Ağlayakta gözden mi olak???

ayyy çok tatlısın kızzzzz
doğruuu zamanı değil demekki hayırlı zamanda vericek biliyorum çok inanıyorum ama inşallah banada o sabrı verir Allahım

Gunaydin kizlarrr
Fundam hep ayni seyleri soyluyoruz ama karamsar olarak herseyi daha icinden cikilmaz hale getiriyoruz. Rabbim hayirlari getirsin sana. Tuplerle ilgili bi sikinti vardir belki.kendini birakma sakin. Biz yaninda olamasakta hep destek olacaz sana arkadasim.
Ben bugun biraz kotuyum. Sabah cikardim yine. Kendime geleyim oyle gelicem araniza.

Gunaydin cnmm yine mi geldi bu bulantilar yaa
Dinlen biraz kuzum kendine gel

cnm bak sabah sabah guldrdnzz beni arabadakiler diycek deli mi ne

Ay ben daha çok mutlu oldum bir insanı güldürmek ne kadar hoş Allah ağlatmasın gülüm :))

ayyy çok tatlısın kızzzzz
doğruuu zamanı değil demekki hayırlı zamanda vericek biliyorum çok inanıyorum ama inşallah banada o sabrı verir Allahım

Verir balım verir.. Sen sıkma canını hele ki hiç üzülme... Sırayla hamiş olacağız... O günleri göreceğiz.. Bakalım ben sonuçlarımı alıcam yarına kaldı neler olacak..

Bnde cikayim artik varmak üzereyim kuzular iyiki varsınız yaaa bunca yol nasil gecti anlamadim yaa
Bu arada boyun Fıtığı olcm simdi tele bakmaktan
Opuyorum hepinizi

ayyy yinemi başladıııı yat dinlen canım bizi düşünme iyiki varsın
bende ağrı kesici alacam geçen ayki gibi fenalaşıp rezil olmak istemiyorum
mecbur kalmadıkça alma dedi dr. ama yapacak bişey yok 1 yıldır herşeyi erteledim yemedim içmedim zaten ya bebek olursa bu ay diye sanırım bu kadar ciddiye almamam lazım

Amin kuzum sagol hep gulelim inss
Haydi ben kactimm

Bnde cikayim artik varmak üzereyim kuzular iyiki varsınız yaaa bunca yol nasil gecti anlamadim yaa
Opuyorum hepinizi

inşallah canımmmmmmm
hadi hayırlısı canım inşallah senin sonuçlarda tertemiz çıkarrrrrr

twinim iyi derslerrrr evet eğilmekten karşına tut telefonu

günaydınnnn balımmm nasılsın bakalımmm

sormaya bende uyku var ama uyuyamadım hemen buraya geldimmsiz varsınız iyiki

sende iyi ki varsın cano

öle evet ama bunu kabullenmek zor yapacak bişey yok ama ben kendmi yiyip bitiriyorum işte
o kadarda kesin gözüyle bakıyoduk bunca şeye rağmen neden olmaz ki çatlamadımı acaba

hepimiz umutlandık sadece sen mi doktorunda bizi çok umutlandırdı aslında

Gunaydin kizlarrr
Bnde yola cikicm simdi herkes nasil mutluluk sosyalim lizim nasilsnz

çok şükür iyiyiz canım sen nasılsın

haklısınız hsg son zaten yani sorun varmı yokmu onda çıkıyor onu merak ediyorum biran evvel çektirimde sonra korunmak var bide oyy oyy

korunmak 1 ay kız adetten hemen sonra git kuzu

inşallah iyi çıkmıştır hemen buraylada paylaş yoğunum bugün pıhtılaşma yopicine bakamayabilirim

Bundan sonra en ufak bi belirti arayanııııııııııııııııınnnn yani benim ağzıma s..............n

benimde benimde :)))))

yine mi başladı senin bulantılar, iyi olursan gelirsin kuzu uzan biraz
Opuyorum hepinizi

iyi dersler canım görüşürüz

inşallah canımmmmmmm
hadi hayırlısı canım inşallah senin sonuçlarda tertemiz çıkarrrrrr

twinim iyi derslerrrr evet eğilmekten karşına tut telefonu

Sağol peteğim :)

inşallah iyi çıkmıştır hemen buraylada paylaş yoğunum bugün pıhtılaşma yopicine bakamayabilirim

Kız zaten bugün gidemicem ya yarına kaldı.. Kadındoğumdan yarına randevu alabildim ikisi bir aradan çıksın diyorum

inanılmaz mide bulantım başladı wc gittim çok yoğun gelmiş başım dönüyo ve gözlerim kararıyo ayrıca karnım çoook ağrıyo kızlar ben fenalaşacam birazdan eve gidecem o yüzden hoşçakalın

Fundam noluyor sana ya balım geçmiş olsun kendine dikkat et Allah aşkına lütfen

günaydın kızlar ,

fundoşum inşallah daha iyisindir canım

sosyalim nasılsın, senin de yaklaştı günün hayırlısı olur inş.hakkında cnm

Sağol peteğim :)

Kız zaten bugün gidemicem ya yarına kaldı.. Kadındoğumdan yarına randevu alabildim ikisi bir aradan çıksın diyorum

tamam canım geçmiş olsun çıkınca paylaşırsın bizimle

adetin gelmiş mi kuzu :26:

sosyalimmmm nerdesin topiklerede uğramadım merak içindeyiz ateş güzel gidiyor
müdür bırakmıyo mu daha

kız 5 dk buradayım 1 saat müdürün odasında arkadaşta izin alınca bütün işler bende dur geliyorum hemen oraya

ayşem dikkat et kendine, yine mi başladı bulantılar Allah yardımcın olsun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…