Günaydın canım iyi olmana sevindim..
Üzülmek yok.. Bugün git bakalım ne diycek doktor..
Dediğiniz gibi araştırma yapılmasın kafa dağıtmaca var.. Doktorculuk oynamak yokben hu lafa taktım
Hoşgelsin canım ben iyiyim.. Sanada az kaldı kız.. Ne güzel 15 gün tatil.. Öğretmen olmak varmışgerçi benden öğretmen olmazdı ya
Kız büyük bi zevkleeee sen ne örmek yada yapmak istediğine karar ver ben daha yatak odası takımı gibi yuvarlak şekilli dantel yapıyorum bi bitiremedim
Kuzum öğleden sonra gidicem doktorlara bakalımm..
Onemli degil kuzum
Yok kuzum gecikme yokta
26 ocak dedim ama 24 yada 25 ockta olabilr erken mi olur test
Ay dun ne oldu kuzum
Okuldaki bi ogretmn arkadas birden bana dedi ki sen hamilemisincok sasrdimm yaa
günaydınnnnnn
ne var ne yok bakalım fundam sen daha hasta olmadın mı kıs benimde son 2-3gün yaklaştı ama hiçbi belirti yok
erken diye düşünüyorum ben twinim artık
önceden olsa yap derdim ama artık günün geçmeden hatta 2-3 gün geçmeden yapmam 5 tane test aldım bu hafta hepsini yaptım düşün
inşallah öledir canım ama bende bu ay çok duydum babam ble rüyasında hamile görmüş beni komşum dün diyo ağlıyodun rüyamda hemde ne ağladım dedim diyoki hayır gülceksinnnnn bak gör
sabommm oldum oldum 2. günümdeyim
günaydınnnnnn
ne var ne yok bakalım fundam sen daha hasta olmadın mı kıs benimde son 2-3gün yaklaştı ama hiçbi belirti yok
Evett cok keyifliiii fundamm. Vala kendime bi ugras bulmam lazimmm .
Benayim cok tesekkur ederim ama benim pek el becerim yoktur. Sence yapabilir miyimmm
Haklisin cnm umutlanmiyim çok fazla
aynen yaa yapasım geldiii tığı görünceee ipi görünceee
umudumuzu yitirmeyelimmm twinimmm her ay yeni umut bak yine keyiflendimmm şimdide bu aya kenetlendim
tabletteki programda 28 ocak doğurgan günün diyone çabuk yahuu
Evet kuzum tatil yapalim biraz cok yoruluyorum yol flnn yoruyo baya ogrencilerle ugrasmk ta zor kuzum
Niye ogrtmn olmasin kuzum
Evett cok keyifliiii fundamm. Vala kendime bi ugras bulmam lazimmm .
Benayim cok tesekkur ederim ama benim pek el becerim yoktur. Sence yapabilir miyimmm
Benayimm niye olmasinn. Cok guzel ogretmen olur senden hemde. Ogrencilerine ek ders bile verirsin el becerilerini onlarada ogretmek icin
Ben ne ogretmenler gordumsadece fiziki olarak derse girenlerr
Kız benden olma çok çabuk sinirleniyorum helede beni dinlemezlerseAllah etmeye döverim
Bide çocuklarla uğraşmak zor.. Ama ayşenur un dediği gibi el becerili bi öğretmen olsam yaparım o Zevkli
Ayşem fundanın dediği gibi battaniye olabilir ve yapabilirsinde.. Sen cinsiyet öğren hele ona göre bişiler buluruz :))
Varya bu instagramda bi kadın var yemin ederim o kadını gördükçe kız çocuğu daha çok istiyorum aynı giyiniyorlar herşeyleri aynı yaa o kadar tatlılar ki.. Rabbim bana da nasip etsin.. Tabiki sizlerede
Kız benden olma çok çabuk sinirleniyorum helede beni dinlemezlerseAllah etmeye döverim
Bide çocuklarla uğraşmak zor.. Ama ayşenur un dediği gibi el becerili bi öğretmen olsam yaparım o Zevkli
Ayşem fundanın dediği gibi battaniye olabilir ve yapabilirsinde.. Sen cinsiyet öğren hele ona göre bişiler buluruz :))
Varya bu instagramda bi kadın var yemin ederim o kadını gördükçe kız çocuğu daha çok istiyorum aynı giyiniyorlar herşeyleri aynı yaa o kadar tatlılar ki.. Rabbim bana da nasip etsin.. Tabiki sizlerede
Peki benayim haftaya cinsiyeti ogrenirsem baslariz hemen
O sabri zamanla ogrenciler sana ogretiyor canim:) gecen sene 1. Siniflari okuttum. Dun aksam whatsaptan biri yazmis baktim. Benim minik ogrencim. Selam naber ogretmenim yazmisbir kahkaha attim
Bu arada o kadin kimm,merak ettimmm:82:
ayyy nasıl buluyor aynı şeyden değilmi herşeylerimi aynı kız bir iki tamamdaa bende görmüştüm öle bi foto tayt babet bluz aynı çok gülmüştümmmm
ayşemmm çok güldüm bunadaaa selam naber haaa
benim kuzende öğretmen ankarada bebeği var şimdi bu yıl çalışmıyo öğrencileride yorum yazıyo aynen çok gülüyorum bi bilmiş bi büyük tavırlar dersin aynı yaşıt
Evet evet oyleler hele kizlar daha fena kizzcok bilmisler.
Bazen esim beni okuldan alirdi. Benim minik bicirlar bigun sonrasinda esinizde cok tatliymis derlerdiibakk ogrencilerimi ozledim yine
anammm ne fenalarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?