canım ben klomen kullandığımda o zamanki doktor çatlatma iğnesi vermemişti o zaman tutmadı, ama şimdiki doktorum serephone ile birlikte iğne verdi ilk denemede tuttu ama ben ayriyeten farklı bi iğne daha kullandım 5 gün boyunca çatlatma iğnesinden önce
2 gün mü sürdüacaba iğneden olabilir mi fundoşum :44: haftaya p.tesi den sonra geliyordu dimi dr.un
evet canım ilk dr. bugüne randevu vermişti ama ölçemedi , haftaya çağırdı...bizi çok korkuttu gitmicem bundan sonra ona bugün ikinci dr. gitmek zorunda kaldım oda çok iyi dedi diğer dr. söylediklerini anlattım kızdı böyle bir şey olamaz diye , çok uzun old. için yazamıyorum canım ama şükür iyi haftaya c.tesi gidiyorum. .zıplıyorlar gerçekten ,kendileri minik ama hareketleri büyük
bence senin için de normaldir fatmacanım haftaya 12 haftalık oluyor dimi
hımmm tamammmm
fatmacan bende dışardaydım geldim hiçbi hareket yok aynen
giren okuyup çıkıyor artık pas vermeden
yaa benim aklıma takıldı şimdi benim adetim niye 2 gün sürdü bitti :44:
yaaa...walla iflaz ederim ben burda her defasinda gitmis olsam :)
5 lirami, oooo cok ucuz derim bende...
o yüzden kas almayi kendim ögrendim. :)
kimler calisiyor????
BEEENNNN
baska varmi calisan
hemde ne pisboğazımmmm offf offf
izmire gittimde en az 30 tane yiyom bi seferde
sedom ben bişey anlamadım benim adetim 2 gün sürdüüü şimdi yok
noluyo yaa
çok şükür canım benim ya iyi olmanıza sevindi bazı doktorlar çok kötü
kocişimle halen gülüyoruz dünkü hareketlerine benimki sadece 3.5 cm miş ama hareketleri bi görşu an 10+4 canım doktorun verdiği tarihte 12+5 olacak adetimle aynı gidiyomuş
Fundosss iki gun mu surduuugenelde nekadar suruyoduu pekii??
Ay midye mii ben midye icin yapmadigim rezillik olmazdi antalyada gecenin yarisi canim cekerdii rezillik cikarirdimm elli kisiyi arardim biri bulsun getirsin diyee
Gecen bi doktor dedi ki midye yiyeceginize pil yiyin daha iyi ayni seyi yemis oluyosunuz dediiçinko falan varmiss buarada çinkoo fazlasi hamilelikte zararli haaaa
sedomm sen bugün mü gördün bebişini çok güzel bişey ya bende dün gördüm hareket ediyodu zıplıyodu sankibenim doktor ikili test için şubatın 7sinde gel dedi erken değil dimi:44::44:
2 gün mü sürdüacaba iğneden olabilir mi fundoşum :44: haftaya p.tesi den sonra geliyordu dimi dr.un
evet canım ilk dr. bugüne randevu vermişti ama ölçemedi , haftaya çağırdı...bizi çok korkuttu gitmicem bundan sonra ona bugün ikinci dr. gitmek zorunda kaldım oda çok iyi dedi diğer dr. söylediklerini anlattım kızdı böyle bir şey olamaz diye , çok uzun old. için yazamıyorum canım ama şükür iyi haftaya c.tesi gidiyorum. .zıplıyorlar gerçekten ,kendileri minik ama hareketleri büyük
bence senin için de normaldir fatmacanım haftaya 12 haftalık oluyor dimi
Kizlarr buarada benim egrilar epey azaldi arada sag kasigimda agri oluyo sadece bidee uc-dort gundur cok akintim
Vardi bu sabahtan beri hic olmadi şimdi catlama işi bitmis mi oluyo acabaa
ajanlık haaaa
benimkiler çok düzensiz kendim alsam bozarım diye hiç ellemiyom
ben çalışıyorm
ayy nasıl yiyorsunz ya hele izmirde
oyyy maşallah maşallahhh
puregon diye bi iğneydi canımbende ilk kez kullandım benim doktorda bu ilaçların etkisi sadece bir ay sürmez demişti seninkinin etkisi de bu ay devam eder canımo iğne neki ölee 5 gün hemde uuu
ama bu ilacın etkisi uzun sürüyomuş bu ayda etki eder bana herhal
he sedomm bitti gitti hemencikkkk çok az ve garip olduu
ptesi sabahıyettim yanınaaa doktorun
bu doktor iyiyse hep ona git canom bu ne böleee yaaa
sizinkiler oğlan heralde yawww zıplayıp duruyolar
ben hiç anlamıyorum şu çatlama işinden valla kafam basmıyoKizlarr buarada benim egrilar epey azaldi arada sag kasigimda agri oluyo sadece bidee uc-dort gundur cok akintim
Vardi bu sabahtan beri hic olmadi şimdi catlama işi bitmis mi oluyo acabaa
ajanlık haaaa
benimkiler çok düzensiz kendim alsam bozarım diye hiç ellemiyom
ben çalışıyorm
ayy nasıl yiyorsunz ya hele izmirde
oyyy maşallah maşallahhh
evet p.tesi hiç vakit kaybetme canomo iğne neki ölee 5 gün hemde uuu
ama bu ilacın etkisi uzun sürüyomuş bu ayda etki eder bana herhal
he sedomm bitti gitti hemencikkkk çok az ve garip olduu
ptesi sabahıyettim yanınaaa doktorun
bu doktor iyiyse hep ona git canom bu ne böleee yaaa
sizinkiler oğlan heralde yawww zıplayıp duruyolar
çok şükür canım benim ya iyi olmanıza sevindi bazı doktorlar çok kötü
kocişimle halen gülüyoruz dünkü hareketlerine benimki sadece 3.5 cm miş ama hareketleri bi görşu an 10+4 canım doktorun verdiği tarihte 12+5 olacak adetimle aynı gidiyomuş
puregon diye bi iğneydi canımbende ilk kez kullandım benim doktorda bu ilaçların etkisi sadece bir ay sürmez demişti seninkinin etkisi de bu ay devam eder canım
dün ablamla konuştum o da bana oğlan olacak dedi bilmiyorum artık hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değildarısı size inşallah en kısa zamanda aminnnn
ben hiç anlamıyorum şu çatlama işinden valla kafam basmıyo
sağol canım benim darısı size inşallah
canım ben yapmadım süt testi nimet diye çekindim bendeKigiiizzz hamişlerrr yerizz sizinn zıpzıplarinizii ayy saglikla sihhatle kucaginiza alinn bebişlerinizii insallahhh
Hanginizz süt testi yapmisti kizz erkek cikmisti hatta
evet p.tesi hiç vakit kaybetme canom
annemle iddiasına girdik oda erkek diyor , ama ben rüyamda külotlu çorap aldımmkız diye iddiaya girdim ama inadına , hiçbişey hissetmiyorum
tam zamanında çağırmış fatmamsende hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
sabah dedim ya laaa haa sen geç geldiydin kaçırmıştın mıabbeti4 gün normalde canom
bulunmıycak yerde yaşıyoda sanki rezillik çıkarıyomuşşşbende bir defa eşimin ailesi izmirde ya sıksık ucuz uçak bileti bulunca giderdik h.sonları alsancağa gidelim diye tutturuyodum ayıp yaa 2 gün için gelmişiz bu seferde gitmeyelim diyodu ben bi küsüyodummm illa ordan olacak gidip şirinyerden getiriyodu yakın diye ama yinede silip süpürüyodum tabi kayınbabam kızım yeme zararlıııı zaten tıp okumuş gibi mübarek herşeye bi eleştiri
evvetttt
izmirde yemicem boklu istanbuldamı yicem kızzzz
evet p.tesi hiç vakit kaybetme canom
annemle iddiasına girdik oda erkek diyor , ama ben rüyamda külotlu çorap aldımmkız diye iddiaya girdim ama inadına , hiçbişey hissetmiyorum
tam zamanında çağırmış fatmamsende hayırlı güzel haberlerle gelirsin inşallah
benim hiiiiç akıntım olmadıııııkız sen kesin yumurtladın haaaa
bitmiş veya bitmemiş ikigünde bir çalışma yap son güne kadar bence ben yapmadım pişmanım
Kizz gecenin yarisinda diomm taksi duragini aradigimi bilirim eve taksi cagirirdik taksiciye midye getir abi derdik parasini verirdik giderdi
Annem de cok kizardi hatta bakmaya dayanamazdi biz yerken
Kigiizzzz ben manisa dogumluyumm cocuklugum izmirde gectii hayatimin en guzel gunleri orda gectii ahh oranin midyesi ayriii
şimdi fundoşş ben hep o boklu dediğin İstanbul da yedimsen hiç mi yemedin İstanbul da doğru söylee çıllgın
Hee ben de oyle dusunuyomm doktor da 10 gun birakma dedii hayirlisii kigizz kadinin biri 35 mm olmus yumurtasi doktor catlamamis kist olmus diye adet sokturucu vermis dee kiz o yumurtayla hamile kalmis ya sonraa
Bu akinti olayina sosyal basgandan bi aciklama bekliyorumm
ayyy çok heyecanlıııııı cinsiyet olayıııı her sreç ayrı bi heyecan yawww ne güzellll
sağlıklı olsunda hiç farketmez tabi ama annelerin tahminleri tutar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?