Bende giremiyorum kocamada kustum 5 yildizli otelde bi tek ben odadayim herkes eglencede bende sizin yaniniza geldim burada daha cok egleniyorum
Ahhh bu kocalar ahhhh bizde cok takiyoruz kafaya ama yaaa kusunce
onlar hiiic gamsiz seyler
sonrada gonul alirlar bizde kendimizi yer bitiririz
oyy sosyalcanıım , aslında bebişin gelmeden sende git doyasıya gönlünce eğlen, bende aynısını tatilde yapmıştım 2 sene önce, küsüp odadan çıkmamıştım, o gitti eğlendi geldi , olan güzel geçirmem gereken günüme olduhiç sıkma canını yoldaşımm
yaa kizlar bana bi akil verinn. ovu testi yaptim simdi yine silikk. bugun 15. gunum. calisma yapsak mii. gerci esimde uyudu uyuyacak
4 gundur full cekiyoruzda biraz
Eki Görüntüle 866554 işte ekleyebildim kızlar bu iki saat sonra ki hali
yaa kizlar bana bi akil verinn. ovu testi yaptim simdi yine silikk. bugun 15. gunum. calisma yapsak mii. gerci esimde uyudu uyuyacak
4 gundur full cekiyoruzda biraz
cnm bisey olaabilirrr hatta bence varr oyle hissediyorumm:118:
kız insanda takatta kalmıyor ha :)) valla o gücü görüyorsanız yapın derim ama yoksa da zorlamayın be yarına devam :)
İyi geceler sabah görüşürüz
evet var silik çizgi.. hadi canım inşallah hamilesindir
ama 2 saat çok uzun bir süre değil mii
Bende iyiyim sekerim telefon yogunlugndan gelemedim geri bi yazdim ucmus gitmisiniz massalah :)sanada merhaba polleşş
biz iyiyoz seni sormaliiiii
Ay sedosss bnnde ilkk boyleydi kiz ben hayal goruyorun sandim onceden hic olmadiysa boyle bence hamilesin allahin izniyle valla cok sevindim daridi diger kizlara amiiinnnama 2 saat çok uzun bir süre değil mii
Benimki horluyo vallaaa hayatta kalkmaz sozde bugunde olcakti
bence bitti senin canim en degerli gunleri doku gecirdik diye dusunuyorummm
Ay sedosss bnnde ilkk boyleydi kiz ben hayal goruyorun sandim onceden hic olmadiysa boyle bence hamilesin allahin izniyle valla cok sevindim daridi diger kizlara amiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?