ayşee göbüşünde büyüme varmı senin?
yaa benim göbüşüm iki günde çıktı, gaz sanıyodum ama sabahta inmedi çok şaşkınım
benimde birazcik ciktibirde benim gobegim hic yoktu. belim kalinlasti.artik pantolonlarim olmuyor. bi tane yeni hamilelik pantolonu aldim. seninde cikmistir artik cnm. 3 bucuk aylik oldu seninki
benayımm yaz hamileliği güzel olur. kocaman göbüşle bahçıvanlar elbiseler ayyy inşallah Allahım bi an önce versin bebeğini de yaza sende koca göbüşle gir canım. AmiiinnAllah gülmeden ayırmasın kızlar...
Lizim artık çıksın kuzum ne güzel.. Benimde hemen olsunda yaza göbüşlü gireyim.. Güzel güzel hamiş kıyafetleri ile gezeyim yaza denk gelecek bide ohhh
Bu arada günaydın da ayşem ve lizim sosyalim..
Senin takıldığını biliyorum canım.. Karar ver bide bi kız diyon bi erkek
Bu arada ben saçlarıma kına yaptım komşu yapıyodu içine yumurtada katıyoruz kadın yumurtayı kırmış beni çağırdı koş diye ddim bişi oldu herhalde.. Gittim diyo ki bak yumurta çift sarılı ikizin olacak senin
Te Allah'ım yarabbim dedim güldüm neyden ne çıkarıyorsunuz.. tabi kocaman içten bi şekildede amiinnnn dedim
Kızlar iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum.. Öğleden sonra doktora gidicem sonuçlarımı tıbbi genetik uzmanına he mde kadındoğumcuya göstericem nefes alamıyor gibiyim öyle heyecan yaptım ki...
kaç çıktı kuzu :44:
hadi yaaa(( cansum üzülme canım hayırlısı..
Bu ayda mı topikte gol yok yaa ne böle((
Kızlar iyi miyim kötü müyüm bilmiyorum.. Öğleden sonra doktora gidicem sonuçlarımı tıbbi genetik uzmanına he mde kadındoğumcuya göstericem nefes alamıyor gibiyim öyle heyecan yaptım ki...
benayımm yaz hamileliği güzel olur. kocaman göbüşle bahçıvanlar elbiseler ayyy inşallah Allahım bi an önce versin bebeğini de yaza sende koca göbüşle gir canım. Amiiinn
doktor fobinmi var pericim. Bende doktora gidince kalbim küt küt atıyo karşıdan görünüyo tainşallah güzel sonuçlar olacak
perican ne bu stres sana yakışmıyorrr rahat ol lütfen ve bizide bilgilendir hemen sonuçlardan inşallah tertemiz sonuçlarla girer çıkarsın doktorun odasından
Günaydın kızlarrr :79:
Ben varım canım ama yemek derdindeyim.. Bitince burdayım ama
Yemegimi yedim geldim
Ama daha mutfak toplanacak banyo yapilacak anlayacaginiz benim askerlik coookkkk
fundammmm gunaydinn hosgeldin nasilsin bakalimm
bel kalınlaşması zaten olmuştuda ben yavaş yavaş büyür sanıyodum birden çıkınca afalladım
hamile pantolonu da en küçük bedeni aldım yine bol ilk defa bu kadar bol kıyafetler giyiyorum.Normal pantolonlarda sıkıyo. Sanırım en güzeli 5 aylık zamanları olur böyle çok ortada kalınıyo. şişmanlamış gibi
Allah gülmeden ayırmasın kızlar...
Lizim artık çıksın kuzum ne güzel.. Benimde hemen olsunda yaza göbüşlü gireyim.. Güzel güzel hamiş kıyafetleri ile gezeyim yaza denk gelecek bide ohhh
Bu arada günaydın da ayşem ve lizim sosyalim..
Senin takıldığını biliyorum canım.. Karar ver bide bi kız diyon bi erkek
Bu arada ben saçlarıma kına yaptım komşu yapıyodu içine yumurtada katıyoruz kadın yumurtayı kırmış beni çağırdı koş diye ddim bişi oldu herhalde.. Gittim diyo ki bak yumurta çift sarılı ikizin olacak senin
Te Allah'ım yarabbim dedim güldüm neyden ne çıkarıyorsunuz.. tabi kocaman içten bi şekildede amiinnnn dedim
ayşemm iyiyimm ruhen pek iyi değilim ama bedenen şuan iyiyim sonrası ne olur bilemem anlık geliyo ağrılarım iki aydır nedense böle aşırı ağrılı geçiyo
sen nasılsın
artistik yapanlardan bıktım artık biz adamlara iyilik yapıyoruz başımıza çıkıyorlariş yerinden bahsediyorum kızlar adamlara ücretsiz proje yazıyorum dışarıda 2000-3000 tl ye yapıyorlar hala gelmiş karşıma artistik yapıyor alacam tabi boyunun ölçüsünü
bende su anda seninle ayni durumdayim lizoo
benayim gunaydinnn,bende kocaman bi amin diyorummm. yazinn gobuslu olmakta guzelll,elbise giyersiniz hep rengarenkk
perican gunaydin ama sana bu sozleri hic yakistiramadim simdi. her gune pozitif bakan kiz simdi boyle negatif dusunmek oldu mu hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?