yedimm yememmi yenikapıda eminöünde hemde ığğğğ
neeeee yumurta büyümüş sonramı çatlamış yaneeeeee
benim onca yum. noldu kız acabaaa biz bu hafta güzel çalıştık
keşke çatlamış olsa ozaman
evvetttt
izmirde yemicem boklu istanbuldamı yicem kızzzz
Hee ben de oyle dusunuyomm doktor da 10 gun birakma dedii hayirlisii kigizz kadinin biri 35 mm olmus yumurtasi doktor catlamamis kist olmus diye adet sokturucu vermis dee kiz o yumurtayla hamile kalmis ya sonraa
Bu akinti olayina sosyal basgandan bi aciklama bekliyorumm
aman sosyal duymasın sevmiyo hemde benimkilerle komşu o
manisamıııı manisa kebabıda ayrı güzel haaa :125:
bende bir sene yaşadım 2010-2011 yıllarında kocişim ingilteredeyken
midyesi torpili boyozu gevreği biraverioyyy anamm oyyy
Kigiizzz sesin cikmiyooooooo
tahtalara gelmeyesiceler sizigüya yemek yaptım acele acele bi su koymuşum tencereye patatesler bezelyeler suda yüzüyor yüksek ateşe koydum ki suyu bir an önce buharlaşsın
Hahahaha
Ben rahatim bugunn dunden yimegim varr en sevdigimm durum :))
Kigiizz simdii benim agrim baya azaldi hatta sadece ara ara sagda sanci oluyo okadarr.bide 3-4 gundur cok akinti vardi bu sabahtan beri hic yokk
Simdii bu akinti catlamadan once mi oluyoduu catlayinca mii
bak şimdi bu da değişiklik gösterir kadından kadına akıntı gelir yumurtlarsın akıntı gelir 2-3 gün sonra yumurtlarsın mesela benim bu ay o akıntım pazar günü geldi pazartesi yumurtam çatladı siz yarın akşam tekrar çalışın bu sabah çalışma oldu demi :26:
kızlar bir soru soracam hamilelik öncesi başlayan göğüs hassasiyeti ve ağrısı hamilelik boyunca devam mı ediyor :26:
Evet canm sabah calisma oldu artik yarin aksama olurr calisma
Evet canm hamileligin ilk aylarinda agri devam ediyo ama sonra geciyo ama şişlik artarak devam ediyo
Kardesimin hala agri ve hassasiyeti varr doktor bir iki haftaya gecer demis
yeliz bebişin olursa herkese ilişki koçunun ben olduğumu söyle
Aynenn forumda topik acicamm hamile kalmak isteyen sosyale sorulariniz burdan sorun diyee
ayy kafayı yerim herhalde terk-i diyar ederim buralardan
Bende bEndEYok kiizzzzz kamu hizmeti sonuctaaaa.ayy banyo yaptim nasil rahatladimm sicak su iyi geldi ohhhh
şu kadar zamandır çocuk istiyorum şunları yaptım çok uzun adetlerim hızlandırmak istiyorum süreci hopppp işlem başşlasınnn
İyiym yelizim yattım uzandım bacaklarım ağrıyo.. Sen ne yapıyon
Ayrıca da söylemeyi unuttum kız o mideyeyi nasıl yiyonuz anam hamileyken nasıl aşermedir o yaa :))
Kızz ilişki kocu seni yazacaktım unuttum cevaptla dedim :)))
Bana ilişki ne önerirsiniz acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?