Ağlayakta gözden mi olak???

Oyleler valla ne zaman bebeginiz olacak diyenler bile vardi dusun 1. Sinif ogrencisi birde
Bugun herkesin isleri var galiba fundammm
Sedoda hic gelmediii o napiyor acaba

Agri kesici var mi yanindaa. Ne cektikiii
Ben surekli avucumu yalayip gogsume suruyorumm

çok bilmişlerrrrr
evett sedoda uğramıyor

var ayşem ama almak istemiyorum dün aldım ya doktor dayanabildiğin kadar ağrına dayan alma dedi
patlamış mısır :121:

Benim teller var yaa o yuzden misiri zor yiyorummm.
Ben daha cok haslanmis misiri severimmm. Offf olsada yesekkk

amaninnnn

haşlanmış mısır bağırsaklarıda ço kgüzel çalıştırıyor sedo bulabilse aslında yese

Evett ona cok faydasi olur. Gelince soyleyelim.
Kiz benim karnim acikti bi bakinayim ne var ne yokkkk

benimde vallahaa çok acıktımmm bide midem bulanyo acıkınca reflü varya
herşey yemek istiyorum acıkınca çok seviyorum yaa yemek yemeyiiii
inşallah güzel bişeyler vardır ağzının tadına göre bişey olmayınca çok keyişfsiz oluyo insan
sosyalinde neti gitmiş ondan giremiyo

benim dr işi yandı galiba dışarı çıkmayabiliriz

Su anda cok pismanim. Az once buyuk bir pakette olan seyi hunharca yedim ne yedigimi soylemek istemiorum. Caniniz cekmesin.
Gozum dondu resmenn

Ins guzel yemekler cikarr canimm. Hepsini agiz tadiyla yersinn immmm
Oyle miii bende yogunluktan giremiyor diye dusundum. Neyse neti gelince girer hemen
Sen hemen 15 dk da gidip gelsen cok mu dikkat cekersinn

Su anda cok pismanim. Az once buyuk bir pakette olan seyi hunharca yedim ne yedigimi soylemek istemiorum. Caniniz cekmesin.
Gozum dondu resmenn

Ins guzel yemekler cikarr canimm. Hepsini agiz tadiyla yersinn immmm
Oyle miii bende yogunluktan giremiyor diye dusundum. Neyse neti gelince girer hemen
Sen hemen 15 dk da gidip gelsen cok mu dikkat cekersinn

neeeeeeeeeee niye pişmansınkiiii zararlı bişeymiydiiiii cipsmi kız büyük paket neki oooo söle beyaaaa

bende öle oluyorum kız bide bi huyum var böle mızmız yemem hani bırakıp sonra yiyim illa bitecekkkkk

du bakalım birazdan belli olur ne yemek var
aman gidip gelmesi beklemesi offf üşeniyorummm bi telde denicem şansımıııı ama müsait değil ortam

yalnız çok fena midem bulanıyo aç aç çay içtim ondan heralde

Yok yok cips degill onu yesem direk cikartirdim.yagli ya agir geliyor ole seyler. Gerci bu yedigimde cok hafif biseydi sanki. Nyse soyluorumm. Hani en buyuk boy antep fistikli cikolatalar var yaaa. Onun hepsi gitti
Aslinda ilk basta bi parca yicem diye actim sonra baktim sadece kagidi kalmis elimdee su andada midem bulanmaya basladii
Sende hemen yemek ye canim. Yoksa bulantin artar.
Doktoruda vakit bulunca hemen araaa. Ins ulasirsinn

damakmıııı yoksa bende dayanamıyorum paket açınca bitiyor
ben naptım dersin dün benimki sporda yemeğe bekliyorum yaaa geç geliyo açımda geçenlerde marketten torkunun gofreti gözüme takıldı alim dedim
anneeem açtım onu bide regl olunca tatlı çekiy canım acaip
açtımmm çıtır çıtır nasıl güzel biraz yedim 3er 3er sonra döndüm paketi aldım hepsini bitirdimmmmm şiştimmm
yemek yemedim sonra ne yedin pisboğaz diyo dedim gofrettt yuhhhh diyoo

goster onlara gunlerini sosyalll baskann
oyle insanlar her yerde malesef

gösterecem hiç merak etme adam elime geçmedi ahh bi geçseydi ben geldim ki çıkmış

aynen su anda bende aynı sorunlar içeresindeyim bizim iki usta var iyi davranırsın insancıl bir şekilde beni pişman ettiler kötü davransam olmuyo gıcık oldumm en iyisi ortası ama işte bir o ortayı bulsam

orta yol yok canım maalesef

Kizlar gunaydinnnn nasilsinzz bakalimm
Fundoss sosyal lizim perii benosss ayse sedd ezo fatma

iyiyiz twinn senn

Günaydın cann..

Kuzum ya sağoll o sonuçlarımı elime alana kadar böyle olcam sanırım :)

hadi bakalım aslanlar gibi git aslanlar gibi gel sonucu bekliyoruz

senin öğrenci felaketmiş canım kopardı beni..
ben sana özelden yazayım çok beğencen sende eminim..

çok bilmişlerrrrr
evett sedoda uğramıyor

var ayşem ama almak istemiyorum dün aldım ya doktor dayanabildiğin kadar ağrına dayan alma dedi
patlamış mısır :121:

sorma canım yaa bi güzel oluyorlar ki gelde imrenme.. gelde isteme.. oğluşum olursa da babasıyla aynı giydircem bende.. Allah nasip eder tez zamanda hepimize inşAllah..

ALma kız ilaç.. ben bebek isteyeli beri hiç bi ilacı almıyorum.. çekiyorum acı ama almıyorum bi kez aldım.. onda da dayanılacak gibi değildi ama sonrasında asla almadım..

Yaaa ben patlamış mısıra bayılırım... her gün alışveriş merkezinden geçiyoruz.. sinemanın önünde bir kokuyor eşime diyorum ben hamile olursam yandık her gün mısır patlat işin yoksa

Ben cipse de bayılırım ve fundanın dediği gibi dibini görmeden bırakmam hatta party boyu tek başıma yiyorum varın siz düşünün :))) patates cipsi ama baharatlıları çok abartı aramam ama patatese bayılırım ölürüm hatta

Hamilelikte canım herşey mübah rahat ol sen

ahhh ahhh benayım bende hep öle diyom oğluşumu babişiyle aynı giydirimmm
inşallah canım inşallahhhh

off bende yaaa aşırı yiyorum patlamış mısırı hatta netten bakmıştım kilo aldırıyomu zararı faytdası diye faydası varmış diye iyice rahatlayıp yemeye baladım
bende bi ara peynir soğanlı cipse dadanmıştım kolayla

yemekte karnıbahar vardı ama öle açtımki dünyanın en güzel yemeği gibi geldi banaaa

Son düzenleme:
ya dostlar benim bu regl çok tuhaf siyah resmen pedim çok yoğunda değil
sabahta pıhtı gelmiş ama rengi bi acaipti

kistmi oldu yaa soğanmı içsem

ben sevmem kanıbaharı :)
patlamış mısır kilo mu yapmıyormuş mu aa ben bunu duydum ya her akşam yaparım artık mısır :))

hikayeni anlat bakalım ne zamandır bebek istiyorsun

kız sosyal senle görüşemedik canım
ne yiyon diycen ama aramızda hamileler var

Kiiiizzzzzllaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Nasilsiniz canlarimmmm
Cok fecii agrim varr kasiklarimdaa bu sabah basladi iki gundur pek bisey yoktu yururken bile aci cekiyorum batiyo sanki oturup kalkerken bile

ya dostlar benim bu regl çok tuhaf siyah resmen pedim çok yoğunda değil
sabahta pıhtı gelmiş ama rengi bi acaipti

kistmi oldu yaa soğanmı içsem

canım doktora görünmeden bişi yapma derim..
hep umut dünyası ya, bide umut fakirin ekmeği demişler ona sebep yerleşme falan olmaz değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…