Ağlayakta gözden mi olak???

Ahhh bu kocalar ahhhh bizde cok takiyoruz kafaya ama yaaa kusunce
onlar hiiic gamsiz seyler
sonrada gonul alirlar bizde kendimizi yer bitiririz

Bende giremiyorum kocamada kustum 5 yildizli otelde bi tek ben odadayim herkes eglencede bende sizin yaniniza geldim burada daha cok egleniyorum

oyy sosyalcanıım , aslında bebişin gelmeden sende git doyasıya gönlünce eğlen, bende aynısını tatilde yapmıştım 2 sene önce, küsüp odadan çıkmamıştım, o gitti eğlendi geldi , olan güzel geçirmem gereken günüme oldu hiç sıkma canını yoldaşımm

Ahhh bu kocalar ahhhh bizde cok takiyoruz kafaya ama yaaa kusunce
onlar hiiic gamsiz seyler
sonrada gonul alirlar bizde kendimizi yer bitiririz

aynen canım bu konuda katılıyorum sana.. yaparlar yaparlar birde hiç bişi olmamış gibi gelmezler mi işte o an bittiğim an :))

Anam bizde bazen abartiyoruz yaaa kapris yapiyoruz

yaa kizlar bana bi akil verinn. ovu testi yaptim simdi yine silikk. bugun 15. gunum. calisma yapsak mii. gerci esimde uyudu uyuyacak
4 gundur full cekiyoruzda biraz

yaa kizlar bana bi akil verinn. ovu testi yaptim simdi yine silikk. bugun 15. gunum. calisma yapsak mii. gerci esimde uyudu uyuyacak

kız insanda takatta kalmıyor ha :)) valla o gücü görüyorsanız yapın derim ama yoksa da zorlamayın be yarına devam :)

Benimki horluyo vallaaa hayatta kalkmaz sozde bugunde olcakti

bence bitti senin canim en degerli gunleri doku gecirdik diye dusunuyorummm

hiç belli olmaz sed... Çok ümitlenmemek en güzeli sonrası hayal kırıklığı yaşamamak için ama silik çizgide var yani gel de umutlanma :)

sanada merhaba polleşş

biz iyiyoz seni sormaliiiii
Bende iyiyim sekerim telefon yogunlugndan gelemedim geri bi yazdim ucmus gitmisiniz massalah :)

ama 2 saat çok uzun bir süre değil mii
Ay sedosss bnnde ilkk boyleydi kiz ben hayal goruyorun sandim onceden hic olmadiysa boyle bence hamilesin allahin izniyle valla cok sevindim daridi diger kizlara amiiinnn

Ay sedosss bnnde ilkk boyleydi kiz ben hayal goruyorun sandim onceden hic olmadiysa boyle bence hamilesin allahin izniyle valla cok sevindim daridi diger kizlara amiiinnn

Ayyy inşallah canım ya.. bak hamişlerin duası kabul olurmuş.. bizide aklından geçirmeyi unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…