Ağlayakta gözden mi olak???

şimdiye kadarki olan zamanlar İnşallah işe yaradı kızlar. hemen kötüye yormak yok..

Bende alıcam taktım kafayı bi de bu ay onu da deneyim birden yükleme yapıcam bakalım hayırlısı.

Benimkide sizdi koltukta
bende fenayim mayistim yatacam sabah gorusuruz kizlar gudim soganimi hazirlim bariiiii

iyi geceler tatlım.. afiyet olsun. bebiş olsun..

hadi ins senin icin hayirli olur cnmm

Amiiinnn canım benim.. hepimiz için hayırlısı olsun.. bebişlerimiz bizi çok bekletmesin inşallah.. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin İnşallah.

bal çörekotu tarçın dayap canım ben bu ay yaptım incir yedi Hamit kaldım Allah'ıma Şükürler olsun ki

aminn canim. sen kac aydir deneme yapiyosun cnm?

Ayşenur cum her bu soruyu sorduğunda beni öldürüyon gülmekten
seninle aynı zamanda gidiyorum.. 4. denemeye geçiyoruz :) yaşım 32. İstanbuldayım.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum :))

bal çörekotu tarçın dayap canım ben bu ay yaptım incir yedi Hamit kaldım Allah'ıma Şükürler olsun ki

canım geçen ay gecikti diye doktora gittim genital muayene etmişti bişi yok dedi.. bu tarçın çörekotunda kist falan olur diye de okudum ya emin olamıyorum yoksa yaparım..
Birde kızlar işte tüpler kapalı.. yumurtlama olmuyor falan diye yazanlar oldu ya ben bu konularda kendim nasılım bilmediğim için çokta yüklemede yapmak istemiyorum korkuyorum.. doğal olarak biraz tüketeyim diyorum. ama yok bal tarçın ii gelir dersen yapayım ama ne işe yaradığını tam bilmiyorum :))

yaa kusura bakma benaycim yine unuttum
evet biz yakiniz bayaa
bence adetin bittikten 7 gun sonra sogan suyu ic cnm

yok canım önemli değil.. nasılsa gün içi bi ton kişi ile sohbet edebiliyoruz unutmak normal :))

Soğan suyu konusunda size çok imrendim ama daha önce de dedim ya benim midem çok hassas.. kokulara karşı zaten alerjim var baş ağrısı falan yapıyor. diş fırçalarken bile midem bulanan bir insanım yapamam gibi geliyor.. hani çok yeniyiz ya ay olarak ( yaşı hiç karıştırmıyorum) bi kaç ay geçsin Allah korusun olmaz ise mecbur kalırsam yaparım diyorum.. şimdilik böle incir ne bilim tarçınla falan uğraşayım yediğim şeyler ya.

Ama emin ol kendim yapmış gibi sizin faydasını görmenizi istiyorum canım..

guzel dusuncelerin icin tesekkurler tatlimm

ya bende iltihaptan suphelendim. icim iyice temizlensin diye yaptim. birde herkesten olumlu seyler okuyunca heveslendim.

ya bunlar hep bahane aslinda. Zamani geldiginde koskaca ayda 1 kere bile calisma yapsan bebek gelecek zaten. biz cok sabirsisiz. tek sikintida bu zaten

Aynen öle canım.. biz biraz tez canlıyız ama olmamakta elde değil. ilk defa deneyen hamile kalınca insan kendini çok üzüyor. ne bilim imreniyor falan.. Ama Rabbim herşeyi biliyor görüyor ve biliyorum ki bize de bi gün nasip edecek.. belki uzun bi zaman diliminde ya da en kısa zamanda ama biliyorum ki bi gün olacak.. yeter ki ümidimizi kaybetmediğimiz bir zaman diliminde olsun.. yeter ki hayırlısını, eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebek nasip etsin.. ben beklemeye razıyım.. sadece kendimde hemen olsun isteğim var ona kızıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…