yaa fundaa cok guldummmmAllahta seni guldursun emiiii
benayim tamam sen msj at bakarim instagramdan
midemin bulantisi yeni gecti yaa. acgozluluk yapmicaktim
fundosumm o gofreti bende cok seviorumm
yelomm hosgeldin. benay hakli. 3 gun fulleeegerci biz bazen sabah yapmistik. birgun sabah birgun aksamda yapabilirsin. bu oneriyide sosyalim soylemisti galibaa
hastaneyi aradım gene ptesi 8,40 boşmuşşşrandevu aldım rahim filmini sordum randevulymuş radyolojiye aktardılar sordum en erken çarş. boş dedi yazalımmı dedim dr. yok görüşemedim ne yaptırcak bilmiyorumki
neyse ptesi sabah izin alırım film günüde gelmem olur biter
genel anestezi ile yapıyoruz dedi
hastaneyi aradım gene ptesi 8,40 boşmuşşşrandevu aldım rahim filmini sordum randevulymuş radyolojiye aktardılar sordum en erken çarş. boş dedi yazalımmı dedim dr. yok görüşemedim ne yaptırcak bilmiyorumki
adetten 8-9 gün sonra en erken yaparız ded
2. günüm dedim tam ideal dedi çarşamba
ya dostlar benim bu regl çok tuhaf siyah resmen pedim çok yoğunda değil
sabahta pıhtı gelmiş ama rengi bi acaipti
kistmi oldu yaa soğanmı içsem
ben sevmem kanıbaharı :)
patlamış mısır kilo mu yapmıyormuş muaa ben bunu duydum ya her akşam yaparım artık mısır :))
kız sosyal senle görüşemedik canım
ne yiyon diycen ama aramızda hamileler var
Kiiiizzzzzllaaaaarrrrrrrrrrrrrr
Nasilsiniz canlarimmmm
Cok fecii agrim varr kasiklarimdaa bu sabah basladi iki gundur pek bisey yoktu yururken bile aci cekiyorum batiyo sanki oturup kalkerken bile
Kizlar gldim yine aferin cok ucmamissinz
Sosyalcim iyiym kuzum sagol sen biraz gerilmssin sabah sanriim
Fundos 3.gun de olsa alttan bakiyo
Yaa ben burda kac ayri doktora gittimm hicbiri beni o catala cikarmadi hatta kiyafetlerini bile tam cikarmadan muayene ediolar yanii adetliyken bilee
yaa fundaa cok guldummmmAllahta seni guldursun emiiii
benayim tamam sen msj at bakarim instagramdan
midemin bulantisi yeni gecti yaa. acgozluluk yapmicaktim
fundosumm o gofreti bende cok seviorumm
yelomm hosgeldin. benay hakli. 3 gun fulleeegerci biz bazen sabah yapmistik. birgun sabah birgun aksamda yapabilirsin. bu oneriyide sosyalim soylemisti galibaa
adetten 8-9 gün sonra en erken yaparız ded
2. günüm dedim tam ideal dedi çarşamba
iyi yapmissin cnm. ins hemen o haftada filmin cekilirr. oda tertemiz cikarr
yaa fundoss konuyla alakasi yok ama.simdi aklima geldii. senin esin makarnaci o yuzden soruyorum. kiz makarna kurtlanir mi
Aysemm nasill yanii simdi dun gece yaptikk bugun sabahh mii yapcektikk ama arada az zaman oluyoo simdii birgun sabah birgun aksam nasil olcek kizzz
Yok kizzz becerikliyse bulurr hihahahahaha
iyi yapmissin cnm. ins hemen o haftada filmin cekilirr. oda tertemiz cikarr
yaa fundoss konuyla alakasi yok ama.simdi aklima geldii. senin esin makarnaci o yuzden soruyorum. kiz makarna kurtlanir mi
Ayyy hadii hayirlisi fundosummm hafif bi tikaniklik varsa da acilirr sen de sorunu anlamis olursunn vee rahatlarsin sonra gelsin bebişşş
Buarada esinden test istemediler mii
benimde adetim geç gelirse siyah geliyor canım ama kızlar haklı soğan suyuna başla kuzu sen hemen, faydası var zararı yok
sabah net gitti canım şimdide çok yavaş dönüyo dönüyo düşünüyo kör olasıca sonra açıyo sayfayı
yarın sabah tekrar ilişki olsun
şimdi pamuk gibiyim canım
nasıl yani kız nasıl bakıyorlar anlamadım
söyledim canım ama hesaba alınmıyor ki
aynende çok ideal canım haftaya inşallah bütün sorularımız cevap bulacak
Kurtlanirrr.Bizzat yasamis oldugumdan biliyorummm.Kaloriferler yanmaya basladigini takriben 1 ay icinde sadece makarnam degil bicok bakliyatim kurtlandii sicaktann
simdi bak yavrum bizim calisma planini anlatiorum sanaailk basta cuma sabah ikinci cumartesi aksam,ucuncu pazar gunduz saat 3 gibiydi (bugun koyu cizgiyi gordugum gun bu arada) dorduncude pazartesi aksam buyuk ihtimalle o gun tuttu zaten. 12 saatten fazla oldu hep aralari. tabi haftasonuna gelmeside iyi oldu. yoksa gunduz 3 te nereden bulacaktim adamii
ayy evet ayşemm sosyalimmm ideallll ptesi bakar derse çektir çarşamba yazar filan gelmem dinlenirimmmm
evet ayşemmm kurtlanırmışşşşşş konusu geçmişti bi akşam arkadaşı ile esprisini yaptılarrrrr nolduuuu
yelizim inşallaaaahhhhh kız senin ikinci kullanış yaaa inşallah tutar banada umut oursun
ama dicem dr hani çoğul bile olurdu neden olmadı sizce
eşim vedi test canım normal çıktı şükür
kızlarrr acil çıkıyom silivriyee
sonra eve bıraktırırımmmm çok yazışmayın
kiz annem makarna yapti gecenlerdee,icinden kafam kadar kurtlar ciktii.hemde salcali cok guzel olmustuu. makarna bize bakiyor biz onahepsini cope doktukk
makarna kurtlandidaakurtlari gormesek yiyordukk
tamam canim hemen git gelk,kolay gelsin sanaa
bu arada niye olmadi demek yoktu hani.bu ay zamani degilmis demekki.hadi opuyorumm senii,dikkat et kendineee
simdi bak yavrum bizim calisma planini anlatiorum sanaailk basta cuma sabah ikinci cumartesi aksam,ucuncu pazar gunduz saat 3 gibiydi (bugun koyu cizgiyi gordugum gun bu arada) dorduncude pazartesi aksam buyuk ihtimalle o gun tuttu zaten. 12 saatten fazla oldu hep aralari. tabi haftasonuna gelmeside iyi oldu. yoksa gunduz 3 te nereden bulacaktim adamii
bana hiç taktik vermedinnnkanka olacak bide
neeeeeeeeeee iğrençççççççççççç hayatta yememm görsem bidaaaa
hangi markaydııı isim verme oysa baş harf yaz
bide büyük haaa iğrenççççççççççç
kizzz olur mu oyleee,senin icin bi yerlerimi yirttimm
hem doktorun sana saat vermisti fundamm,bu yavruya saat bile vermemislerigne vurup gondermisler
hem ben bu calisma planimi kac defa anlattim kizz
ve hatta hamile kaldiktan sonraa ne gibi hazirliklar yaptigimi madde halinde yazdim yaa kizzzz(benay rica etmisti hatta)
bence hic marka vermeyeyim fundosummmanladin senn
ama yavyum 10 küsür sağlı sollu yum saatli çalışma iğne biraz merak gerektirmiyomuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?