kızlar benim başım bu belirtilerle dertte her ay bi belirti buluyorum tamam bu sefer oldu diyorum sonuç hüsranhiç hamile olmadan nasıl belirtiden anlayabiliriz ki onu anlamadım doğrusu benim annem 5. hamileliğini 4 aylık olana dek anlamamış menopoza girdiği aylarda hamile kalmış demeki belirti falan hikaye galiba
kız onlar kurtlansa zaten anlarsın çünkü çürürler, canım çok sordum ama domatesin 10 çeşidi var yanlış bilgi vermemek adına biraz yordum seni kusura bakma
yok canım gelmedi beklemiyoruz tabi kisedoşum bugün burayla çok ilgilenemedim sabahtan net yoktu şimdide geldi 40 saat açmıyor sayfaları ondan senide soramadım ve yazamadım nasılsın kuzu nasıl gidiyor
izmir bir yagmırlu diyor bi güneşli anlamadım bu işi :26:
kızlar benim başım bu belirtilerle dertte her ay bi belirti buluyorum tamam bu sefer oldu diyorum sonuç hüsranhiç hamile olmadan nasıl belirtiden anlayabiliriz ki onu anlamadım doğrusu benim annem 5. hamileliğini 4 aylık olana dek anlamamış menopoza girdiği aylarda hamile kalmış demeki belirti falan hikaye galiba
bildiğimiz normal domates şu pazarlarda satılan mı kız işlenmemiş olanından diyorsun değil mi
aşk olsun biz alır geliriz yeğenimizi görmeye
yelizimmmmm
bosver yelizimm,iyilik yap denize at demisleerr. bazi insanlar surekli kendini dusunmekten cevreyi dusunmeye zamanlari kalmio zaten.
bende bazen dayanamayip senin gibi soyluyorum. sonrada pisman oluyorumm. o zaman esimde uzuluyor cunku.
yok annen belirtileri menepoz belirtisi zannetmiştir tatlım ya ilk başta kafaya taktıkça evham yapmış oluyosun her ayda bende öleyim anam belim kasım ağrıdı zaten düzensiz adetim dur test yapayım aha göğüslerim şişti bilmem ne sonra bakıyorum gene negatif hüsrannnnnnnnnnn zzor işler be
izmirse normal canım , eski memleketim az dolaşmadım oralarda egede okudum ben, sen tam olarak nerdesin hangi mahalle
belirti aradıkça belirti bulursun canım o yüzden takılma hiç onlara vücudumuz çok güzel oyun oynuyor bize çünkü
misafirin gelsin en güzel yere :109:
oyy yerim seni benburası çok yoğun sosyalimm , mide bulantılarım da sabahtan beri perişan etti beni onun dışında iyiyimm
kızlarrr merhabaaa
aynen cnm pskoloji kalmadı kendimi dinlemekten sıkıldım şimdide adet günüm 5 gün sonrasıymış gibi hesapladım o tarihi bekliyorum böylece stres yapmamayım umuyorum ama nedense herdefasında kendimi k.k da belirti ararken buluyorum offfffffff gerçekten çok zor işimiz
oyy oyy oyyy ağzın bal yesin seninn bu senin canobuda bebişin
kurtulamadınız şu mide bulantısından yaa perişan etti sizi malatya deyimiyle malamat oldunuzinşallah yakın zamanda geçer kuzu
hoş geldin kız yoksun nerdesin sen bakayım
canlarımm
nasılsınız , biraz okudum yazdıklarınızı ayşeeeeeemm ben sana nediymm doğru düzgün bi makarna yiyebiliyordumm , kurtlar murtlar almış başını gitmiş :120:
fundoşumm bal böceği sana niye inanmiym çıllgın
sosyalim inşallah gelmemiştir kırmızılarıngelmezde
Aysemm aynen oyle ben de pisman oluyorum sonucta yaptigin iyiligin de bi anlami kalmio ama napimmm
Sosyalimmmm simdi sana bi soru hatta hepinizee benim merak ettigim biseyy
Simdi bende 3 yum var yaa ucu de ayni zamanda mi catlar acabaa sizcee
Bide diyelim ki ayni zamanda catladilarr ve omurleri 24 saat diyelimm
Simdi yumurtalardan biri bi gin onceden hazirda bekleyen spermle dollensee biri de bir gun sonra gelen spermle dollense rahime yerlesmeleri arasinda 1 gun fark olur.Acaba oyle bisey olabilir mi yani biri digerinden 1 gun geç dollenip bir gun geriden gelme durumuu
Ay ne bileyimm kafamda deli sorularr
Benim sagda 2 solda 1 yum var ama sol kasigim cok agriyor sag hafif
ben Bornova yeşil ovada 2 sanayi sitesinde yerim tatlım şimdi buraya forum bornava açıldı belki adını duyms gitmiştirsin oaraya yerim 15 dak mesafede garajada yani terminale 20 dak falan uzağız güzel yer burası ya sakn
yaaaa hiçç sormayınnn annemdeyim kaç gündür çok fazla giremiyorumm nasılsınız özledim sizleri
oo sedommmyaa sen ye makarnaniii,aklina oyle seyler getirmee. bak bende simdi makarna yapiorumm
13. haftada bulanti hic kalmiyormus canim. az kaldiii. seninde hic kalmayacak insallahh.
tamam sosyalimm cok sagolllolur mu hic,o kadar ilgilendinn
yelommm yazdigini okurken basim donduukiz sen naptin oyleee. yumlar bile kizacak bak simdi sanaa
aynı anda çatlamaları benim mantığıma ters geliyor kuzu ama tam bilemiyorum tabii, bence farklı zamanlarda çatlayıp farklı zamanlarda döllenebilir zaten çift yumurta ikizlerinde doktorlar biri küçük biri büyük yada biri diğerinden şu kadar farklı diyor ya yani biri 5+5 olurken diğeri 6+2 falan oluyor diye biliyorum ama bunlar tamamen benim mantığıma göre yaptığım yorumlar gerçekler alakası var mı yok mu atıyor muyum bilemiyorum
anladım canım, forum bornovaya günlük gelirdik ahh gençlik ahh
belirti aradıkça belirti bulursun canım o yüzden takılma hiç onlara vücudumuz çok güzel oyun oynuyor bize çünkü
oo sedommmyaa sen ye makarnaniii,aklina oyle seyler getirmee. bak bende simdi makarna yapiorumm
13. haftada bulanti hic kalmiyormus canim. az kaldiii. seninde hic kalmayacak insallahh.
yelommm yazdigini okurken basim donduukiz sen naptin oyleee. yumlar bile kizacak bak simdi sanaa
aynı anda çatlamaları benim mantığıma ters geliyor kuzu ama tam bilemiyorum tabii, bence farklı zamanlarda çatlayıp farklı zamanlarda döllenebilir zaten çift yumurta ikizlerinde doktorlar biri küçük biri büyük yada biri diğerinden şu kadar farklı diyor ya yani biri 5+5 olurken diğeri 6+2 falan oluyor diye biliyorum ama bunlar tamamen benim mantığıma göre yaptığım yorumlar gerçekler alakası var mı yok mu atıyor muyum bilemiyorum
anladım canım, forum bornovaya günlük gelirdik ahh gençlik ahh
oyy oyy oyyy ağzın bal yesin seninn bu senin canobuda bebişin
kurtulamadınız şu mide bulantısından yaa perişan etti sizi malatya deyimiyle malamat oldunuzinşallah yakın zamanda geçer kuzu
hoş geldin kız yoksun nerdesin sen bakayım
aman beee şimdi biz yakın ya eşimle bazen canımız sıkılınca gideriz ama ilk günkü gibi keyfi kalmıyor insanın canı sıkılıyo konakta çay içip tavla atmayı özledim bende
çok doğru her ay değişik belirtiler buluyorum kendimde şöyle oldu mesela bende
1.ay mide bulantısı iştah açılması sonuç
2.ay kasık ağrısı ve batmalar sonuç
3.ay göğüslerde şişme hassasiyet sonuç
4.ay fazla akıntı sonuç
5.ay rüyamda sürekli bebek görüyordum (bunu bile belirti saydım yani düşünün halimi)
6. ay bu ay belirti aramıyorum sonuç ne olacak merak ediyorum
gitsene kuzu izmirdesin zaten özlenecek birsey yokki buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?