Ağlayakta gözden mi olak???

hiç belli olmaz sed... Çok ümitlenmemek en güzeli sonrası hayal kırıklığı yaşamamak için ama silik çizgide var yani gel de umutlanma :)

ama cnm birsey yoksa o beyaz cizgide cikmazki:44:

evet canlarım keşke yapmasaydım kafamı çok karıştırdı, perşembe günü önemli ,varsa kanda çıkar
teşekkürler kızlar

Aysenurrr bugun sogan isi bitiyo ama 4 gundur sadece gece iciyorum bi faydasi olmazmi acep yaaa

bencede bitti ama ne bilim icim rahat olmuyor. bide daha 15. gunumuz yaa:44:

Canım ya şimdi ben ovü testi almak istiyorum ama şimdi bunlar içinden kaç tane çıkıyor ki birde hangi marka iyi falan bilmiyorum bana yardımcı olur musunuz.. çünkü benim adet döngüm değişti tutturamıyorum..

bencede bitti ama ne bilim icim rahat olmuyor. bide daha 15. gunumuz yaa:44:

Aysecan ben bu ay internete dglde kendime gore hesal yaptim yumurtlama 2 gun one atti ona gore girdik iliskiye bide 2 gun sonra o gunden bu gune girmedik ve hamileyim olacagi varsa oluyo valla cokta sikma kendini ben 12. Gun girdim mesela sanirim o gun tutmus

ya inşallah pollencanım , çizgi ilk çıksaydı inanırdım ama 2 saat sonra olması kafa karıştırıyor, neyse hiç takılmıyorum perşembeyi bekliyorum

evet canlarım keşke yapmasaydım kafamı çok karıştırdı, perşembe günü önemli ,varsa kanda çıkar
teşekkürler kızlar

hiç kafan karışmasın canım. sen rahat ol.. Rabbim en iyisini biliyor nasılsa.. İnşallah kucaklarımız dolacak..

Olur canim merak etme zaten kisti felan cok olanlar 2 kere kesin icmeli digerleri 1 de icse olur die okudum ben bi yerde

Ben soğan yapamam içemem diye hiç başlamadım ama bugün incir yemeye başladım bakalım.. kocama keçiboynuzu pekmezi aldık o da ona başladı bakalım ne olacak.. hayırılısı İnşallah bu ay gelir bebişimiz

Canim gittigidiyir ovulasyon testi yaz
farkli srcenekker var
20 li aldim ben dahs fazlasida var
marka secenegi cok ama fikrim yok benimkinde surelab yaziyo

Olur canim merak etme zaten kisti felan cok olanlar 2 kere kesin icmeli digerleri 1 de icse olur die okudum ben bi yerde

Aysemde birakmis sende ole diyon ozaman ben bu gece yapmasammm olurmu 14 de bitirsem

Canim gittigidiyir ovulasyon testi yaz
farkli srcenekker var
20 li aldim ben dahs fazlasida var
marka secenegi cok ama fikrim yok benimkinde surelab yaziyo

tşk ediyorum canım benim.. hemen bakıyorum. 20 tane de yeter zaten o kadar gün yumurtlarım sanırsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…