleydi kiz ben hayal goruyorun sandim onceden hic olmadiysa boyle bence hamilesin allahin izniyle valla cok sevindim daridi diger kizlara amiiinnn
sedoss bence hamile
sedos bence hamile
Aysenurrr bugun sogan isi bitiyo ama 4 gundur sadece gece iciyorum bi faydasi olmazmi acep yaaa
Aysenurrr bugun sogan isi bitiyo ama 4 gundur sadece gece iciyorum bi faydasi olmazmi acep yaaa
sedoss bence hamile
sedos bence hamile
Ben bisey goremedim sedommm yaa :44:
ya inşallah pollencanım , çizgi ilk çıksaydı inanırdım ama 2 saat sonra olması kafa karıştırıyor, neyse hiç takılmıyorum perşembeyi bekliyorum
evet canlarım keşke yapmasaydım kafamı çok karıştırdı, perşembe günü önemli ,varsa kanda çıkar
teşekkürler kızlar
Olur canim merak etme zaten kisti felan cok olanlar 2 kere kesin icmeli digerleri 1 de icse olur die okudum ben bi yerde
Canım ya şimdi ben ovü testi almak istiyorum ama şimdi bunlar içinden kaç tane çıkıyor ki birde hangi marka iyi falan bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.. çünkü benim adet döngüm değişti tutturamıyorum..
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
Olur canim merak etme zaten kisti felan cok olanlar 2 kere kesin icmeli digerleri 1 de icse olur die okudum ben bi yerde
Canim gittigidiyir ovulasyon testi yaz
farkli srcenekker var
20 li aldim ben dahs fazlasida var
marka secenegi cok ama fikrim yok benimkinde surelab yaziyo
Canim gittigidiyir ovulasyon testi yaz
farkli srcenekker var
20 li aldim ben dahs fazlasida var
marka secenegi cok ama fikrim yok benimkinde surelab yaziyo
iyi geceler kızlar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?