Ağlayakta gözden mi olak???

ayşenurum sana bişey soracam benim kasıklarımdaki batma devam ediyor bazen çok ağrıyor sende de var mı durum:44:

Canim benim kasik agrim iki uc gun oldu gecti. Ama hic canini sikma. Kac hamileyle konustuysam hepside kasik agrisindan yada batmasindan sikayetciydi. Hatta benim arkadasimda hamile,aramizda 1 ay var ondada hala ara kasik agrisi oluyormus.

Canim benim kasik agrim iki uc gun oldu gecti. Ama hic canini sikma. Kac hamileyle konustuysam hepside kasik agrisindan yada batmasindan sikayetciydi. Hatta benim arkadasimda hamile,aramizda 1 ay var ondada hala ara kasik agrisi oluyormus.
anladım canım inşallah normal bi durumdur doktora gidince soracam

Yaa kizlarrr bayadir netten bakiyorum da bu igneyi cogunluk gobekten yaptirmis bana koldan yaptilarr gobekten daha mi etkili oluyo acaba kafama takildi yaa öff

gün çok karanlık benim içinnnn
karnım deli gibi ağrıyooo vee test yaptım çıkmadı yine
her an geldi gelecek biliyorummmm:85:

hayırlısı olsunnn fundagunum bebişlerimize en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşuruz inşallahhh

inşallah ama benim artık gücüm kalmadı bıktım her ay aynı şeyler galiba elimi eteğimi çekicem uzun bi süre herşeyden

günaydın can yoldaşlarım

sabah sabah zorla geldim buraya

fundoşum üzülme demek ki zamanı değilmiş, müdür çağırdı geliyorum hemen

gün çok karanlık benim içinnnn
karnım deli gibi ağrıyooo vee test yaptım çıkmadı yine
her an geldi gelecek biliyorummmm:85:
Kuzum gunaydinnn nie ole kotu seyler yazmış sin üzüldum bak
Cnm hala gelmediyse bi kan testi mi yapsan cnm idrar testleri bazen yalnis sonuclar veriyo ya ondn dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…