Ağlayakta gözden mi olak???

Haaa 1.5 gun diosun yaniii bak ben bunu hicc dusunmemistimm cok yaşa başgan emiiiiii

Dogru aysem sen de haklisinn zamani geldiysee 3 gunde bi de yapsan olurr onu da Allah bilir ancakk ama ne demislerr tedbir kuldan takdir Allahtan.ben elimden geleni yapayim da gerisi Allaha kalmiş

Dogru aysem sen de haklisinn zamani geldiysee 3 gunde bi de yapsan olurr onu da Allah bilir ancakk ama ne demislerr tedbir kuldan takdir Allahtan.ben elimden geleni yapayim da gerisi Allaha kalmiş

aynen oyleee,zaten biz tedbiri elden birakir miyiz hicc
hepinize ayri ayri dua ediyorum. Rabbim gonlunuzdeki verecekk insallah.

Kız yok benden üşengeç ev hanımı oluyo :) çamaşır yıkanıyo daha evin kirini hiç sorma

Kafanın karışması normal bende ayşeyi örnek verecektimki bizzat kendisi yazmış o sebeple hakkında hayırlısı canım.. İnşAllah yapılan günde tutunur beşin..

Ayşem Allah razı olsun canım.. Hamişlerin duası tutar..

Haaa 1.5 gun diosun yaniii bak ben bunu hicc dusunmemistimm cok yaşa başgan emiiiiii

kız demiyorum sana boşuna o doktor benim diye

aynen oyleee,zaten biz tedbiri elden birakir miyiz hicc
hepinize ayri ayri dua ediyorum. Rabbim gonlunuzdeki verecekk insallah.

kocaman bi aminnn canım

bu benay pis anam kızı olursa onuda kimse almaz

kız demiyorum sana boşuna o doktor benim diye

kocaman bi aminnn canım

bu benay pis anam kızı olursa onuda kimse almaz

aaaa şoklardayım kız ben pis miyim deli
sadece üşengeçim yoksa çok titizlenirim..
sadece işim yüzünden akşama eve pestilim çıkmış vaziyette gidiyorum..
Annemin bi lafı var üşenenin oğlu kızı olmazmış diye bazen bizde yapmaya üşeniyoruz ya eskiler boşa demiyordur diyorum

hhehehege ne guzelmis bura ya ben yeniyimde kesfe ciktim

güzeldir tabi bizim topik her zaman bekleriz

takıldık kız hemen savunmaya geçme bende çok üşengecim annem hep derdi rahmetli o lafı , bazen aman yapmayalım zaten yum günü değildir diyorum yatıyorum kız

Gunaydin yavrularr.ins herkesin gunu guzel gecerr
Benayimm bendede bazen o usengeclik oluyor. yalniz sizin muhabbete cok guldum
Fundamda bugun bomba gibi gelecek insallahh

Gunaydin yavrularr.ins herkesin gunu guzel gecerr
Benayimm bendede bazen o usengeclik oluyor. yalniz sizin muhabbete cok guldum
Fundamda bugun bomba gibi gelecek insallahh

ayşem günaydın kuzzzuu

Malatyalılar topicinde arkadaşım var arada geliyor buraya pofuduk annesi demiş ki bizim zamanımızda yumurtlama filan yoktu demiş
sabah sabah bende buna çok güldüm

Son düzenleme:
ayşem günaydın kuzzzuu

Malatyalılar topicinde arkadaşım var arada geliyor buraya pofuduk annesi demiş ki bizim zamanımızda yumurtlama filan yoktu demiş
sabah sabah bende buna çok güldüm

Dogru demiss annemde oyle diyorduu. Onceden zaten hamileligimizin 2. Ayinda ogrenirdik hep gebe oldugumuzu der. Simdi bu kadar sey biliuoruz ama yinede gebe kalmayi zar zor beceriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…