Ağlayakta gözden mi olak???

ruhende iyi olacaksin fistigimmm dusunme simdi hicbirseyi. oldu bittii.
biz artik onumuze bakalim. ins agrilarinda gelmez bidaha.
bende iyiyim iste cnm. bugun evde .cok canim sikiliyor,napsam bilemedimmm:26:

inşallah
evet canom bugün dr. sorcam ne zaman film çekeriz ve anlatcam durumu ne dicek bakalım
sonra ise ne düşünüp ne araştıracam çok fazla takılmıycam detaylara
daha güne yeni başladık kız ne hemen sıkıldın güzel bir kahvaltı çay keyfi yap bebişin için oda beşik filan o tarz şeyleri incele mesela

burda anne bebek fuarı vardı ama h.sonu bitti cnr de öle şeylerede gidin kızz

goster onlara gunlerini sosyalll baskann
oyle insanlar her yerde malesef

aynen su anda bende aynı sorunlar içeresindeyim bizim iki usta var iyi davranırsın insancıl bir şekilde beni pişman ettiler kötü davransam olmuyo gıcık oldumm en iyisi ortası ama işte bir o ortayı bulsam

bugun dr a mi gideceksin. hadi bakalim. filmide adet bittikten sonra ister belki hemen.
evet artik hic arastirmayacaz. belirti var mi diye sormakta yok. artik hic sallamiyoruz. bu ay hedef,herseyi akisina birakmak
doktora kacta gideceksin,bizede hemen haber verirsin cnm.
evet ya oyleymis. k.valide soyledi. duysaydik gelirdimm. orjinal seyler varmiss.
netten birseyler bakmakta icimden gelmio hic. disari cikmak istiyorum ama su anda cagiracagim kimse yok birde kendimde o gucude bulamiyorum. icim sikilmis durumda oturuyorum su andaa

Kizlar gunaydinnnn nasilsinzz bakalimm
Fundoss sosyal lizim perii benosss ayse sedd ezo fatma

yaa yakın ya dışarda işimiz var geçerken uğrayıp sorcam şimdi randevu almadan çünkü bişey yapmaz şimdi bitsin şugün gel der belki bende o güne randevuyu alırım hemen ptesiye filan sanırım
ben kist varsa diye endişeliyim onun içinde soğana başlayacam hemen varsa

aman boşver hava sertleşti biraz otur evinde bak keyfine be ayşemmm

iyi bariii. bi danis bakalim doktoraa,ne diyecek:26:

tamam peki seni dinliorum fundosum. dizimi kirip evimde oturayim en iyisi
orguye mi baslasam acaba,elimdende hic gelmez ama.en son ortaokulda lif ormustumm.
benayy bana yardim edebilir belkii

orguye mi baslasam acaba,elimdende hic gelmez ama.en son ortaokulda lif ormustumm.

ayyy evetttt şöle kalın şişlerle battaniye filan renkli renkliiiii
kız benaya danışşşşşş o yeni çıkan atkılardan yaptı boyna sarılan
lifde olur en kolayı ve en lazım olan gereç
bebek yünleri var özel annem onlarla yapar ondan alıp bi lif yap elin alışınca başka bişey süper düşündünnnn

Kuzum sagol iyiyim okuldayim

Iyiym kuzum bnm hosbuldk dr a ne zmn gidceksin cnmm

Gunaydinn canimmm sonuclar ne oldu cnm

canım regl 2. günüm sadece geçerken uğrayıp danışıcam durum bu dicem
film için gün verirse randevusunu alim çok yoğun hastane ve dr. lar randevumu ayarlim haftaya olur heralde

canım regl 2. günüm sadece geçerken uğrayıp danışıcam durum bu dicem
film için gün verirse randevusunu alim çok yoğun hastane ve dr. lar randevumu ayarlim haftaya olur heralde

Anladim cnmm hayirli olsun bubay guzel olsun insss
Ya kuzum bnde yarin test mi yapsam

Anladim cnmm hayirli olsun bubay guzel olsun insss
Ya kuzum bnde yarin test mi yapsam

ayyyy yapsanaaaa unuttum seni kendi derdimden kıyamam yaaa
gecikme varmı ne zaman batttt ayy nolur senle sosyal bari şenlendirin burayı sonra benaycımla yelizcim

Günaydın kızlarrr :79:

Günaydın canım iyi olmana sevindim..
Üzülmek yok.. Bugün git bakalım ne diycek doktor..

Dediğiniz gibi araştırma yapılmasın kafa dağıtmaca var.. Doktorculuk oynamak yok ben hu lafa taktım

Kizlar gunaydinnnn nasilsinzz bakalimm
Fundoss sosyal lizim perii benosss ayse sedd ezo fatma

Hoşgelsin canım ben iyiyim.. Sanada az kaldı kız.. Ne güzel 15 gün tatil.. Öğretmen olmak varmış gerçi benden öğretmen olmazdı ya

Kız büyük bi zevkleeee sen ne örmek yada yapmak istediğine karar ver ben daha yatak odası takımı gibi yuvarlak şekilli dantel yapıyorum bi bitiremedim

ayyyy yapsanaaaa unuttum seni kendi derdimden kıyamam yaaa
gecikme varmı ne zaman batttt ayy nolur senle sosyal bari şenlendirin burayı sonra benaycımla yelizcim

Onemli degil kuzum
Yok kuzum gecikme yokta
26 ocak dedim ama 24 yada 25 ockta olabilr erken mi olur test
Ay dun ne oldu kuzum
Okuldaki bi ogretmn arkadas birden bana dedi ki sen hamilemisin cok sasrdimm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…