kuzum kafanı karıştırmak istemedim o yüzden bir şey demedim zaten yeterince kafan karışmış
3 gün huu huuuuu
yalap şap yapıp çıkıyorum canım detay yok bende
kız sen demedin mi gün aşırı olmasın hergün olsun diyehani öyle okumuştun :26:
yeliz paşa irademdir
bugün akşam perşembe sabah cuma akşam diyorum
cok haklisin herkes farkli birsey soyluyor.bende ayni senin gibi dusunuyordum. ne yapsam diye..sonra kimseyi dinlemedim,risk aldim ve yum gunlerinde 4 gun ust uste yaptik. gerci zamani gelmis oldu. zaten biz boyle kendimizi kasiyoruzda noluyor sanki. olacagi varsa bi bahaneyle oluyor zaten. ama iste biz nefsimize asla hakim olamiyoruzz
Dogru aysem sen de haklisinn zamani geldiysee 3 gunde bi de yapsan olurr onu da Allah bilir ancakk ama ne demislerr tedbir kuldan takdir Allahtan.ben elimden geleni yapayim da gerisi Allaha kalmiş
aynen oyleee,zaten biz tedbiri elden birakir miyiz hicc
hepinize ayri ayri dua ediyorum. Rabbim gonlunuzdeki verecekk insallah.
Fundacan sen iyi olda yeter bize. Bugunler gececek Allahin izniyle. Allah sevdiklerini basindan eksik etmesin..
Herkese merhabaa..
Yelizim bu aksamdan baslarsin. Gun asiri devam edersin. Forum sitelerini okuyup kafani karistirma tatlim. Hadi umutluyuz senden.
Sosyalim benayim isleri halletmissiniz ohh rahatlamissinizdir simdi
Yaaaaaaaa öffff kafa karismamasi mumkun muu her doktor farkli bisey soyluyoo gün aşiri mii her gün müü dusune dusune bi hal oldumm gun aşiri yapip benim yumurtam 24 degilde 12 saat yasiyosa bunu kacirmaktan korkuyorum.Her gun yapip sperm kalitesini dusurmekten korkuyorum
Öööffffff
Haaa 1.5 gun diosun yaniii bak ben bunu hicc dusunmemistimm cok yaşa başgan emiiiiii
aynen oyleee,zaten biz tedbiri elden birakir miyiz hicc
hepinize ayri ayri dua ediyorum. Rabbim gonlunuzdeki verecekk insallah.
Kız yok benden üşengeç ev hanımı oluyo :) çamaşır yıkanıyo daha evin kirini hiç sorma
Kafanın karışması normal bende ayşeyi örnek verecektimki bizzat kendisi yazmış o sebeple hakkında hayırlısı canım.. İnşAllah yapılan günde tutunur beşin..
Ayşem Allah razı olsun canım.. Hamişlerin duası tutar..
kız demiyorum sana boşuna o doktor benim diye
kocaman bi aminnn canım
bu benay pis anam kızı olursa onuda kimse almaz
hhehehege ne guzelmis bura ya ben yeniyimde kesfe ciktim
aaaa şoklardayımkız ben pis miyim deli
sadece üşengeçim yoksa çok titizlenirim..
sadece işim yüzünden akşama eve pestilim çıkmış vaziyette gidiyorum..
Annemin bi lafı var üşenenin oğlu kızı olmazmış diyebazen bizde yapmaya üşeniyoruz ya eskiler boşa demiyordur diyorum
güzeldir tabi bizim topikher zaman bekleriz
Gunaydin yavrularr.ins herkesin gunu guzel gecerr
Benayimm bendede bazen o usengeclik oluyor. yalniz sizin muhabbete cok guldum
Fundamda bugun bomba gibi gelecek insallahh
ayşem günaydın kuzzzuu
Malatyalılar topicinde arkadaşım var arada geliyor buraya pofuduk annesi demiş ki bizim zamanımızda yumurtlama filan yoktu demiş
sabah sabah bende buna çok güldüm
günaydın lizo ne yapıyonn
kafaltı eşliğinde siz güzel anne adaycıklarını okuyorum
Ohhh afiyet olsun. Bende kahvaltimi hazirlamaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?